Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

Úh az egér tetszik, na meg a bill. is lehet beújítok!:)

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#2) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A bill tetszik, meg őszintén szólva, a füles is :Y

Az egér, az valahogy nem... :\

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#3) Morden24 válasza hackeeeee (#2) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Meglepő módon az egérrel valahogy inkább kiegyeznék, mint a klavival :)

Amúgy ezekkel a G cuccokkal csak az a baj, hogy játékon kívül nem nagyon jók, pölö hosszabb gépírásra. Tudom, nem is arra valók, szóval nem kritika, csak sajnálom, mert egyébként minőségi cuccok.

Sectumsempra - For Enemies

(#4) zabcs80

zabcs80
(tag)

Jól néz ki a bill, de szerintem azért 35K-t nem ér meg. :U

Eladó Fizik Gobi XM nyereg

(#5) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Ez már tuti, h ennyiért kv-t is főz. :)
A bill nem rossz, a többi kuka. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#6) v.tom

v.tom
(őstag)

Nekem is a bill tetszik. Olyan hájtek. :)

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A Logitech G9x beépített memóriájában öt játékhoz készített beállítást tud eltárolni, emellett 28 grammnyi extra súly segít megtalálni a megfelelő egyensúlyt."

a képen 4x4g és 4x7g súlyt lehet a kis tartókában látni
szerény számításaim szerint ez picivel több mint 28g :U
hozzávetőlegesen 16g-al :)

True Success is Blonde

(#8) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az egér pontosan ugyan úgy néz ki, mint a sima G9, csak szürke...a bill érdekes, de nekem ez az LCD-s dolog sosem jött be, a fülesben meg nem hsizek. Azt bízzuk inkbább a profikra, ebben a szegmensben a Logi nem túl erős.

(#9) Thrawn válasza Ste (#7) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valóban, de egyszerre maximum 4 súlyt tehetsz bele, ami a hétgrammos súllyal számolva pont 28 gramm ;)

Different songs for different moods.

(#10) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

apuka meghekkeli munkahelyről majd pistike gépét és este 20:59-kor megjelenik wow raid közben a 320x240-es kijelzőn a damagemeter helyén és leteremti a kölköt, hogy: "pistike, fene a szádat, tűzzél az agyba, mert ha nem, holnap magammal viszem munkába a billentyűt" :DD

szép cuccok... csak az ilyen füleseknek az a baja, hogy akármilyen jó is, hosszútávon kényelmetlen és idővel megrepedezik és lejön a szivacsról a borítás és elég csúnya lesz :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) djsunny

djsunny
(fanatikus tag)

Úh, nagyon beteg ez a billentyű! :D :D Tetszik, csak kissé borsos az ára. :(

(#12) bolvar válasza mephi666 (#10) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

ja a fülessel kapcsban kb nekem is ilyen érzésem van.az egér gáz a bill szitén.vam még ehez a szethet egy ilyen kis kockáknak való külön egérpad is egy kb 50 billel:Dösszértéke(másik oldalon összeadták) van vagy 110e forint:D.nah akkor vérpistikének jólesz:D
samsung töhetetlen bill és a legegyszerűbb logitech egér powa:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#13) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Nagyon tetszik ez a billentyűzet! :) Kár, hogy soha nem lesz ilyenem... :(

(#14) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahh, nálam a prímet még mindig a ROCCAT cuccok viszik, nem tudom ki ismeri őket innen, de:
egér: Kone [link]
billentyűzet Valo [link]

szerk.: áhh, van ph-s link is: [link] & [link]

[ Szerkesztve ]

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#15) Egonyolc

Egonyolc
(kvázi-tag)

Úgy emlékszem a "szetben" van egy kiegészítő bill is, csak nem remlék már hol láttam :(

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#16) Tomi84

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

az a bill tényleg jól néz ki. De ez már a harmadik G19 nem? Nekem az első szériából volt egy, nagyon szerettem. Szépen/halkan jártak a billentyűk, kényelmes volt, usb hub pedig nagyon hasznos tud lenni.
Monnyuk ahogy látom most csak az LCD-n fejlesztettek, amit én már azon se használtam, de ettől függetlenül jól néz ki.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#17) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez is jó billentyűzet:

[link]

Magad állíthatod be hogy az egyes billentyűgombok milyen funkcióért legyenek felelősek adott programban.

