Tudtok a Keysonichoz hasonlo billentyuzeteket mondani? Be kellene szerezni egy ilyesmit, de azert pofasabbat.
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

Tudtok a Keysonichoz hasonlo billentyuzeteket mondani? Be kellene szerezni egy ilyesmit, de azert pofasabbat.
Micsoda szenzációhajhász cím...
Egyébként Microsoft Remote Keyboard is hasonló, és pofásabb. Nekem is volt egy, de már eladtam.

Golyo legyen benne 

Ilyen kompakt vezetéknélküli billentyűzetből nincs olyan amin az ibm trackpointjához hasonló megoldás van az egér vezérlésére?
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Olvasom a hírt, a barátnőm elballag mögöttem: "az a bilentyűzet olyan, mint egy intim betét". 

az Optimus bill nagyon tetszik
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Walter White is Bad*ss!!
Nagyon ronda kütyük ezek, csak az egér az ami még valahogy kinéz.
(#5) taltos 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Szep, szep, de mikor kapok vegre Nano vevos Wireless Ergonomic Desktop-ot Explorer Mouse-zal?
Vagy csak az en igenyeim nagyok? 
Logitech nem jatszik, nalam elastak magukat a Performance MX-szel.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Az ilyen típusú billentyűzetekből (integrált egeres, vezeték nélküli) egyébként van most a piacon magyar kiosztású?

kavalkád = 3 db? 
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
jah
az utolsó bill nekem bejön ha programozható az oled benne akkor nem kell külön gyártósor csak át kell állítani más ország kódjára és máris váltja a karaktereket ebben látok fantáziát+ mama is látja majd a betűket nem kell nagyító
![;]](/dl/s/v1.gif)

engem is meglepett 
"Sose bízz olyan számítógépben, amit nem tudsz kidobni az ablakon!"

Most, hogy így mondod, valóban! 
A keysonic bill érdekes, a többi...
Milyennapvan?

ha a trackball helyett egy pöcökegeret raknak rá és a görgőt is leszedik, a numpad is ráfért volna. meg elég hülyén használták ki a helyet a formatervnél, ha már kompakt, ne pazarolják a centiket..
szerintem
A numpadot valószínűleg kevesen használnák ilyen célra
Numpad után is van élet, nem véletlenül nem erőltetik a laptopokon se.
Milyennapvan?
Számomra nincs. 
szuper-t: Art Lebedev termékeknél pont ez a lényeg, mindig az igényeknek megfelelö infót lásd a klavin-kiegészítö beviteli eszközön. A maximus is tetszene, de horror árú, ez meg okosabbnak tünik nála.
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Az a gond ezzel a ruszki billel, hogy előjönnek olyan okosságok, mint betekintési szög. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Jajj ne
aztán jönnek a frissítési gondok is?
bár az olednél nincs betekintési szög probléma

Mikor lesz 3D-s bill 120Hz-en? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Ház
ööö
vannak igényeid
de ki tudja lehet eza jövő?
extra vagány gamereknél átvált a bill gamer bordá