Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egész ehetőnek tűnik, főleg, ha a hűtés nem parasztvakítás. Első ránézésre jónak tűnik. Csak belezsúfolhattak volna még 512 memóriát... :(

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#2) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pros helyett fekete nyákot kellett volna használniuk :D úgy biztos jól is nézne ki a kártya :B

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#3) brumesz válasza hoffman_ (#1) üzenetére

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

igazából így ennyire nem értek hozzá,de mire nem elég 512 mega memo, ha csak játszol, és nem renderelsz meg mittomén mit csinálsz?

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#4) shteer válasza hoffman_ (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

4870-nel már jól jöhet az 1GB, extra felbontásban persze

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) Abu85 válasza shteer (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyes játékokban 2048x1536-os felbontásban 8xAA-val és 16xAF-fel talán számít ... De mivel a játékok nem fogják támogatni az AA-t és lassan az AF-et sem ezért tök felesleges. Főleg ha azt nézzük, hogy az összes modern motor texture streaming-et használ. :U

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) shteer válasza Abu85 (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyes játékokban

mondtam én :DDD

:R

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Készül belőle 1gigás változat is.

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#8) Xirtam válasza brumesz (#3) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

A memóriának a felbontáshoz van köze! Minél több a Vram annál nagyobb felbontást tud megjeleníteni, úgy hogy nem lassul!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#9) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez inkabb Stendhal Voros es feketej, mint a Batman akarmelyik szeriajanak akarmelyik darabja. :U

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nekem tűnik csak kicsinek az a cooler? :F

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Jó doboza van. Kb. mint a Warcraft III-ban prince Arthas az undead-eknél + valami szárnyszerűség.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#12) Abu85 válasza Xirtam (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hogyne lassulna ... nem mindegy, hogy hány pixelt kell kiszámolni. ;)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#13) MBazsee

MBazsee
(tag)

Na végre! "Dark Knight"-os szériához megfelelő doboz. A Geforce kártyánál miért nem lehetett megcsinálni? :)

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#14) devast

devast
(őstag)

Mindenki "Dark Knight"-ozik manapság, elég nagy divat lett belőle lásd: [link]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#15) Xirtam válasza Abu85 (#12) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Minél több a memória annál gyorsabb, annál jobban össze tud dolgozni a gpu-val a gpu csak kiszámolja a textúrákat a pixeleket de a memória jeleníti meg!

Legalábbis nekem így tanították!

[ Szerkesztve ]

(#16) joi29

joi29
(őstag)

-Hm a hűtése kísértetiesen hasonlít az egykori Gf 7800-7900Gtx kártyák
bordázatára csak épp itt lehagyták a plexit. :U

(#17) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

"kellően halk működés mellett képes megfelelő hőmérsékleten tartani a grafikus processzort"

A vastagon szedett szó mintha hiányozna a mondatból :U

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#18) Sotho válasza Xirtam (#15) üzenetére

Sotho
(senior tag)

"....kiszámolja a textúrákat a pixeleket de a memória jeleníti meg!"
Nem a monitor? :F :DDD

(#19) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

hát érdekes.
Én nem bízok eben a hűtésben bent tartja a házban a meleget.

cars1dA

(#20) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem valami nagy a fantáziája a marketing osztálynak... :D

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#21) Xirtam válasza Sotho (#18) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Értsd jól:D :W

(#22) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát a nvidia kariknál letudtuk egy "parasztvakítás"-sal. De úgy látszik, hogy mégis csak ér valamit ez a hűtés. Persze sokkal drágább az átlagnál.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#23) mephi666 válasza Kopi31415 (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is ez ugrott be: stendhal - vörös és fekete :) batmanhez meg nem sok köze van a dobozon szereplő fekete páncélos lovagnak :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#24) whiz válasza Abu85 (#5) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"De mivel a játékok nem fogják támogatni az AA-t és lassan az AF-et sem"

Miért nem? Pixeles és mosott textúrás cuccokat fogunk nézni, vagy mi lesz helyettük?

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#25) mephi666 válasza whiz (#24) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem máshogy oldják meg... az aa mondjuk régebben eléggé megterhelte a gpu-t, mert elvileg minden frémet újra kellett 1 soron számolni az élsimítás miatt... ha más módszerrel megoldják, akkor is lehet szép úgy, hogy nem megterhelő a gpu-nak...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#26) Fáraó válasza Devid_81 (#10) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Sztem se túl nagy. :U

VIGYORRRGAZMUS.....

(#27) Abu85 válasza whiz (#24) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vannak olyan eljárások amik eléggé terjednek és nem kompatibilisek az AA-val és az AF-fel. A DX10.1-ben mindre van megoldás, de amíg nem használják addig AA és AF mentesek lesznek a progik, mint ahogy az új Crysis Warhead is az már. :(

(#28) kariad

kariad
(senior tag)

No vajon miért nem érkezett ár.
Mert ku.va drága..... :((

[ Szerkesztve ]

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#29) whiz válasza Abu85 (#27) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Oh... akkor jó lesz, ha nv is összekapkodja magát, és rittyent valami normális DX10.1-es architektúrát. Gondolom akkor azért jobban terjednének az azt támogató játékok.
Befejeztem az offolást :B

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#30) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Miért van olyan érzésem, hogy lényegesen drágább lesz a "sima" verzióknál? :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#31) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az, jöjjenek csak az egyedi tervezésű, egyedi hűtésű kártyák. Mert a referencián (szvsz) van mit javítani.

Memória viszont itt kevéske...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#32) waverider

waverider
(senior tag)

egy gyönyörűség, még a doboza is! 10 pont! :R
bár örülnék 1GB RAM lehetőségnek...

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#33) AMD Power válasza waverider (#32) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nekem csak a doboza tetszik.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#34) J03Y

J03Y
(tag)

Kiállítási darabnak nem rossz. De amúgy semmi értelme ezért a + lóvét kiperkálni.

Tel: 0630 / 447 1223

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.