(#18) vehement69

vehement69
(senior tag)

iszonyatosan gagyi, csicsa, pfejj, ízléstelen, aki ezért kiad enyi pénzt, az megérdemli :S

I am cancer in your bones

(#19) Morden24 válasza Gerr'y (#17) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aztán Vérpisti megcsapkodja ököllel, mert nem sikerült neki a heccsát :DDD

Mellesleg az az Optimus biztosan mókás cucc, csak éppen rém ocsmány. Nem mintha a fentebbi szereplő egy szépségdíjas darab lenne, de akkor is.

[ Szerkesztve ]

(#20) mephi666 válasza Morden24 (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lanpartikon nálunk fogyóeszköz volt általában a billentyűzet... :) volt aki cs-ben annyira taktikus volt, hogy ugyanoda állt be mindig és rutinszerűen mindig megkapta a fejlövését, ha arra jártunk... a 10. kör környékén megunta és kettétörte a billentyűjét... azért egy ilyen billért kár lenne, ami itt figyel a képen... meg az egeret sem nyúznám szívesen diabloval :D egy ilyet vennék inkább, ha a mostani egér döglik... 2-3ezernél többet nem szívesen adnék semmilyenért sem...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21) Morden24 válasza mephi666 (#20) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De jó, hogy nem járok lanpartykra :D
Bár valszeg ki is röhögnének az MS Laser 8000-esemmel :DDD
Teszem hozzá, előzőleg MX revo-m volt, amivel semmit nem csökkent a CSé-tudásom (köhömm, nem valami magas szintű azért, de nem mondanám magam bénának, főleg desert-el) az azt megelőző mx510-eshez képest.
Valahogy nem nagyon hiszek ezekben a "versenyegerekben/billentyűzetekben". Nyilván vannak nagyon szar és nagyon alkalmatlan kategóriák, de a jóátlag szerintem nem sokat emelkedik játékszínvonalban attól, hogy egy MS explorer helyett egy Logi g9-et vagy egy razert nyomnak a kezébe. Szerintem leginkább placebó.

Shapord: Nálam a Tactus vinné, ha létezne.

[ Szerkesztve ]

(#22) Shapord válasza CSorBA (#14) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nálam meg maximus viszi a pámát:) [link]

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#23) hackeeeee válasza Morden24 (#3) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát a gépírás nálam is előírás :) Mondjuk az angol kiosztás nem nagyon számít, mert úgyis tudod, hogy melyik gomb hol van. Mondjuk a í-t kicsit nehéz lenne írni, mert általában altgr+vmelyik gomb-al lehet írni, szal az gépírással kicsit nehézkes.

Nekem van jelenleg egy natúr mezei Microsoft Multimedia Keyboard-om, (magyar kiosztású) ezzel tök jó gépírni. Van egy Comfort billem is, vezeték nélküli, azzal mondjuk nekem már nem volt kényelmes a gépírás, hiába comfort.

Hát kinek mi tetszik :)

[ Szerkesztve ]

(#24) Agyzuzo

Agyzuzo
(PH! addikt)

Látom az INS-DEL gombokat sikerült visszarakni végre Logiéknak. Már csak egy normális méretű ENTER-re várok. Az Internet Navigator óta egyetlen tisztességes billentyűzetük nem volt, szvsz.

(#25) Morden24 válasza hackeeeee (#23) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én Wireless Entertainment 7000-est használok, nem magyar. Az alt+i/alt+j kombót már annyira megszoktam, hogy máshol is, magyar billentyű esetén lazán így tolom :)

Speckó sokáig idegenkedtem én is az angol kiosztású klaviktól, de utóbb rájöttem, hogy hóttfelesleges.

