szvsz ez egy jo dolog... nekem tetszik...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
(#1) hyperspace

szvsz ez egy jo dolog... nekem tetszik...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

Ez egy jó cucc, csak hatalmas és notiknál könnyen takarásba van a többi vagy néhány USB port a stick nagysága miatt 
.::www.megadanceradio.hu::.

Általában adnak hozzá egy rövidebb USB hosszabbítót, legalábbis a WinFasthoz kaptam (ha nem, fillérekért vehetsz hozzá).

Már csak egy dekoder kártya olvasó kellene hozzá, mert amit ma Magyarországon szabadon adnak éterben, meg kábelen az nagyon szegényes.

Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy pl. a UPC HD adásait (amihez kell a dekóderük, míg az analóg csatornák mennek a régi TV-k tunerjével is) te hogyan tudnád nézni gépen?
Nincs valami mód erre, akár a kódolás "feltörése" vagy ilyesmi? Mert én nem tudok olyan tunerkártyáról ami tudna ilyen kártyát olvasni...
Vagy ez esélytelen? Nem konkrét dolgokat akarok kérdezni, csak a lehetőségről érdeklődök...
Vagy ugye valószinüleg ilyen lesz az AH MPEG4-es DVB-T adásából a HírTV meg az ATV dec. 1-től, meg még lehethogy más is, bár az index cikkében azt írják, hogy eredetileg nem volt a lekódolás a szándéka az AH-nak.
[link]
[link]
Kábelen mit adnak ingyen??

Győrben a kábel-TV-n (T-com érdekeltség), 9 adót adnak ingyen (set-top-box-ból kártya ki, ennyi maradt), ráadásul a szabad adás is CONAX CA kodolású (annyira nem értek hozzá, hogy ez mit jelent) mert a TV-men van kártya olvasó is, sajna nem kompatibilis vele, így pluszba még a kártyaolvasó tudása is bekavarhat.
[ Szerkesztve ]

Innentől kezdve mi értelme a DVB-C tudásnak? Ha még a "kódolatlan" adás is le van kódolva, akkor ezzel a tunerrel semmivel sem vagyunk előbbre. Vagy van valamilyen szoftver, eselteg kártyaolvasó vagy bármilyen olyan megoldás amivel megoldható a dekódolás Magyarországon? Érdekelne hivatalos és nem hivatalos is, csak hogy tudjam működhet-e egy ilyen kártya teljesértékűen.
"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''