Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

szvsz ez egy jo dolog... nekem tetszik...

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#2) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez egy jó cucc, csak hatalmas és notiknál könnyen takarásba van a többi vagy néhány USB port a stick nagysága miatt :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#3) Symbio válasza Devid_81 (#2) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Általában adnak hozzá egy rövidebb USB hosszabbítót, legalábbis a WinFasthoz kaptam (ha nem, fillérekért vehetsz hozzá).

(#4) siva

siva
(tag)

Már csak egy dekoder kártya olvasó kellene hozzá, mert amit ma Magyarországon szabadon adnak éterben, meg kábelen az nagyon szegényes.

(#5) atesss válasza siva (#4) üzenetére

atesss
(őstag)

Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy pl. a UPC HD adásait (amihez kell a dekóderük, míg az analóg csatornák mennek a régi TV-k tunerjével is) te hogyan tudnád nézni gépen?
Nincs valami mód erre, akár a kódolás "feltörése" vagy ilyesmi? Mert én nem tudok olyan tunerkártyáról ami tudna ilyen kártyát olvasni...
Vagy ez esélytelen? Nem konkrét dolgokat akarok kérdezni, csak a lehetőségről érdeklődök...
Vagy ugye valószinüleg ilyen lesz az AH MPEG4-es DVB-T adásából a HírTV meg az ATV dec. 1-től, meg még lehethogy más is, bár az index cikkében azt írják, hogy eredetileg nem volt a lekódolás a szándéka az AH-nak.
[link]
[link]

Kábelen mit adnak ingyen??

(#6) siva válasza atesss (#5) üzenetére

siva
(tag)

Győrben a kábel-TV-n (T-com érdekeltség), 9 adót adnak ingyen (set-top-box-ból kártya ki, ennyi maradt), ráadásul a szabad adás is CONAX CA kodolású (annyira nem értek hozzá, hogy ez mit jelent) mert a TV-men van kártya olvasó is, sajna nem kompatibilis vele, így pluszba még a kártyaolvasó tudása is bekavarhat.

[ Szerkesztve ]

(#7) Mic ACE válasza siva (#6) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Innentől kezdve mi értelme a DVB-C tudásnak? Ha még a "kódolatlan" adás is le van kódolva, akkor ezzel a tunerrel semmivel sem vagyunk előbbre. Vagy van valamilyen szoftver, eselteg kártyaolvasó vagy bármilyen olyan megoldás amivel megoldható a dekódolás Magyarországon? Érdekelne hivatalos és nem hivatalos is, csak hogy tudjam működhet-e egy ilyen kártya teljesértékűen.

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#8) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Hauppaugenak megjelent egy új külső tv tunere a WinTV-HVR-1900: [link].

Miért nem lehet kapni nálunk? Laptop mellé pont jó lenne mert hardveres mpeg-2-t tud.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.