Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Ízléses termékek. Kár, hogy PC-m van, így nem nekem készültek. :)

(#2) PpenoO

PpenoO
(fanatikus tag)

A bibi csak az, hogy a Mac OS nem tud mit kezdeni egy kódolt (másolásvédett) blu-ray filmmel.

Idézem a farmergatyást:"BluRay is a bag of hurt... The licensing of the technology is so complex that we’re just waiting until things settle down and waiting until BluRay really takes off in the marketplace before we burden our customers with the cost of the licensing and the drives." -> Magyarul még nem tud Jobs bácsi akkorát rántani blu-ray-en, mint ahogy azt megszokta...

Ez a marketing duma:"Whether you're at the office or on the road with your computer, you can play and burn both Blu-ray and DVDs with the Blu-ray Super Multi Drive. It's perfect when you want to watch a Blu-ray and DVD movie, install software, create backup discs, and more."

Persze lehet nyomatni parallels-el winxp-t vagy Vistát és úgy megnézni egy filmet...dehát az milyen ciki már...

Ezt érdemes lett volna megemlíteni. Bár lehet a cikkíró nagy anti-apple-ös, alig várja, hogy egy két Homár Pista nyivákoljon, miért nem tud filmet nézni.

[ Szerkesztve ]

http://www.nextlevelshit.atw.hu/

(#3) Balika911 válasza PpenoO (#2) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Tehát aki ezt egy Mac mellé veszi, az sikeres ember nem lehet? Érdekes az, amit írsz, ez mikori forrás? Nem változott azóta a helyzet? Nincs hozzá valami külsős lejátszó, vagy javítócsomag, ami változtat a dolgon?

Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de nem értek a Mac-hez. Ettől függetlenül nehezen hiszem, hogy nem boldogulna egy BlueRay filmmel... ha mégis így van, az bizony gáz.

[ Szerkesztve ]

(#4) PpenoO válasza Balika911 (#3) üzenetére

PpenoO
(fanatikus tag)

[link]

http://www.nextlevelshit.atw.hu/

(#5) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Éljen a Boot Camp és a Windows! :D
Sebaj, a következő 'nagymacska' talán már megbirkózik a Blu-ray filmekkel :)

Different songs for different moods.

(#6) glutamin

glutamin
(őstag)

Dizájnból jeles.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#7) Balika911 válasza PpenoO (#4) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ajjaj, így már más, köszi a linket!
Az előzőben a BlueRay az Blu-ray akart lenni, csak nem figyeltem, mikor írtam a nevét.

(#8) waverider válasza glutamin (#6) üzenetére

waverider
(senior tag)

csatlakozom.

mellesleg én vagyok figyelmetlen vagy valóban hiányzik a cikkből, hogy a BDR-2 verzió hányszorosan pörköl?

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#9) Abu85 válasza waverider (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajna 0 infót közölt erről a gyártó, de gondolom 1x.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#10) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

hianypotlo megoldas
csak az ara magas

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.