a b10-pro-ban lesz tükörgömb is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Blaze B10 névre hallgat a Silicon Power színváltós pendrive-jaHozzászólások

PCrevRM
(kvázi-tag)
Hőmérséklet? Miért melegszik egy pendrive?
We are Outcast Consensus 1
Me' kinnvan a napon. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

ABee
(tag)
Dööö világít... kellilyen! 
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
(#5) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)
Gémer pendrive. 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

Radványi
(kvázi-tag)
Nekem volt egy Corsair Survivor GT 32GB flashdrive-om egyszer telepakoltam teljesen ment a masolas vagy 20 percig olyan forro volt utanna hogy amikor kihuztam a gepbol ketoldalt lemallott a muanyag.
De az ocz Diesel 8GB os is felmelegszik ha mar 1 GB nal tobbet irok ra.
[ Szerkesztve ]

Krix
(senior tag)
Én olyat akarok aminek az oldalán nézhetek HD filmeket, de ne legyen nagyobb mint ez! 
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

v.tom
(őstag)
De hol a kék led-es venti? Oh wait... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Nem csipog, meg nem villog még legalább 20 színben? Há ne vicceljünk már...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Runciter
(újonc)
nekem kiskoromban volt hőre színváltós bogrém, vajon ugyanaz a technológia? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
a pendrive melegedesevel egyenesen aranyosan tunnenek el a ruhadarabok a burkolaton levo nenirol. na kerem ennek lenne piaca 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Gyuffa
(lelkes újonc)
És ez most konkrétan miért is jó, hogy villog? 
Esetleg lehetne a végén egy sörnyitó, annak örülnék 
Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)
íme egy sörnyitós pendrive 
[link]
nekem gyerekkoromban színváltós matchbox volt 
akkor lenne ez jó ha a színek a pendrive telítettségét jelölnék
[ Szerkesztve ]
"Norton Internet Security 60 napos próbaverzió"-t mindenkinek!
Milyennapvan?

Duree
(PH! addikt)
Hát ennek meg mi értelme van?mire jó ha változik a színe.Üres marketingfogás az egész.

Runciter
(újonc)
mondjuk szerintem senki nem mondta, hogy ennek szimpla látványelemen kívül bármi más szerepe is lenne.
akkor meg már az is csak egy üres marketingfogás, hogy nem szürke, és szabályos téglatest alakú minden pendrive?
[ Szerkesztve ]

Krix
(senior tag)
LOL, kell egy ilyen!!!! 
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.
Ezt technológiának híni azért elég meredek 
█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]

Fr3eWar
(senior tag)
Az Adata N005-ös is rendesen melegedik főleg ha USB3-mon mászik fel rá az 1080-as videó 
[ Szerkesztve ]
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.