Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) BiP

BiP
(PH! addikt)

Durva.
Fogyasztáson is sok fog múlni.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#2) Godlike79

Godlike79
(fanatikus tag)

Jó lesz az... :). Hátha lenyomja a többi régebbi vezérlővel szerelt cucc árát is.

LG Optimus Black P970 2.3.4 v20o T-Mobile HUN rom; HP Elitebook 8530w

(#3) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

Megkozelitheti? Nem inkabb lekorozi?

Delicious Mango is delicious

(#4) blackrulz válasza Oppenheimer (#3) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én még mindig azt vallom hogy nem mindig a nyers erő számít, hanem az optimalizálás. és sajnos az ipad-ra könnyebb ilyen szinten "ráéerőltetni" bármilyen szoftvert. ne legyen igazam, de attól hogy ez akár még gyorsabb is lesz, attól még nem feltétlenül lesz jobb is az összkép :( pedig már igazán lehetne normális áron normális sebességű versenytárs.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) Gengi válasza Oppenheimer (#3) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt én sem értettem és most is megnéztem a PWR543 adatait ,de szerintem is elírás.

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#6) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyi annak az esélye, hogy egy ilyen fog dolgozni az iPhone 5-ben?

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#7) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Hmm Érdekesnek ígérkezik

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#8) noobsaibot válasza adamssss (#6) üzenetére

noobsaibot
(kvázi-tag)

0X0
Minden valószínűség szerint A5 lesz benne.

Galaxy S2 XWLPD stock; sylah kernel 1500Mhz;GPU@400Mhz

(#9) Zeratul válasza adamssss (#6) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

SZVSZ semmi.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#10) adamssss válasza noobsaibot (#8) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Az A5 az az ami most az iPad2-ben van?

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#11) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Asszem megvárom a Tegra3mat, a tablet vásárlással :)
Brutális erő ;]

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#12) blackrulz válasza adamssss (#10) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

cikk vége ;)

"Tegra 3 grafikus teljesítménye megközelítheti az iPad 2-ben található A5-ös SoC, PowerVR SGX 543MP2 egységének tempóját."

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#13) cqr válasza Oppenheimer (#3) üzenetére

cqr
(fanatikus tag)

Nem inkabb lekorozi?
Ha a tényleges teljesítménye 3szor olyan erős lesz, mint a tegra2, akkor a beéri megfogalmazás teljesen korrekt (elképzelhető, hogy megelőzi, de kb. csak marginálisan). Ha ellenben ez csak marketingszám.. és a valós gyorsulás csak kétszeres akkor "nincsmirőlbeszélni".. : )

(#14) adamssss válasza blackrulz (#12) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Hoppá. Sorry, figyelmetlen voltam.

(#15) BotaN

BotaN
(senior tag)

4 magos mobil apu, ez igen, habár itt szerintem a magok száma nem feltétlen jelent fizikai magokat, inkább csak jól hangzó marketingszöveg.

(#16) vinibali válasza BotaN (#15) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

ez SoC, nem APU :)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#17) smkb válasza BotaN (#15) üzenetére

smkb
(senior tag)

pedig azt jelenti

(#18) easy...rider

easy...rider
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagy pofátlanságnak érzem hogy Kal-El lesz a neve :F
Kicsit gáz szerintem. Akkor már miért nem egyenesen Superman?

www.href.hu/x/fe2b

(#19) vinibali válasza easy...rider (#18) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

ez valaki mondta amikor még csak hírként kezeltük a dolgot. azért ne mondd hogy ennyire a szívedre vetted :)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#20) Abu85 válasza Oppenheimer (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alkalmazás válogatja majd. Az A5-ben lévő IGP jelenleg 3x-4x erősebb a Tegra 2 ULP GeForce-ánál. Ha hozza az NV a 3x-os gyorsulást, akkor a legtöbb alkalmazásban megközelíti az A5-öt. Előfordulhat persze, hogy lesznek olyan esetek, ahol megelőzi, de általánosan két PowerVR SGX 543 mag nagyon erős.

