Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Az egér és bill szett nyugodtan mehet a tacskóba meg az ósanba akcijós hétvégi terméknek amit a medvesajt és a felvágott mellé egy laza mozdulattal oda lehet dobni. Tucattermék középszerű minőségben a nagyközönségnek. Nincs ezzel semmi baj, kell ilyen is.

[ Szerkesztve ]

(#2) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Emellett elérhető az anti-interference technológia is, ami az interferencia jelenségét csökkenti, vagyis az azonos fáziskülönbségű hullámok nem gyengíthetik, vagy erősíthetik egymást.

En lenni nem erteni.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#3) blueMerle válasza nyunyu (#2) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Marketing bullshit, biztos lehetsz benne :)

Arról van szó hogy az azonos frekvencián kommunikáló vez. nélküli eszközök nem zavarnak be neki és ez sem a többinek. Node évek óta így működnek ezek az eszközök, automata csatornakereséssel, stb...úgyhogy marketing bullshit.

[ Szerkesztve ]

(#4) Fr3eWar válasza blueMerle (#1) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

;]
Lenne 20deka marhapárizsi, 15 deka trapista sajt meg dobjon már mellé egy SzlimSztár 8000-et ;]

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#5) forgonati

forgonati
(senior tag)

Nekem a Genius név már évek óta a silány óccsó teszkós kategóriát jelenti. Egyre másra gyártják az ugyanolyan egereket, billentyűzeteket, évek óta.

Semmi sem kéne tőlük, még ingyé se.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#6) Fr3eWar válasza forgonati (#5) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Ugyanez a kép alakult ki bennem is még mikor 8éve megvettem egy Genius PMPO csilliówattos 12ezres 2.0-ás hanszettet meg egy egeret. Azután Logi alá nem adtam.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.