Gyönyörű 
Azt hiszem megvan a Z600 utóda.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Boltokban a Thermalright HR-02 Macho processzhűtőjeHozzászólások

Zotya984
(fanatikus tag)
Jó lesz az a venti 140mm-nek is. TY-140
[ Szerkesztve ]
(#3) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
Elég nagynak tünik,lehet,hogy a kissebb procikat elvinné passzivba?
A venti viszont nagyon ocsmány rajta.
/Ennyi pénzért lehet akár ilyen véleményem is
/
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Elég baráti az ára. 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!
ocsmány ![;]](/dl/s/v1.gif)
de nem is az a lényeg, elfogadható ára van és a
gyártó termékeiben még nem csalódtam
Ebből kérnék szépen egyet ventimentesen 30 ojróé'. Nikkelezett csövekkel..
Bár, jobban meggondolva mégsem..mivel tök ugyanaz, mint a HR-01 PLUS..
Ráadásul az összes hasonló kategóriás monstrum 2-3°C eltérést hoz csak.
Igazából nem értem, miért nem találnak ki végre valami formabontóbb hűtőt?
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Végülis.. ;p
Én inkább arra gondoltam, hogy mutasson túl a jelenlegi "sok hőcső+b*szott nagy bordázat" elven. Volt anno az OCZ féle HydroJet, de nem is hallottam azóta felőle..pedig ígéretes 4-500Wos kezelhető hőmennyiségről szólt a fáma..
A mai hűtők java egy kaptafa, az előre szerelt vizes szettek gagyik, ráadásul sokszor gyengébbek is, mint a hasonló árú böszme léghűtők..egyetlen előnyük a kisebb helyigény..igazából valami olyasmit várok, aminek segítségével megoldották a 6990 hűtését is..használjanak Vapor kamrát a talapzatnál vagy ha kell, elsőként Peltiert..de ne okozzon már gondot normális méretben elvonni ~150Wot..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Jó lenne az újítás, ahogy írod, viszont az én hűtőm rá az élő példa, hogy nem kell eltúlzottnak lenni egy procihűtőnek ahhoz, hogy hatékony legyen. (8cm-es ventik vannak rajta!) 

lipi67
(PH! nagyúr)
Az a venti...kislibafos szín, randa.
Fücsök007: Te őrült vagy! 
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Már mások is mondták.
(Van hozzá külön hővezető paszta is-->rebarbara lekvár, és lábizzadás elleni kenőcs.) 
[ Szerkesztve ]

Traxx
(őstag)
Így meg nem a hűtő izzad, csak a proci 
Amúgy pofás a jószág...igaz nem hiszem, hogy nekem szükségem van rá, de ajándékként jöhetne 
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

lipi67
(PH! nagyúr)
AC meg butít itt minket az MX szériával..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Georg17
(tag)
Ez semmi!
Na ez már valóban nevezhető radiátornak! Télen lehet vele fűteni a szobát.
A teljes videó megtalálható itt:
[link]
[ Szerkesztve ]
Socket AM2, AM2+ és AM3, és AM3+ foglalatra jó 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

sNORh
(PH! addikt)
jó kis cooler, az ára sem rossz 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
nem tudom,hogy minek linkeltél vízhűtést. De akkor teszek be énis egy képet --Lasali--- barátom gépéről 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

kerelo
(senior tag)
38 euró
Nagyon jó ár. Elégé siker gyanús ez a hűtő
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Georg17
(tag)
Szép darab!
Tipikiusan nem ér a nevem. nem igazán macho típus.
De attól még lehet csokito. Ronda és finom 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

e00dgy
(tag)
Jó az ára, és nyilván jól is hűt, de hogy férnek majd alatta a nagyon bordás ramok?
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.
gondolkodtam új hűtőben de eddig Mugen 3-at néztem de ez kicsit olcsóbb és talán jobb is
Origin: Aegis-Tobi
Úgy, hogy a közelükbe sem ér. Direkt úgy van kialakítva.

e00dgy
(tag)
Az jó lenne ha valóban így lenne! A mostani hűtő jó vétel, csak a magasabb Corsair Vengance ramokből 4 modul már nem fér be mert bele ér a ventilátor. 
Itt vannak rendes képek.
Azért ilyen a formája a hűtőnek, hogy jobban elférjen.
[ Szerkesztve ]

e00dgy
(tag)
Hát ez a hűtő azta!!!!!!!!
Thanks for link!

M_o_g_y_i
(senior tag)