Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Gave

Gave
(senior tag)

A Dell eleg igeretesnek tunik, de ha megkozeliti egy 24"-os Eizo arat nalunk ,akkor nembiztos ,hogy megeri.

(#2) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Narancssárga káva? :O Azt az embert sem irigylem, akinek a lakókörnyezetében egy ilyen illeszkedik. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) P00By válasza macilaci78 (#2) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

A G24 is ilyen volt. Ugyanis az Acer a gamer gépéhez igazította a színét.

(#4) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Dell nagyon jó konzervatív, tetszetős küllemű, a Benq meg finoman modern, na de az Acer, na az rettenet... :U

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) dy_nmq válasza Kendek (#4) üzenetére

dy_nmq
(fanatikus tag)

szerintem a dellen kivul mindegyik ocsmany... Viszont a Dell gyönyörű letisztult külsövel rendelkezik. Szepen passzolna a nemrég bemutatott Lian Li házhoz.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#6) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekeme is Benq E2200Hd-m van és nagyon megvagyok vele elégedve.Mondjuk ha felteszem max felbontásra akkor alig tudom elolvasni a betüket pedig jó a szemem.Ezért visszaszoktam venni :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#7) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam az ACeR az alternatíva, a szín is menne a Franciaéger íróasztalomhoz(jelenleg is ACeR van). A Dell és a Benq nem erőltette meg magát.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#8) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Egyedul talan a Dell-nek van normalisabb felbontasa, a tobbi kijelzo felejtos.

BTW lehet kapni egyaltalan 1920x1200-nal nagyobb felbontasu kijelzot?

(#9) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elfogadnék egy ilyen Dellt... :)

"D-Sub, DVI és DisplayPort kimenettel"

Inkább bemenettel. :) Talán meg lehetne még említeni a 96%-os Adobe RGB és 100%-os sRGB "lefedettséget".

twollah: 30" -> 2560×1600

[ Szerkesztve ]

(#10) Kendek válasza dezz (#9) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet ki-be menet is akár, hisz visszafele is kommunikálnak.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az acer frankón néz ki

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) dezz válasza Kendek (#10) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fő adatcsatornán csak egy irányban. Csak a DDC kétirányú, de nem ez alapján szokták meghatározni.

(#13) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Acer G243HQ nagyon jól néz ki :K
Árára nagyon kíváncsi leszek, igaz kár, jobban szerettem volna ha nem TN paneles lenne.

(#14) Balika911 válasza dezz (#9) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Illetve "kicsit" olcsóbban létezik még a 2048x1152, azt hiszem 23 collon. :)

Ez a Dell kívül-belül egy gyöngyszem, a másik kettő számomra még információ szintjén is érdektelen.

[ Szerkesztve ]

(#15) Male válasza twollah (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet... pl amit én vettem: Samsung 2343BW, 2048x1152...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#16) gametofiton

gametofiton
(kvázi-tag)

Ez az Acer G243HQ kb ugyan az, mint a G24, elvileg csak minimálisan kisebb.
Nem értem, miért kell kihozni, egy 24" meg egy 23,5"-os monitort is, miért nem elég az eddigi G24..méretben ez szinte semmi, és a paraméterek elvileg azonosak..akkor?:)

(#17) nobela

nobela
(tag)

Szerencsére látni még 1920x1200-as új monitorokat :R
Az egyetlen normális felbontás, amin mind dolgozni, mind játszani optimális.

Csak így tovább Dell :C

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#18) crue

crue
(tag)

A Dell tetszetős. A Dell monitorok talpa/állványa (vagy micsodája) valami zseniális, ahhoz foghatót még más monitoron nem láttam. Nagyon imádtam, amíg olyat használtam. Könnyen, mégis stabilan állítható minden irányban. A sok bevásárlóközpontos szutyoknak meg legfeljebb a dőlésszöge állítható kb két fokban nagy nehezen.

