Remélem egyszer ezt olvasom: Mobiltelefonok 10 hetes üzemidővel
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Pantal
(senior tag)
Egész jól hangzik, remélhetőleg nem csak elméletben fog létezni, még ha nem is ilyen nagy hatásfokkal.
A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.
Szerintem létezik ilyen. Legalábbis készenléti időben.
Én annak is örülnék, ha napi 1 óra nyomkodás + 1 óra telefonálás mellett a Galaxy S2 kibírna 1 hetet, és nem kellene minden második nap töltenem...

hunfatal
(PH! nagyúr)
10 napos is jó lenne már.

pcnet
(tag)
10év? Előbb megy tönkre az elem. De szép eredmény.
HTC HD2 Powered by Google :)

Blyan
(PH! kedvence)
Örülj neki, hogy csak kétnaponta kell. 
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

V.T.CS.
(fanatikus tag)
hát ez nagyon zsír.bár szerintem a mostani kütyük úgy vannak kalibrálva hogy 2,max 3 év után tönkremenjen hogy megvedd a következőt.
.
De jó lenne visszatalálni egy topic-ba, ahol egy pár napja ment a vita a Bluetooth-ról...
Jó kis újdonság ez...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
(#9) kiskaktusz
jól hangzik 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Fr3eWar
(senior tag)
Alakul, telefon már megvan hozzá. Jöhet a füles 
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Hennet
(tag)
nem semmi, bár gondolom egy fülesbe nem fognak két AA-s elemet belerakni, mondhatnám ennyi erővel, hogy a telefonom egy autóakksira kötve kibír x időt, egy hetet, vagy nemtudom
mindazonáltal minden elismerésem, itt az ideje réges rég h kevesebbet "zabáljunk"
csak akkor hírdessék a valós energiaforrással
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."