Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Góliát

Góliát
(senior tag)

Az egér tetszetős darab! :D

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#2) bartucc válasza Góliát (#1) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja, egész elegánsra sikerült, bár majdnem giccses, de még belefér kategória számomra.

Ötletesek a billentyűzetek, de milyen áron... :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#3) .mf

.mf
(PH! addikt)

3D billentyűzet, $185, ejj.... ehhez már pofa kell...

(#4) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

ez a 2 billentyűzet borzalom...(legalábbis az áruk mindenképp..)
120Euro...kiváncsi vagyok van-e 60* tartósabb, mint a 2 eurós normál bill...
mert hogy formájában tuti roszabb (nagy dög batár commodore bill-re hasonlít :D)
az egér még egész pofás ;]
:R

Nos Omnes Una Manet

(#5) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezek tényleg rondák! ;]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#6) Drughi

Drughi
(senior tag)

Az utolsó billentyűzet pont úgy néz ki mint a szekrényben porosodó tesco-s bill.-em.
Lehet, hogy alatta arany van, meg húdeszuperjó, de hogy nézhet így ki...

Windows 8 CP user

(#7) bartucc válasza .mf (#3) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg sok pénz kell hozzá.... :D

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#8) zazahoho

zazahoho
(őstag)

120 dolcsi :F ,kicsit sok érte(van valahol nem aranyozott billentyűzetem kb 10 éves ,és működik ;] )

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#9) lujó55

lujó55
(őstag)

Bőrborítású egér kristálydíszítéssel? :F :F :F
:( :W

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#10) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Az egér az jól néz ki, elfogadnám :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#11) MaUser válasza zazahoho (#8) üzenetére

MaUser
(őstag)

Az hagyján, de én még emlékszem arra a korra, amikor szinten minden billentyűzeten lehetett állítani hardveresen (tipikusan két gomb és f1-f12-ig együtt nyomva) az ismétlési sebességet. Igaz, akkor ezek a mai 3€-os billentyűzeteknek feleltek meg. Örülök, hogy eljutott a 120€-ós régióba is eme hihhhhetetlen feature. ;]

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#12) ParadoxH

ParadoxH
(újonc)

Ünneprontó leszek: Ez az egér még a macskámnak se tetszik :))

Az ész, mint könnyű sas körözne fenn az égen. És a Broadway-n feltűnne Szókrátész. (Faludy György)

(#13) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Az egér tényleg formatervezett lett, de a bill.-ek... :W

(#14) Srodney válasza Góliát (#1) üzenetére

Srodney
(senior tag)

ejha!de még mennyire.....

(#15) Angel1981 válasza Góliát (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Az bizony!
Elegáns! ;)

(#16) Noddy

Noddy
(senior tag)

Nem tudom nekem az aranyról nem a tartósság jut az eszembe. Puha fém, ilyen kopásra hajlamos helyen, nem igazán szerencsés, persze ha valami ötvözet...

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#17) Cobra. válasza Noddy (#16) üzenetére

Cobra.
(senior tag)

Nem arany, aranyozott.... Egyébként semmi értelme, legfeljebb akkor, ha a dzsungelben akarod használni 100% páratartalom melllett. Bár azt meg a gép többi alkatrésze nem igazán díjazná :)

(#18) sephi

sephi
(őstag)

A gigabyte egyre pofásabb egereket készit, egyet szivesen kipróbálnék már, hogy olyan kényelmes és minőségi darab-e, mint a kivitelezése.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#19) sephi válasza ParadoxH (#12) üzenetére

sephi
(őstag)

Az én egerem se tetszik a macskámnak, viszont az egérpadom ,az nagyon bejön neki.

[link]

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#20) bartucc válasza sephi (#19) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát akinek saját számtekdizájn-szakértője van, annak könnyű :D ;]

(én se használnám vagy venném, meg, csak elmegy úgy kinézetre...)

(#21) ribery22 válasza sephi (#19) üzenetére

ribery22
(lelkes újonc)

Mert ez nem egér, hanem denevér (bőregér)!

Ha megélted a százat mázlid van, kevesen halnak meg százéves koruk után! - http://db.tt/oNZXLQp6

(#22) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

A 3D billentyuzet 6D lesz ha szemuveggel nezem vagy mi? :D

(#23) GrotESC

GrotESC
(tag)

Ilyen tulajdonságokat, mint ezeknél a billentyűknél van nagyon szeretnék látni olcsó, alap billentyűkben.
Egér: a bőr szerintem rendben van, de a kristály azért túlzás.

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#24) Keresztapper válasza GrotESC (#23) üzenetére

Keresztapper
(fanatikus tag)

Mikor ad már ki valaki világító, magyar kiosztású billentyűzetet? Elég rég óta vágyom rá...

[ Szerkesztve ]

(#25) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Látatlanba nem akarok hülyeségeket beszélni de szerintem a bőr bevonat minden, csak nem tartós. Szvsz 4-5 hét intenzív használat után már kezd kifényesedni, aztán oda a luxus :)

Valamilyen Acer gépet láttam bőr résszel a billentyüzet alatt, fél éves volt és valami eszméletlen ronda volt a kifényesedett bőr rész ahol a tenyérrel találkozott az anyag.

[ Szerkesztve ]

(#26) Thunderzolee válasza sephi (#19) üzenetére

Thunderzolee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

cicaaaaaaaaaa

De édes!
Mehet is a cukkermukker.hu-ra. :C

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#27) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez a 3d billentyűzet teljesen felesleges, drága is, csúnya is.

(#28) Galdemorph

Galdemorph
(újonc)

A bőrborítás nem rossz 5let, más gyártók is átvehetnék. Sajnos hiperszuper gumi meg szilikon, nálam nem sokat ér, lemállasztom egy év alatt csak azzal, hogy rajta van a kezem (hő +izzadság). a bőr jó alternatíva lenne, jó fogása van és kezelhető. Ráadásul nem egy stadion méret amit be kell vonni vele, ergo nem lenne sokkal drágább...szerintem

[ Szerkesztve ]

(#29) nyunyu válasza Galdemorph (#28) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Vajon ezen is annyira fake a bor, mint a 7 eve piacra dobott Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer Black Leather-en?

Legalabbis a premium billzeteiken azota is vinyl a csuklotamasz bevonata.

Egyebkent meg az izzadsag ellen a bor sem ved, soooot.
Egyszer probalj ki nyaron 35+fokban csupasz hattal egy bor fotelt, 1 ora utan tocsogni fog az izzadsagtol.
Mig a szovet fotelokba nem izzadsz bele.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.