Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Gondolom d9gkx.
Azok ennyire fesz igényesek.
Enyém 2,4 mellet ment 1400-et validra , és 1300-n pi 1m lefutott.

cars1dA

(#2) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

This very good GoodRam:D Mondjuk kár, hogy nem 2*2 gigás az 1150-es,1200-as
A vékonyan fogó filctollra való utalás alapján megfelelő árral remek.

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#3) zed1983 válasza malwy (#2) üzenetére

zed1983
(őstag)

Igen, ha az 2*2GB-os 1200-as kit kijön mondjuk 15k-ból...

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó áron nem lesznek rossz kis kitek, de majd a tapasztalatok úgyis megmutatják, mit is tudnak a Jóramok.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Tetszetős ramok :K :C

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#6) zed1983 válasza Zsubi (#5) üzenetére

zed1983
(őstag)

Én is így voltam a Geil Black Dragonnal, de már úgy lecserélném egy Dominatorra :B

(#7) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

elég merész kijelentés az a,, beállítom a kettőnégyet azt megy az 1400mhz effektív :))

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#8) Zsubi válasza zed1983 (#6) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nekem is most Geil Blac Dragon 800-as CL4-es van a gépemben és igaz nem egy tuning ram de nekem most egyenlőre bőven elég :B
Én most majd az új OCZ Blade-t akarom kipróbélni :)

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#9) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon jó kis ramoknak ígérkeznek.

(#10) zed1983 válasza Zsubi (#8) üzenetére

zed1983
(őstag)

Csak szimpla használatra jó is de a tuning felejtős vele

(#11) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás cucc. :K

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#12) lipi67 válasza subaruwrc (#7) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem is lesz abból semmi, esetleg 3:5-ben...(se) ;)

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#13) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pofás, de kár, hogy csak 2*1 Gb...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#14) lipi67 válasza ^Clown (#13) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

A Muskin Ascent Rendline.is milyen szép volt, (s jó nehéz),sajna 540 feletti FSB-n mégis meghótt..
Kíváncsi leszek PL 15-ön viszi majd a mennyit..?
Ha szinkronban, vagy 5:6-ban PL10-en, 5-5-5-15-ön viszi az 1400-at s 30k alatt lesz , veszek 4gigát.(jó lesz az 1200-1250-nek is...) Néha durva ahogy beharangoznak vmit, s az ami a valóság..(ha meg tudná..kva vastagon fogna az a toll...)

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#15) FRENK1988 válasza lipi67 (#14) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

teszt lesz belőle?

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#16) lipi67 válasza FRENK1988 (#15) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát... megnézném emberi körülmények között!!!
Direkt visszaosztottam, h mennyi a 3:5 (fejből nem tudtam), s gyorsan csináltam 1et..
[Team Xtreem @1501MHz]
Milyen jól mutat..kár, hogy nekem azt tudja egy ram, amit szinkronban vagy 5:6-ban tud. Most őszintén..Ki a fene használ 3:5-ben ramot . Tesztelni sok féle módon lehet. Én ezeket úgy hirdettem, hoyg kva nagy csalódás..Vagy ilyen linkeket kellett volna betennem?
Ezek 1300 körül mennek. Azok..annyin se fognak..(sztem) 2,4v-nál meg majd feszelhetik a lapot, stb...
De ne így legyen. Meglátjuk.
;)

[ Szerkesztve ]

(#17) subaruwrc válasza lipi67 (#12) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3:5-be laza :DDD főleg hogy bugos az az arány... sztem max 1:2-be validra.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#18) lipi67 válasza subaruwrc (#17) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát nem?
Ez dühít. Ez kb annyit jelent, hogy így is be lehet állítani a biost...Nem több. Menni meg 1300 körül megy. Láttad mikor hirdettem? Szidtam mint a bokrok. S tudod, mikor Bagiék Petiét nyüstölik, hogy a ram nem úgy megy stb..
S jön egy 1400 körüli bushman ram tesztje..Géza meglátja, megveszi. Otthon belerakja egy p35-be, nyomja az mch-t hogy forr, s szinkronban PL 8-nál 1050-en fagyogat.. Szid persze mindenkit,s valahol igaza van. Ha ez a ramcsoda emberi értékeken megy majd 1400-et..Ezeket kikötözöm a kerítésre és szétlövöm csúzlival:)

(1:2-be..-cpuZ szerint ?)Már az is tág kicsit, de még ok. Én mindíg 1:1,5 volt a max (abitosan)az cpuZ 2:3. Itt is jól mennek még..

