Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Apika

Apika
(PH! addikt)

Mindenki sütögeti a saját pecsenyéjét...

(#2) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Evek ota alig hallottam valamit az Itaniumrol.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Hp is, oracle is bekaphassa, egyik se jobb a masiknal.
Az itanium meg vegre mar tenyleg eltunhetne az eletembol...

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#4) joysefke

joysefke
(senior tag)

Itánium? Ez még van? :))

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#5) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szegény HP szopóágra csatlakozott az Itaniummal, nincs rendes helyettesítő termékük.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#6) kinsy2

kinsy2
(lelkes újonc)

Tisztára, mint a mobilos cégek... megy a sz*rköpülés....

(#7) Nikla

Nikla
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ha a PIM amiről minap olvastam, csak a felére képes annak amit demóznak, akkor úgy is mindegy, hogy lesz-e itanium vagy sem =)
Amit olvastam, Processor-In-Memory

\m/_ |>What does not kill you, only makes you pissed off.. <| _\m/ *** Aki googli nélkül tudja az rossz ember nem lehet ***

(#8) schawo válasza Nikla (#7) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ki vásárolja föl? Intel vagy AMD?

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#9) Nikla válasza schawo (#8) üzenetére

Nikla
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Pasz, szerintem agyon hallgatják majd a témát.. :(
Mondjuk én spec Oracle/google-n gondolkozom inkább.

\m/_ |>What does not kill you, only makes you pissed off.. <| _\m/ *** Aki googli nélkül tudja az rossz ember nem lehet ***

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.