Az egér tetszetős darab! 
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Az egér tetszetős darab! 
Becsület-Tisztesség-Szeretet
Jaja, egész elegánsra sikerült, bár majdnem giccses, de még belefér kategória számomra.
Ötletesek a billentyűzetek, de milyen áron... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

3D billentyűzet, $185, ejj.... ehhez már pofa kell...

ez a 2 billentyűzet borzalom...(legalábbis az áruk mindenképp..)
120Euro...kiváncsi vagyok van-e 60* tartósabb, mint a 2 eurós normál bill...
mert hogy formájában tuti roszabb (nagy dög batár commodore bill-re hasonlít
)
az egér még egész pofás ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nos Omnes Una Manet
Na ezek tényleg rondák! ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Az utolsó billentyűzet pont úgy néz ki mint a szekrényben porosodó tesco-s bill.-em.
Lehet, hogy alatta arany van, meg húdeszuperjó, de hogy nézhet így ki...
Windows 8 CP user
Szerintem meg sok pénz kell hozzá.... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

120 dolcsi
,kicsit sok érte(van valahol nem aranyozott billentyűzetem kb 10 éves ,és működik
)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Bőrborítású egér kristálydíszítéssel?

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Az egér az jól néz ki, elfogadnám 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Az hagyján, de én még emlékszem arra a korra, amikor szinten minden billentyűzeten lehetett állítani hardveresen (tipikusan két gomb és f1-f12-ig együtt nyomva) az ismétlési sebességet. Igaz, akkor ezek a mai 3€-os billentyűzeteknek feleltek meg. Örülök, hogy eljutott a 120€-ós régióba is eme hihhhhetetlen feature. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Ünneprontó leszek: Ez az egér még a macskámnak se tetszik 
Az ész, mint könnyű sas körözne fenn az égen. És a Broadway-n feltűnne Szókrátész. (Faludy György)

Az egér tényleg formatervezett lett, de a bill.-ek... 

ejha!de még mennyire.....

Az bizony!
Elegáns! 

Nem tudom nekem az aranyról nem a tartósság jut az eszembe. Puha fém, ilyen kopásra hajlamos helyen, nem igazán szerencsés, persze ha valami ötvözet...
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Nem arany, aranyozott.... Egyébként semmi értelme, legfeljebb akkor, ha a dzsungelben akarod használni 100% páratartalom melllett. Bár azt meg a gép többi alkatrésze nem igazán díjazná 

A gigabyte egyre pofásabb egereket készit, egyet szivesen kipróbálnék már, hogy olyan kényelmes és minőségi darab-e, mint a kivitelezése.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Hát akinek saját számtekdizájn-szakértője van, annak könnyű
![;]](/dl/s/v1.gif)
(én se használnám vagy venném, meg, csak elmegy úgy kinézetre...)

Mert ez nem egér, hanem denevér (bőregér)!
Ha megélted a százat mázlid van, kevesen halnak meg százéves koruk után! - http://db.tt/oNZXLQp6
A 3D billentyuzet 6D lesz ha szemuveggel nezem vagy mi? 

Ilyen tulajdonságokat, mint ezeknél a billentyűknél van nagyon szeretnék látni olcsó, alap billentyűkben.
Egér: a bőr szerintem rendben van, de a kristály azért túlzás.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Mikor ad már ki valaki világító, magyar kiosztású billentyűzetet? Elég rég óta vágyom rá...
[ Szerkesztve ]

Látatlanba nem akarok hülyeségeket beszélni de szerintem a bőr bevonat minden, csak nem tartós. Szvsz 4-5 hét intenzív használat után már kezd kifényesedni, aztán oda a luxus 
Valamilyen Acer gépet láttam bőr résszel a billentyüzet alatt, fél éves volt és valami eszméletlen ronda volt a kifényesedett bőr rész ahol a tenyérrel találkozott az anyag.
[ Szerkesztve ]
cicaaaaaaaaaa 
De édes!
Mehet is a cukkermukker.hu-ra. 
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Hát ez a 3d billentyűzet teljesen felesleges, drága is, csúnya is.

A bőrborítás nem rossz 5let, más gyártók is átvehetnék. Sajnos hiperszuper gumi meg szilikon, nálam nem sokat ér, lemállasztom egy év alatt csak azzal, hogy rajta van a kezem (hő +izzadság). a bőr jó alternatíva lenne, jó fogása van és kezelhető. Ráadásul nem egy stadion méret amit be kell vonni vele, ergo nem lenne sokkal drágább...szerintem
[ Szerkesztve ]

Vajon ezen is annyira fake a bor, mint a 7 eve piacra dobott Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer Black Leather-en?
Legalabbis a premium billzeteiken azota is vinyl a csuklotamasz bevonata.
Egyebkent meg az izzadsag ellen a bor sem ved, soooot.
Egyszer probalj ki nyaron 35+fokban csupasz hattal egy bor fotelt, 1 ora utan tocsogni fog az izzadsagtol.
Mig a szovet fotelokba nem izzadsz bele.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?