[ Szerkesztve ]

(#19) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, épp egyik nap hiányoltam a goodram-ot és itt is van :) elég szép frekiket kihoznak a ddr2-ből... igaz eszik is mellé rendesen, de hát aki eteti, az szerintem nem foglalkozik vele... mellesleg nem amiatt fog elpusztulni a föld, hogy 2.4v körül esznek a goodramok... ez az tízezredik ok kb...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#20) juliabrilke válasza Zsubi (#8) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nálam 1066-on simán megy, felette nem próbáltam. Nagyobb fesszel lenne még benne bőven. Ez nem elég? :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#21) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Jó cucc, jól is néz ki, ha az ára is jó lesz, akkor lesz rá igény! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#22) Tituka

Tituka
(senior tag)

ez jófele ram? :F

Skizofrén vagyok, és én is...

(#23) mephi666 válasza Tituka (#22) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a nevéből tekintve igen :) egyébként tényleg jó ram... és nem csak azért, mert nekem is van, hanem kb minden lapban simán megy és nem sok rosszat hallottam róla eddig... múltkor egyik ramos postban írtam, hogy a 2x1024mb ddr2 800-as párom 5-5-5-15-ben lazán megy alapfeszen...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#24) syC

syC
(PH! addikt)

Van ennek értelme?

• De hova temetik a túlélőket? •

(#25) lipi67 válasza syC (#24) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Már..melyik oldalról?

(#26) old gray

old gray
(PH! addikt)

"2,1 és 2,4 V közötti feszültségen üzemeltethetők"

2,3V-on (2,25V valós) 1-2 hónap alatt megadta magát a 2x1GB/1066MHz GoodRam Pro kitem. Durván túlzás ez a gyári fesz. ajánlás.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#27) lipi67 válasza old gray (#26) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szó szerint! :K

(#28) Valdez

Valdez
(senior tag)

Gyengék ezek a ramok. OCZ-nek kijött a low voltage sorozata, 1.8volton (ez a default) 1200mhz 5-5-5-18 :DD

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

(#29) lipi67 válasza Valdez (#28) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Linkeld légyszi!!!!!!!!!

Nálam reaperek 1,9v -on mentek 1200-at pl 10-en
5-5-5-15 5:8-ban asszem
[link]

[ Szerkesztve ]

(#30) Valdez válasza lipi67 (#29) üzenetére

Valdez
(senior tag)

[link]

[link]

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

(#31) lipi67 válasza Valdez (#30) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Köszi.
Hát..nem tudom..Valós 1,85v on 5-5-5-18-on 3:8-ban láttam egy 1200at. Legyen úgy!
Az a baj ezekkel a ramokkal, hogy az új rev-esek valóban kevesebb feszt igényelnek (rev2-esem láttad 1,89-en ment 1200-at, Rev1-es el se indult ilyen feszen..),de utána stop. 1220-nál meghalnak. Ami( mert ugye ne legyünktelhetetlenek) elég is, sőt..Viszont aki 1200-at akar,az nem valószínű, hogy azért, hogy 3,4GHz-es proci mellett hajtsa (úgy se érzi meg soha, hogy 1200 vagy 960),hanem azért mert szeretne egy 600 feletti FSB-t. S arra ..ne legyen igazam, de alkalmatlan. (szinkronban).
Sztem..

[ Szerkesztve ]

(#32) Valdez válasza lipi67 (#31) üzenetére

Valdez
(senior tag)

Hát ott a fórum amit linkeltem, csávó azt írja megy 1333-on 5-6-6-akármin gigabyte p45-ös lapban.
Mindegy, én biztos ilyet veszek ha bejön magyarországra :)

(#33) lipi67 válasza Valdez (#32) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Akkor hiba egy szál se. Megvárom:)
Bár..megint szemezgetek 2x1 giga Team Xtreem 1200-as kit-tel. Eladni nem tudtam az enyémeket (1 hónap alatt csak nem bukok 15k-t rajta), veszek még hozzá inkább,csak kva drága...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.