Az "International" kiosztásún valószínű itt is teljes méretű Enter lesz. 
[ Szerkesztve ]

Az "International" kiosztásún valószínű itt is teljes méretű Enter lesz. 
[ Szerkesztve ]
1000€ ez most félreírás vagy komoly? komplett csucsgépet kapok. de aki ennyit fizet annak 100 forintos billentyűzetekből kézzel lefestek 100-at amilyenre akarja.
Aki ennyit fizet, annak nem tuti, hogy alternatíva a te kézzel hímzett variánsod 
Sectumsempra - For Enemies

True Success is Blonde
Ez a füles nagyon tetszik
- Ingyen jó lenne, vagy max 3k - ig, de biztos van vagy 15k
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
Nekem a fejhallgató az nagyon bejövős. A bill meg az egér se rossz, de én bőven meg vagyok a mostani Logi wave billel meg a hozzá járó egérrel, csak az a kár hogy mindig beporosodik.
Most már csak egy normális egérpadot kellene beszereznem.
Átszámolva a fejhallgató olyan 30000 Ft jön ki kb-ra. Kár az ára miatt.

Inkább baxnának ki mostmár végre egy rohadt magyar kiosztású billt.
Amíg angol, addig nem sokakat érdekel... 

hi
ez a bill tetszik de vajon tud zöld háttérvilágítást is a gomboknak?
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

A Logitechnel nincs upgrade lehetoseg G9rol G9xre?

OMFG
hát mi van itt, forradalom a logiteknél?
normális delete gomb!!!!! 
úgy tűnik az ms sidewinder egér bejöhetett, hogy a logitek is rákapott a formára

5000 DPI. Gratulálok!
Minnél több annál jobb... 
Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé.

ez a billencs instant get.
kell valakinek egy g15?
(the cake is a lie)
Én sztem meg fogok maradni a Microsoft billeknél. Csak pl annak idején volt az Office Keyboard, azt itthon nem lehetett szerezni, lehetetlenség volt. Aztán arról letettem. Néztem már ezeket a Razer-Microsoft bill-eket, de azok meg nagyon drágák.
Hát a Comfort Keyboard se a legjobb, néha olyat csinál, mintha leragadnának a gombok, és több betűt ír, pedig kb 10cm-re van az adó-vevőtől a bill.
Szal ízlések és pofonok, hogy ki mit vesz, én slim-et nem vennék soha 
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h
Minden cégnél van. Jelen esetben ez 90eurot kostál.
De randa
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Nekem a jelenleg forgalmazott G15 sokkal jobban tetszik 

OMFG
Akkor inkabb maradok a G9esemnel.

Előbb volt a G9, mint az MS sidewinder. Ez lényegében egy G9 rev2.

Nekem G15-öm van, de ez a G19 brutális. Állítólag 200 dollár lesz, az is brutális.
[ Szerkesztve ]

Ezekre vevő leszek. Épp most akartam venni egy G15-öt de inkább a G19-et választom. A füles nagyon baba. Az is kelleni fog
Egerem most egy G9 az marad eszembe sincs lecserélni egy X-re mert nincs értelme.
♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02

A bill az brutál igaz borsos az ár! 
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!
Nekem G15 öm van Refresh változat és rosszat nem tudok róla mondani
Nagyon baba bill és Logitech G9 es egeremmel mégjobb az összhang
Valamit tud a Logitech 
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Én ma megvettem a G19-et
..Csak jókat tudok mondani. Tökéletes kis szerkezet.Bár kár hogy a Logitech nem csinál magyar kiosztásút is. Nehéz megszokni mi hol van. 
Logitec mindörökké... 
C:\Privátot előbb észreveszem!...