[ Szerkesztve ]

(#26) Shapord válasza Gerr'y (#17) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Most vettem észre hogy már te is belinkelted...Azért kicsit kiegészíteném mert szeritem nem ez a legnagyobb poén az egészben hanem az, hogy minden egyes billentyü egy 48x48 pixeles oled panelt rejt, így aztán olyan képet vetítesz a billentyű felületére amilyet akarsz...(akár mozgóképet is)

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#27) hackeeeee válasza Morden24 (#25) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én tanultam 2 évig, szóval nekem már szinte simán megy :) Angol billel is simán küldöm. Kivéve az ilyen ergonomikus klavik, azokkal vmi katasztrófa gépírni. Vagyis tudok velük írni, csak kell hozzá idő, hogy megszokjam :)

(#28) hackeeeee válasza Agyzuzo (#24) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem is volt egy Internet Navigator-om, nagyon szerettem. Csak annak idején megszolgálta a korát, és cserélni kellett. A mostani Microsoftom max talán erre cseréném le. Haveromnak ilyen van, nagyon jó, és kényelmes :) Csak ezt is, a formája miatt meg kell szokni.

[ Szerkesztve ]

(#29) mephi666 válasza Morden24 (#21) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem ha összeadom az életem során elhasznált billentyűk és egerek árát, nem lépem túl a 20ezret... és akkor még sokat is mondtam :) pedig volt szerintem 1-2tucatnyi... soha nem éreztem égető szükségét az állítható érzékenységű, 20programozható gombos csodáknak :) elvárásom egy egérrel, hogy legyen normális fogása, minimum 3gombja (görgőt beleértve) plusz normális görgője... az, hogy a hüvelykujjnál is van 1-2gomb, már csak a hab a tortán... nem voltam én se egy hűdenagy profi soha, de haveromat 500ft-os egérrel akármikor elgyepálom fps-ben még 4-5dl töménnyel a fejemben is, hiába van 15ezer forintos razer egere :)

(#30) Agyzuzo válasza hackeeeee (#28) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Ezt nézegettem én is, mert nagyon kényelmes volt a csuklómnak és kellemes pötyögni rajta a billentyűkkel, csak nem mertem bevállalni ergonomikus mivolta miatt - a szokás hatalma. :D

Azóta is keresek valami tisztességes wireless bill-t, hagyományos kiosztással, "puha" leütésű gombokkal, ami csöndes, de valahogy egyik se az igazi. :-\ EZ pl. csöndes is, meg jó is, csak épp zsinóros...

(#31) Morden24 válasza hackeeeee (#27) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Új formát mindig meg kell szokni, de szerintem pár óra, maximum egy nap alatt ez megvalósítható gépelés szempontjából, egyéb használat meg a funkciók számának és elhelyezésének kérdése.

A mostanim előtt egy Logi Wave-et használtam, nem egy rossz cucc, csak vannak gondok. Először is, a multimédiagombok nemhogy nem szépek, de nem is járnak valami pontosan, ha nem pont középen ütöd meg azokat a nagy tepsiket, akkor akadás és recsegés a jutalmad. Space dettó ugyanez, én szinte mindig bal kéz hüvelykujjal nyomom, állandóan ketyegett. Erre rátesz a negatív tapasztalat, miszerint ~4 hónap alatt felkeményedett a billentyűzet kétharmada, ment is vissza gariba, és cseréltem a WED7000-esre. Ez eddig elég jó, bár az érintőgombokat kicsit nehezebben szoktam meg :)

[ Szerkesztve ]

(#32) jer1cho válasza Tomi84 (#16) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az G15... :DDD

Nekem G11 van, és nagyon szeretem. Mellesleg már én is Alt+j-vel írom itt bent meólhelyen is az í-t... :D

