Tetszetős darab 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Zalaymate
(senior tag)
Nice! 
Már csak vezeték nélküli kiadás kellene és futnék a boltba érte.... Pont ez kellene nekem. Egyszerű kialakítás, de extra gombok, + enyhe háttérvilágítás! 
(= Zala =)

X@b3e
(PH! addikt)
Nekem picit fapados. Ha elvonatkoztatunk attól a hengeres csuklótámasztól, pont olyan, mint egy 500HUF-os alap billentyűzet.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Ősember
(PH! addikt)
a támasz nekem sincs inyemre, de egy lightos kék háttérvilágitás az nem éppen fapados 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Nem rossz de nem is annyira jó. Pont jó! 
Kezd iPon szint lenni...

ígyvanferi
(senior tag)
Szerintem tök jó. Mi kellene még neked, hogy ne legyen fapados? Bár 35 dollár talán kicsit sok a világításért, valóban.

Jofi81
(őstag)
Nagyon tetszik!
Erre szívesen lecserélném a mostani billentyűzetemet.
(#8) zsirfecske
aranyos, főleg hogy nem nagyon láttam még háttérvilágításos billt 10k alatt.
amúgy az a tekerőgomb a numpad alatt nincs nagyon útban?
[ Szerkesztve ]

MegalodonS
(senior tag)
Milyen tokeletes valasz 
Szerintem teljesen jó, bár jobb lenne wireless 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
(#11) Komplikato válasza zsirfecske (#8) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)
Van 10K alatt világítós keyboard, csak olyan sz*raok, hogy ha bekapcsolod a "háttérvilágítást", akkor még annyit sem látsz a betükből, mint elötte. Elrettentő példának ott van az MTech, vagy a Labtec Illuminated. Brrrr.
ON: "Switch between Red or Blue Backlighting with adjustable brightness"
Gondoltam ez se mellékes. És a piros se olyan randa, mint fentebb említett Labtec, lásd kép: [link]
Close the World ..... Open the Next!

Bl@tty
(újonc)

jam123
(lelkes újonc)

dettó... akkor ki lop kitől?

[ Szerkesztve ]
J@M

Komplikato
(PH! addikt)
Nohát, tényleg hasonlít ...
Mindkettő a Logitech S5xx szériára hajaz (csak az fényévekkel szebb), kb. annyira hasonlít mint az A4Tech X6-80D Office egér a Logitech MX510-re. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!

P00By
(PH! nagyúr)
Nekem még mindig a Logitech féle játékos vonal tetszik(G11/G15).

devast
(őstag)
Én spec addig maradok az 1k huf kategóriás billeknél, amíg nem képesek egy normálisat csinálni magyar kiosztással. G11/15 nagyon fullos, de amíg nagyrészt magyar nyelven kell gépelnem, addig nem lesz angol billem.
Fan of 2nd order harmonics since 2010

waverider
(senior tag)
"Az USB 2.0 interfésszel kompatibilis terméken"
de persze a képről itt is leretusálták a madzagot, pedig a jóhiszemű emberke már kezdene örülni, hogy wireless...
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

kariad
(senior tag)
Nyekem Tetszik!
Bár nem olcsó, no de OCZ 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

oettinger01
(őstag)
Logi G15 rulez
ezek meg csak kaparhatnak 
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Bizony, nem olcso, de a minoseget meg kell fizetni!
Tenyleg tetszetos darab, akarki is utanozta a masikat!

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Mans20
(őstag)
Én most dobtam ki egy speedlink keystroke ot,senkinek se ajánlom,lehet ez az ocz jobb minőségü.Most egy trust KB1450 et vettem és nagyon jó.

JanR
(őstag)
Eloszor azt hittem, hogy a Creative ALchemy-vel szurtek ossze a levet az OCZ-sek
www.oaziscomputer.hu

emre33
(PH! addikt)
Ha lehet nálunk kapni, akkor soljatok rám

MegalodonS
(senior tag)
Nem tudjatok, lehet mar kapni?