Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Húú az a kis webkamcsi 12Mpix el állóképpel elég szép :Y :Y

(#2) menalcas

menalcas
(őstag)

Ha nem AF-os akkor elég gáz ilyen felbontás mellett :O
Már pedig nem az :(

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#3) mephi666 válasza szuper-t (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a parasztvakítás miatt még egy villantót is tettek rá :(

egyébként mi van most? özönlenek a trust cuccok minden nap... a mushkin-ról meg alig hallani mostanság :(

#5: az ilyen parasztvakító: "12megapixel" és "hd kamera" feliratok miatt... :O asszony megörökölte az anyjának a g800-as samsungját... azon is ott figyel az "5megapixel" felirat... akárki megnézi: "hűűűű... 5megapixeles a fényképezője... asztaaaa..." (igaz, az a telefon nem is csinál olyan szörnyű képeket, mert elég vaskos és telefonok között elég korrekt "optika" került bele...) sokaknak elég ez a megapixel-szám... :(

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért sokkal jobb képminőséget kínál bármelyik valódi legalsó kategóriás digitális fényképező, ráadásul nem gombostű optikán át. Nem tudom megérteni miért vesztegetik tízezrekért ezeket a vackokat, mikor az egész egy integrált szenzor és vezérlőchip.

[ Szerkesztve ]

(#5) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Messengerrel ki lehet használni a 720p-t?

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#6) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az egér ott van a szeren, nagyon jó, én már 1 éve használom. :K Strapa bíró bár nekem nem ez a verzió van plusz 5 gomb van rajta, 600/1200dpi kapcsolóval, 1680x1050-re éppen ideális még fps játékoknál is, mivel ritkán multizok. :K

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#7) szuper-t válasza mephi666 (#3) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

hát igen a mai nap a hiszékenységem határtalak :W
nekem egy régí 640x480 as trustom van manual fókuszos nekem az nagyon bevált de akkor ezekszerint ezek már bóvlik??

(#8) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Húúú, tetszenek a Trust egerei most :C

(#9) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

HD webkam.... "adjatok egy bökőt, nyakon szúrom magamat" :DD

-=The digital artist of the darkside=-

(#10) Duree

Duree
(PH! addikt)

Az egerektöl nem estem hanyatt,de ez a Webcam ütös darab lehet,szívesen kipróbálnám.

(#11) Eliot

Eliot
(kvázi-tag)

most a vebkamerából lesz fényképező vagy mi van ? Skyp-on meg 320 felbontást bírja nem szaggat? :DDD ez vicc

Üdv, Eliot

(#12) waverider

waverider
(senior tag)

A Trust Widescreen HD Webcam hogyan csatlakozik a rendszerhez?
csak USB csatit használ vagy audió portokat is?...ejjejj...már megint ez a hanyagság... :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#13) Nivosus

Nivosus
(újonc)

és vajon a LED-ek kikapcsolhatóak-e?
nekem egy Speedlink webkamerám van, amin kétoldalt 3-3db LED van, fényérzékelővel. Kikapcsolhatatlan. Én még ennél idegesítőbb feature-t pc periférián nem láttam...

kellemes mikor éppen úgy érzi hogy most már neki elég sötét van és elkezdi pirítani az arcod...
mivel lusta vagyok emiatt ki-be dugdosni, szétszedtem és elvágtam a LED-ek egyik lábát... de hát vaze...

(#14) mephi666 válasza Nivosus (#13) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem a 360x-s genius hangfalpárom egyik tagján van egy "kellemes" kékled... elé tettem egy dvd-s gurigát és így nem zavar :) komolyan, megetetném az összes kékledet azokkal, akik ezt pakoltatják a cuccokra... pl. a sárga/zöld még elmegy, mert az nem vakít ennyire, de ez a rohadék kék vagy fehér egyszerűen irritáló... a kékled akkor volt poén, amikor öngyújtókba szerelték, mert az legalább segített részegen is megtalálni a kulcslyukat... meg poén volt illuminált ismerősök szemébe világítani vele :DD de ennyi az összes kellemes emlék, ami hozzá köt...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#15) Nivosus válasza mephi666 (#14) üzenetére

Nivosus
(újonc)

hát még egy hangfalnál azt mondom hogy egye fene, mert a monitor előtt ülve általában eléggé a perifériára tudja tenni az ember, vagy pedig tényleg elé raksz valamit.
Na de a kamerát általában oda teszed ahova nézel (monitor tetejére a szemeddel egy magasságban pl), és nem igazán fog jól üzemelni ha bármit is eléje rakol...

:(

(#16) EarL 007 válasza Nivosus (#15) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

LED-re kis szigszalag csodát tesz. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.