Mennyi a statikus kontrasztarány? A dinamikus engem (meg még sok más embert) nem érdekel, szvsz csak parasztvakításnak jó.
Egyébként tetszik az LG dizájn, szép monitorok ezek. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Izzé
(senior tag)

Balika911
(PH! kedvence)
Legalább a LED már nem kék rajta.
Hát valóban érdekes kinézetű, de azért az impozáns jelző az igencsak nézőpont kérdése. Nekem mondjuk tetszik, de nem mindenhova tudnám elképzelni.
Ezen az elsötétít a képernyőn mindent a videó kivételével dolgon kicsit megakadtam. Most ténylegesen a képernyőn sötétíti el a többi részt, ha ablakban nézek egy filmet, vagy a káván sötétíti el a LED-eket mondjuk? Mert előbbinek semmi értelme, míg utóbbinak esetleg lehet haszna is talán.
Azért kár, hogy ezekben már nem LED-es a háttérvilágítás. Hát ennyire drágább néhány LED mint a CCFL fénycső? Én utálom ezt a csövet. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
"Emellett a készülékek lehetővé teszik azt is, hogy a filmek lejátszáskor a felhasználó egyetlen gombnyomással automatikusan elsötétítsen a képernyőn mindent a videó kivételével." Full screen esetén mi értelme?
Ha meg valami csak negyed képernyőnyi, akkor ott sincs sok értelme.
True Success is Blonde

Devid_81
(PH! kedvence)
Elég pofás darab
.::www.megadanceradio.hu::.
nemrossz
azthiszem a nagyobbikra(23) befizetek 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

frankie!
(őstag)
Szerintem olyasmi lehet, hogy felismeri ha nem FullHD hanem szélesebb (pl. 2.35:1) képarányú filmet nézel, és a két fekete sávot teljesen elsötétíti a beállításoktól függetlenül.
hmm, érdekesen hangzik ebből a szemszögből nézve
True Success is Blonde

Xirtam
(PH! addikt)
A desing 5/5 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Zsozsooooo
(tag)
Huuu baxus ez nagyon randa lett ! ![;]](/dl/s/v1.gif)