(#33) hackeeeee válasza Morden24 (#31) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Naigen, ez a felkeményedés. Ezzel elég sok bajom volt nekem is. De mondjuk a Microsoft Multimedia Keyboard-ja is elég jól bírja, bár már azért ez is "kopog" de még elviselhető. Én is bal hüvelykujjal nyomom, pedig elvileg jobbal kéne :DDD Dehát a megszokás ugye :)

Nekem nagyon fura volt az ergonomikus kiosztás, de megszokható. Utána meg már fura volt a normál kiosztású billel írni. Akarok majd venni vmi normális bill-t, de az még soká lesz. :)

(#34) hackeeeee válasza jer1cho (#32) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Meglehet szokni azt, de pl én nem bírnám elviselni, hogy 2 gombot nyomjak 1 betűhöz :)

Haveromnak volt egy Saitek Cyborg-ja, hát tök szép volt meg csecse meg minden, de valahogy nem volt az igazi... Szal nemtom, nekem inkább az 1szerűbb bill-ek jönnek be :)

[ Szerkesztve ]

(#35) oettinger01

oettinger01
(őstag)

méltóképpen inditja az új évet a cég ;) nekem mind3 cucc abszolút bejön.

[ Szerkesztve ]

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#36) Morden24 válasza hackeeeee (#34) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a Saitek kicsit ilyen Kirk kapitány fegyverkonzolja feelinget áraszt :D

Mondjuk szubjektív vélemény, de a legjobb "all purpose" billentyűk még mindig az MS és a Logitech cuccok. Náluk vanna kegyszerűbbek, csicsásak, akármilyenek igény szerint. Amit én végleg bojkottáltam, az a Genius. Még a 15K-s wirelessük is szar volt, mint a bűn.

Amúgy egyszer, ha valami miatt rá leszel kényszerítve (külföldi tartózkodás, külföldi laptop, elromlik az "í" gomb, akármi), akkor szerintem rá fogsz jönni, hogy semmit nem számít sebességben és kényelemben az altgr-ezgetés, csupán egyetlen új csuklómozdulatot kell megtanulni, megy az is vakon pár alkalom után.

[ Szerkesztve ]

(#37) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Megint azaz idióta kicsi ENTER...fene

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#38) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nekem az az egér nagyon atomos, a füles az tetszik, meg a bill. is de az ára az nagyon durva

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#39) hackeeeee válasza Morden24 (#36) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sokáig ékezet nélkül írtam, addig nemvolt ezzel baj. De ahogy tanultam gépírni, utána már hozzászoktam teljesen, hogy melyik gomb hol van :) Mondjuk tény, ha rá lennék kényszerítve, akkor muszáj lenne megszokni :)

Itt is már inkább a nevet kell megfizetni. Vagyishát, legfőképp a nevet, oké a minőséget is. Ez egyértelmű. Majd most kell G15-öt venni, az olcsóbb lesz :)

(#40) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Húú de fekete minden :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#41) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon futurisztikus. Sztem ahhoz már elég kattantnak kell lenni, h. vki az egérbe pakolgasson 4g-os "nehezékeket". Bár biztos számít a profiknál...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#42) mephi666 válasza WonderCSabo (#41) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"gyúrunk, vazze?" :)

(#43) Morden24 válasza hackeeeee (#39) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

G15-ön volt szerencsém gépelni, szerintem rettenetes, pedig csak egy nyúlfarknyi CV-t kellett angolra átdobbantanom. Az én pechem, hogy nagyon sokáig csak notim volt, ezért hozzászoktam a röviden járó, puha billentyűkhöz, amire elég rálehelni, ha akarok valamit. Voltak kirohanásaim (pl. Wave), de végül minden alkalommal visszamászom a slim klavikhoz.

