Megvettem anno az explorer minit. Jól be is szívtam 
Egyik este a dokkolóban maradt az adóvevője, míg az egeret elvittem haza. Másnapra le is szívta az elemet.
Intelligens!
You gave me life, now show me how to live!

Megvettem anno az explorer minit. Jól be is szívtam 
Egyik este a dokkolóban maradt az adóvevője, míg az egeret elvittem haza. Másnapra le is szívta az elemet.
Intelligens!
You gave me life, now show me how to live!

Nekem még nem volt szerencsém MS egérrel és billentyűzettel sem, nem ismerem őket és nem is tudom, hogy milyen minőséget képviselnek, de az biztos, hogy ezek az egerek és a billentyűzet roh@dtúl tetszik... 
[ Szerkesztve ]

Én már használtam, nagyon jó minőségűek a hardvereik!
Az áruk is ahhoz mért. Tényleg jó termékeket csinálnak egyébként
True Success is Blonde

akkor nem olyanok a hardverek, mint a szoftverek?
Faján néz ki.
A kis vevőegység meg valóban nagyon kicsi. Nem is látom. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

pedig jó cuccok.
tudom a logitech a kúl magyarhonban, meg pistikénél
szép, tiszta klavi, "logiccs-mentes"
[ Szerkesztve ]
Az egér és a bill. is tetszik.
Mondjuk ez a combó jobban bejön. Csak pötit drága 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
az egyik gépemhez csak Genius vezetéknélküli egereket használok,kb.4-5 hónapot birnak,azt mindig újat kapok -garanciára
amúgy egész tetszetös,csak 1 hibája van...a márkája 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
A Logitech jó lenne, csak összekeverik a billentyűket, pl a nyilak feletti 3*2-es rész... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ebben a billzetben mi az uj?
Eddig is letezett Digital Media Keyboard 3000 neven...
Sot, az meg teszkogazdasagosmagyarmatricasan is kaphato 
Vezeteknelkuliben Wireless Media Desktop 1000-ben volt DMK3000-nel alig butabb. (hianyzik a bal szelerol a 2x fel/le paros.)
[szerk:]Uj a csuklotamasz...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
ha jól tudom a Microsoft és Razer bizonyos termékeket közösen fejleszt...nemhinném,h.ez Razer lenne,bár a kék fény stimmel,azt kitudja... 

Masik meg a BlueTrack.
Vajon javitottak valamit az elso szeria bugjain?
Allitolag jatekra meg hasznalhatatlanabb, mint a lezeres egerek ![;]](/dl/s/v1.gif)

Csak a gamer vonalban van Razer technologia.
Hagyomanyos billzet/eger az mind MS fejlesztes.
BlueTrack az meg kimondottan egyedi MS cucc, senki mas nem hasznalja.
Tobbiek HP/Agilent/Avago (hogyaf@szombahivjakoketmost?) altal gyartott optikai vagy lezeres erzekeloket hasznalnak.

Harmadik: olyan szepek az MS sajtofotoin lathato eszak-amerikai piacos billzetek, kaaar, hogy az europai verzio nem igy nez ki, ittenieken lesporoljak a gombok eleirol a hotkey funkciok feliratait. 
(Erdekes kivetel a teszkogazdasagos "magyar" DMK3000, azt amerikai billzetbol ganyoltak, nem europaibol.)
[ Szerkesztve ]

jólvan,nyugalom ennyire ne viseld sziveden a dolgokat,mert még rosszul leszel 

Dehogy leszek rosszul.
Mondtam mar, hogy billzet/eger fetisiszta vagyok? 
ja,RAZER ARCTOSA,és kimondottan csak játékra 

Wireless Keyboard 3000 nagyon bejövős, egér szintén, ára is jó!

az altgr jobb oldalán jól látom, h win+tab ikonkája van?

kevesen tudják, de ms az elsők között kezdett egeret gyárta(t)ni. gyak azóta van ms egér, amióta ms win.
(a szoftvereik minőségével sincs probléma, legalábbis ~2003 óta.)

ja csak a DMK-t nem lehet kapni magyar kiosztással. már rég ilyenem lenne.
Sent from my Windows Phone

kapcsoltad volna ki. intelligens.

ja, ezeken már dedikált Flip3D gombok vannak.

Nekem az MS Wireless IntelliM. Exp.-em így a 7.évében kezd kipurcanni, néha nem érzékeli, hogy van benne elem, meg kell mozgatni.. BlueTrack egérre váltottam volna, de kétszer rossz jött, aztán kiderült, hogy nincs a nagykerben azért küldik mindig a minit.
Most már akkor megvárom ezeket. Lehet még jól is járok ezzel a csúszással, bár az Explorer Mouse jobba tetszik még mindig.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

ja csak a DMK-t nem lehet kapni magyar kiosztással.
Miert, ebbol talan lesz? ![;]](/dl/s/v1.gif)

elég egyszerű kitalálni, abból van magyar, ami mellett ott a kis zászló. hát nem sok.

kevesen tudják, de ms az elsők között kezdett egeret gyárta(t)ni. gyak azóta van ms egér, amióta ms win.
Na ja, ok dobtak piacra az elso gorgos egeret 95-ben IntelliMouse neven, Logitech csak 97-ben hozta ki a MouseMan+-t.
Addig az eger kezeloszervei kimerultek 2 vagy 3 gombban.
[ Szerkesztve ]

Kár, hogy a játékvezérlő részleg befuccsolt, jó kis kormányokat meg joyokat gyártottak pedug. Vajh a PC-hez is köthető Xbox kütyüket kivel gyártatják? 
Close the World ..... Open the Next!

Frankó ez az oldal, a "képek" és a "nagyfelbontású termékfotók" majdnem ugyanazt a cuccot fedik...
link
Amúgy a Wireless Laser Desktop 7000 és a fenti Wireless Optical Desktop 700 billentyűzet nem is olyan tré. Viszont egér fronton eléggé le vannak maradva, oké hogy kékfény meg minden, de eszembe nem jutna az MX Revolúciómat lecserélni bármelyik MS egérre.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Hát csorog a nyálam, iszonyat szépek ezek a cuccok 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Legjobb.
Notihoz meg itt a VX Revo. Kár hogy nem olyan mini adóvevője van mint a Nanonak, viszont sokkal jobb a formája.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

a VX-em megadta magát garancia lejárta után három nappal.
az MX meg azóta is megy, pedig jóval előtte vettem.

Na mivan ezekkel a cuccokkal? Még mindig nem kapni őket, mikor jelennek már meg? 
RIP MALÉV

A Microsoft új BlueTrack termékei júniustól lesznek elérhetők...
Ahoz képest még most sem lehet kapni őket. 
RIP MALÉV
rossz helyen nézed 
lehet kapni.