(#19) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Uhh A Dell monitorok mindig nagyon vadak.
Ilyesmit akartam venni de anyagiak miatt úgy "döntöttem", hogy maradok egy Samsungnál.
Bár az is nagyon jó.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#20) old_artist

old_artist
(PH! addikt)

Hááát ... ez a Dell UltraSharp U2410 (6ms g2g, 24"-os WS) LG.Display H-IPS (LM240WU4) panellel mindent visz, és az ára is nagyon kedvező lesz! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#21) gabor85 válasza macilaci78 (#2) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Nemcsak a káva ocsmány :Y , hanem a talp is. Jesszusom, még én is szebbet terveznék...

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#22) old_artist válasza gabor85 (#21) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Hááát, még ha netán-tán dolgozol is rajta, sőt játékoknál és filmeknél menyire zavaró lehet ez a szánalmas Acer "szín-design és ergonómia"! :F
Ennyire azért nem "virítanak" az Acer monitorok, legalább valami jó panelt és elektronikát építenének, nem ennyire rikító szörnyedvénybe fektetnék a hangsúlyt!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#23) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a BenQ monitor designja tetszik nekem nagyon :) valamiért régóta szimpi nekem ez a márka

Üdv: Csabee.

(#24) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez a Dell UltraSharp U2410 jól hangzik. A 2007WFP is S-IPS volt, és az is elég jó volt. Ellenben a 2407WFP az akkora nagy rakás szar hogy nem is tudom hogy merte hozzá adni a nevét a Dell (sajnos ilyenem van). Szívesen lecserélném.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#25) old_artist válasza Dr. Akula (#24) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

szvsz itt az alkalom, hogy lecseréld, hidd el nem járnál rosszul! :K
sajna a 2407-essel igen csak "mellé nyúltak" a Dell-nél! :DDD

(#26) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Acer. :O
Az a Dell viszont nagyon jónak tűnik az 1200-as magasságával. :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#27) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmm jó cuccok ezek! :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#28) shteer válasza 14adam (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a tft-t nem natív felbontáson használod? :F nem zavarnak az elmosódott élek?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#29) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egészen kellemes kinézetű lett a BenQ E2200 -am utódja. Mondjuk ha egyszer cserére adnám a fejemet akkor már nem TN -t vennék, még ha közel sincs vele gondom mivel nem vagyok grafikus. Haladni kell a korral.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#30) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

A Dell igazán tetszetős külsőleg is és paramétereket tekintve is, elfogadnék egyet az asztalomra. A másik kettő meg nem tudom, hogyan keveredett ide, azok mehetnek a lengyelpiacra.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#31) Ariadne

Ariadne
(őstag)

Hejj, az a Dell de jónak néz ki. Ha jól számolom, 150k körül lesz az ára, 1920x1200, hmm. Ez azért elgondolkodtató, mert ennyiből már kijön egy LG W2600HP-BF is, aminek ugyanekkora a felbontása, csak éppen 26"-os. :U

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#32) dezz válasza Ariadne (#31) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Dell 3x10 bites színkezelésű. De az LG-ből kinézem, hogy hiába S-IPS panelos, csak 3x8 bites... (Nem láttam még 3x10+ bites LG és Samsung monitort.) Ha a Dell valóban H-IPS panelos, ebben is kicsivel jobb.

(#33) Dr. Akula válasza Ariadne (#31) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

26"-en ennél már nagyobb felbontást várnék el egy monitortól. 24"-en is kicsit pixeles a full HD.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#34) Integra válasza Dr. Akula (#33) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hogy érted hogy pixeles a hd felbontás 24 collon?
hány collnál nem lenne pixeles?

(#35) Nyugdíjas válasza Integra (#34) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Bennem is felmerült ez a kérdés. :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#36) Mgeri

Mgeri
(kvázi-tag)

Az Acer tök jól nézne ki ha nem lenne ilyen fos színe! :(

Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!

(#37) bluobluo

bluobluo
(fanatikus tag)

Kegyetlen jól néz ki ez a BenQ ! :K
Pöpec!

Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!

(#38) Dr. Akula válasza Integra (#34) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nemtom, szemfüggő. Az enyém szar, de még így is látom a pixeleket (nem 1mm-ről, hanem rendesen ülve). Sztem a 24"/1920x1200 az épp határeset, de nagyobb méretben, ugyanakkora felbontással már elég C64-es a grafika. Főleg hogy a mai játékokban luxus az AA (GTA4 mondjuk).