Márkanév megfizetése... hát ja. Viszont amikor egy 15K-s wirelessen gépelés közben lehet lag-ot érezni, na az már kicseszés az univerzummal. Szóval ezt nem kéne. Eddigi tapasztalataim alapján a legolcsóbb MS vagy Logi cucc is köröket-karikákat ver a gyakran kétszer drágább óborzalmakra, mint Genius, Trust és haverjaik.

A gamercuccokkal meg az a gond, hogy HC gaming-re biztos jók, de másra annyira nem. Pölö pár hónapja tapogattam egy Reculsát, a nevemet nem tudtam beírni anélkül, hogy bele ne akadjak valami speckó gombba vagy tekerentyűbe :DDD

(#44) Morden24 válasza mephi666 (#42) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mágneses egérpad kéne, mágneses egérrel. Lehetne állítani a vonzás erősségét, aztán jóéccakát ólompakolgatás.

Megyek, bejegyzem a Morden Gaming Periperials Inc.-et, aztán jönnek az 50K-s maglev egereim :DDD

(Különleges szolgáltatás gyanánt a headshot-ot kérésünkre egy házhoz rendelhető munkatársunk homlokoncsapással teszi még valóságosabbá)

[ Szerkesztve ]

(#45) mephi666 válasza Morden24 (#44) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

force-feedbackes egér... nem is rossz ötlet... meg lehetne vezérelni... pistike sokat wowozik, apuka megnyom 1 gombot a távvezérlőn és az egér úgy odatapad az egérpadra, hogy pajszerral nem lehet lefeszíteni :D meg fps-ben kap pl bioshockban egy marhanagy pofont, akkor lerántja az egér a székről, hogy csak nyekken... szinte látom magam előtt :D

[ Szerkesztve ]

(#46) Morden24 válasza mephi666 (#45) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hűvazz, a szülői felügyelet-lehetőségekre nem is gondoltam :DDD
Kölyök indítja a poreszt, egér megmakacsolja magát. Aput otthon végtelen loop-ban fogadja a Black girls gangbanged 13. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47) rauschie

rauschie
(őstag)

A Logitech cuccok egyre ocsmányabbak.

privát vélemény.....

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#48) Loco7us válasza mephi666 (#29) üzenetére

Loco7us
(kvázi-tag)

Ezt bill és egér elhasználódást nem nagyon értem (évente veszel?) meg ki az az elvetemült aki kettétöri a bill jét voltam már 1-2 LAN de ott senki se volt ilyen idegbeteg még részegen se :) . Nekem 1 kb 4 éves Logitech bill em van most a multimédia meg a gyorsbill. eit (winamp, total commander stb.) már annyira megszoktam, hogy haveromnál is elkezdtem nyomogatni a gyorsgombokat :D meg a legjobb az hogy van a bill. bal oldalán 1 görgő meg, hogy rádiós szóval szerintem 1 drágább bill azért megéri és remélem ez szolgál még legalább 4 évig (1 x volt gariztatva azóta jó) a hozzá adott egeret már lecseréltem mert az elemes volt de a bill. az már szint hozzám nőtt. Egérből meg azért akarok jobbat mert M$ egerem eléggé izzasztó és kipróbáltam haverom razerét hát annak sokkal jobb fogása van azért. Abban viszont igazad van hogy rossz játékosból csak 1 csoda csinálhat jót és semmilyen gamer cucctóól nem lő több hecsátot ez csak 1 jó marketing fogás mondjuk 1x kipróbálnék 1 súlyállítgatós egeret de meg nem venném

G19 jó csak kár, hogy angol ilyenekből amúgy nem is lesz magyar? gondolom nem mert elég szűk a vásárlóréteg amibe én se férek be jelenleg. Meg hát ez az enter is nagyon fura biztos elég sokszor félreütném.

(#49) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ezek tényleg nagyon babák de horror áron vannak/lesznek.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#50) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Nagyon vad ez a billentyűzet, de inkább a magyar kiosztású diNovo for Notebooks-ot tolnák be az országba, én arra a stílusra vagyok (pontosabban lennék) vevő. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.