Mindenki sütögeti a saját pecsenyéjét...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PC, barebone, szerver » [Re:] Bonyolódik a HP és az Oracle jogi vitája az ItaniumrólHozzászólások
Evek ota alig hallottam valamit az Itaniumrol.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

nbg
(fanatikus tag)
Hp is, oracle is bekaphassa, egyik se jobb a masiknal.
Az itanium meg vegre mar tenyleg eltunhetne az eletembol...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

joysefke
(senior tag)
Itánium? Ez még van? 
Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi
Szegény HP szopóágra csatlakozott az Itaniummal, nincs rendes helyettesítő termékük.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

kinsy2
(lelkes újonc)
Tisztára, mint a mobilos cégek... megy a sz*rköpülés....
Ha a PIM amiről minap olvastam, csak a felére képes annak amit demóznak, akkor úgy is mindegy, hogy lesz-e itanium vagy sem =)
Amit olvastam, Processor-In-Memory
\m/_ |>What does not kill you, only makes you pissed off.. <| _\m/ *** Aki googli nélkül tudja az rossz ember nem lehet ***
Ki vásárolja föl? Intel vagy AMD?
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Pasz, szerintem agyon hallgatják majd a témát.. 
Mondjuk én spec Oracle/google-n gondolkozom inkább.
\m/_ |>What does not kill you, only makes you pissed off.. <| _\m/ *** Aki googli nélkül tudja az rossz ember nem lehet ***