(#39) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Hehe ez az Acer monitor ugynéz ki mint az enyém..csak narancssárgába :P

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#40) olanor

olanor
(tag)

Kinézetre nem lehet panasz. :)

♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02

(#41) einstein válasza Dr. Akula (#38) üzenetére

einstein
(senior tag)

Kardomba is dőlnék, ha egy 40"-os LCD tv-n kéne játszani.... Az aztán "pixeles" lehet.
:))

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#42) Ariadne válasza Dr. Akula (#33) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Attól függ, kinek mire kell ;) . Nekem egyáltalán nem kell a full HD, csak a nagy felület. De ha már van full HD (mert nehéz elkerülni), akkor viszont kisebb monitoron nekem pont rossz - nálam ugyanis a szöveges felhasználás a legfontosabb, minél több doksi (pdf meg doc plusz böngésző és társai) egyszerre kitehetőségével. És olvashatóságban úgy tudom pont rosszabb egy 22"-es full HD-s egy nagyobb full HD-snál, mert a kicsi képponttávolság miatt szövegek esetében nem lesznek olyan élesek a betűk. Filmnézésre vagy játékra ez biztos jó, nekem viszont nem.

Jáj ez a TN paneles kis 17"-es FuSi monitor, amin most éppen írok, de borzasztó, a betűk első pillantásra is atom homályosak, komolyan fárasztja a szemet. Persze ez nem full HD-s, csak simán egy régi kis monitor.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#43) Dr. Akula válasza Ariadne (#42) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

mert a kicsi képponttávolság miatt szövegek esetében nem lesznek olyan élesek a betűk
??? Nem értem az összefüggést.

(#44) Ariadne válasza Dr. Akula (#43) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Nem tudom most hirtelen pontosan :B , old_artist írta, hogy amire nekem kell, arra full HD-ból 22" felett érdemes inkább, mert olvashatóbbak a szövegek, és én hiszek neki. :)

Bár persze azt is tudom már, hogy a méret nem minden :DDD, sok mindentől függ, hogy mennyire lesz éles a szöveg a monitoron (lásd az F2380-as Samu, aminek a színei nem tetszettek, de a szöveg jól olvasható rajta).

[ Szerkesztve ]

(#45) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet hogy egy picit elfogultságból, de nekem a DELL tetszik. Mondjuk az én monitorom is tök ugyanígy néz ki. Eltekintve a talpától, az a kocka design nem jön be. :DDD

MOD: Ami egyébként egy DELL UltraSharp 2408WFP. :B

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#46) ricsik

ricsik
(senior tag)

[link]

Itt azt írják, hogy ~520mm látható képméret.
Kiszámolva ez ~20.5 coll.
Remélem csak elírás, mert akkor elég vastag a káva ;]

(#47) kbencee

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Uhh, ez a Dell nagyon üt!
Ha hozza a szokásos Dell képminőséget, akkor ez nagyon jó vétel lesz. 6ms már játékokhoz is elég, filmezni is jó, munkára meg tökéletes

(#48) dezz válasza Ariadne (#42) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"És olvashatóságban úgy tudom pont rosszabb egy 22"-es full HD-s egy nagyobb full HD-snál, mert a kicsi képponttávolság miatt szövegek esetében nem lesznek olyan élesek a betűk."

Élesek azok, csak az említett esetben már igen kicsik a pixelek (0.248 mm), így normál monitornézési távolságból már túl kicsiknek látszanak a betűk (persze ez a betűmérettől is függ, de nyilván azért vesz az ember nagyfelbontású monitort munkára, hogy minnél több szöveg vagy egyéb tartalmat jelenítsen meg). 24"-nél 0.27 mm, számomra ez az optimális. Az ennél nagyobb már elég szembetűnő -- bár ez a távolságtól is függ.

ricsik: LCD-nél mindig a látható méretet jelenti az x". Az 518.4 mm szerintem vízszintesen értendő.

(#49) Neovenator válasza old_artist (#22) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Hát nem tudom, TN panelek közül azért úgy tűnik nem rossz...sőt.

[ Szerkesztve ]

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#50) dezz válasza Neovenator (#49) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem rosszat linkeltél, mert itt nem éppen dícsérőleg beszélnek róla, sőt... ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.