Jók ezek az elnevezések. Először volt netbook, aztán nettop, most booktop... 
Kíváncsi vagyok lesz-e notetop, palmbook, vagy netán netpalm. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
varga911
(senior tag)

S*Tom*
(senior tag)
Nekem is ilyen érzésem van, ha otthon szeretnék használni, kell még hozzá pár dolog:
+ Nagyobb monitor vagy LCD HDMI persze nincs
+ Hangfalszet
+ Kényelmes egér
+ Magyar kiosztású billentyűzet
+ Külső HDD, mert ami benne van otthoni felhasználásra nem sok( a 3db usb meg is telt)
+ az 1GB ramot ami Gigabyte M1022G van kicserélni 2GB-ra, nincs hely a bővítésre és többet nem is fogad.
Biztos találnák még pár dolgot amit használat alatt hiányolnék.
(#47) Polllen Ha ezt otthonra megvesszük, akkor irodába, munkahelyre marad a 10" drága alapgép, vagy beszerezünk mindet 2x mert ugye pont az a lényege hogy az Intel GMA 950 VGA miatt inkább munkára mit szórakozásra alkalmas.
(mert amit számomra elfogadható áron 15"/17"-s gépek nyújtanak, az általában fél karú óriás...jó proci, fostalicska vga...vagyis gémelni nem fogok rajta, a többi dologhoz túl erős...
No meg az árukból kijön egy normális asztali.)
Pont ezért vettem én is egy nagyobb tudású drágább, de minden téren jóval erősebb gépet mivel ennek a 158K+szükséges dolgok (össz:200-250k sac.) ebből sok mindent kilehet hozni vagy összelehet rakni. Ha 1-2 dologra használunk valamit, akkor aláírom ott jó egy gyengébb cél hardver, de ha mindenes, mint nálunk pld. munkára vagy a rendszeres külföldi utazásainknál nem létezik olyan hogy túl erős. Azt a +2-3kg súlyt meg hagyjuk már kevés felnőtt ember sétál, vagy rohangál munkába egy notival a kezében vagy a hátán. Persze biztos lesz akinek pontosan ez kell.
[ Szerkesztve ]

El Tebe
(lelkes újonc)
"Nagy kérdés, hogy ki lesz hajlandó az átlag netbookok 75-80 000 forintos áránál jó harmincezer forinttal többet kifizetni a dokkolhatóságért."
Ez igen érdekes, ugyanis 79-ért vettem áfástúl dokkostul, házhozszállítással együtt... (viccceskedvűeknek: nem használt, bontott, hibás, stb. - jó és megy..)
"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu
hol, még iponban is 97e körül van... biztos ezt a modelt vetted? A hétvégi cikkben is van szó ezekről: [link]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Joe.36
(fanatikus tag)
Nagyon jó kis dokkoló egység 
AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Már hogy lenne elég? Miért kellene analóg jelet tolni egy digitális LCD-re?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Keksz
(senior tag)
Ki vesz ennyiert egy ilyen gyenge gepet?
Ha nem kéne a gépem neten kívül másra akk lazán megvenném
gyors mobil dokkolgató
irodai gép

El Tebe
(lelkes újonc)
A mobilx.hu-nál vettem. Akkor akciósan árulták őket, megnéztem most is, már nincs.
Amúgy az "M" jelzésűt vettem.
"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu

kovacszk
(senior tag)
És eseteg ACER aspire ona aoa150-hez színprofil? Amikor az teszteltétek még nem tettétek linklve elérhetővé, de hátha nem töröltétek ki teljesen. 
[ Szerkesztve ]
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

kovacszk
(senior tag)
Ennyi pénzért inkább akkor EZT venném, bár még ezért is sokallom a 130e-t.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

_DooM_
(újonc)
Kurva jó dolog ez a dokkolhatóság! Picit nagyobb méretben, (jóval) erősebb HW-rel, hogy akár a FullHD se okozzon gondot, abszolút best buy lenne.
Persze HDMI vagy legalább DVI csatlakozóval a dokkolón.
"Szerintünk a másik trükkös megoldás egy monitor hátuljára rögzíthető rendszer lenne. "
Az már egy kicsit túlságosan trükkös lenne.
Egy csöppet macerás lenne mindig a monitor hátulján kotorni minden dokkoláskor.
Nagyon gyenge ez az Atom+945 kombó fogyasztás (és minden más) terén. Nyugalmi állapotban és videolejátszáskor ez a gép alig eszik kevesebbet mint a P8400-zal és GMA4500HD-vel felszerelt 14" Latitude E6400-zam. Persze vannak jobbacska darabok netbookokból is, de itt Giga valamit nagyon benézett energiagazdálkodás terén.