(#8) noobsaibot: Az A5 mostani revíziója túl nagy telefonba. Nem férne bele. Egy kisebb revízió lehet majd az iPhone 5-ben.

(#15) BotaN: Pedig ezek valós magok. A Tegra 3 még nem APU. Az NV első APU-ja a Maxwell lesz.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi erő fog lakozni a chipben. :)

(#22) cqr válasza Abu85 (#20) üzenetére

cqr
(fanatikus tag)

Az A5-ben lévő IGP jelenleg 3x-4x erősebb a Tegra 2 ULP GeForce-ánál.

Glbench Egypten kívül van más "releváns" teszt amiben a két gpu-t mérik? : )

Az egypt alapján a kiátlagolt eredményeket nézve inkább 3szoros a különbség (pl. vs xoom -felbontást figyelembe véve), lehet hogy a "high" paraméterrel lenne 4x, de ilyen mérés nincs tegrával.

De a hszem első felére lennék inkább kíváncsi. : )

(#23) Abu85 válasza cqr (#22) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos nem nagyon van. Arra várunk, hogy az UDK megkapja az Androidos portot, és lehet azzal is mérni.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#24) cqr válasza Abu85 (#23) üzenetére

cqr
(fanatikus tag)

Sajnos nem nagyon van. Arra várunk, hogy az UDK megkapja az Androidos portot, és lehet azzal is mérni.

Hehe, erre én is várok már az ios udk bejelentése óta, gondolkodtam is rajta, hogy az epic citadel-hez egy kicsit "hozzáírok" (ha mást nem bele"tesszalálni" egy zsák háromszöget, egy önlab témának lehet hogy elment volna.. xd), mert a jelenlegi formájában még az i4-et sem öli le.. így a mali400/sgx543 párost már biztos nem mérné.. az adreno220-at sem, de még az sgx540 is valsz framebuffer limitben lenne a teszt jelentős részében.. Meg ha jól emlékszem nem jelzi ki default az fps-t, azt mondjuk nem nagy munka "beletenni".. lehet van is hozzá kapcsoló..

Meglep, hogy az epic nem lovagolta ezt meg jobban.. Az epic citadelből (a grafikus tartalom komplexitásának növelésével) egy "sláger"benchmarkot lehetett volna csinálni.. jól néz ki, és egy olyan engine-re épül ami jó eséllyel elterjedt is lesz.. ennél "relevánsabb" meg nem is akarhat lenni egy tesztprogram.. xd

(#25) sergej95

sergej95
(újonc)

Amúgy a játék sem tűnik rossznak , csak ne a gyro szenzorral keljen irányítani :K

(#26) kiiso válasza Abu85 (#20) üzenetére

kiiso
(kvázi-tag)

"Az A5 mostani revíziója túl nagy telefonba. Nem férne bele. Egy kisebb revízió lehet majd az iPhone 5-ben."

Tokozással (vagy hogy hívják) együtt az A5 alig nagyobb az A4-nél, nem? Vagy rosszul értelmezem a táblázatot? :F

[ Szerkesztve ]

(#27) bitblueduck válasza kiiso (#26) üzenetére

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

Én azt mondanám, hogy a die size alapján - mivel nem azonos, de hasonló felépítésű hardverek - egy kb 2x fogyasztás is előfordulhat, ami nem túl jó.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#28) cer

cer
(kvázi-tag)

Kiváncsi lennék mikor jönnek velük az első tabletek. ( 6-7 hónap? )

" Nosce te ipsum " http://tinyurl.com/86qvtpr

(#29) adamssss válasza cer (#28) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Reméljük minél előbb. Ez a tegra nagyon bejött az nv-nek. Szinte minden tablet-ban ezt használják...

(#30) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

És a Kal-El kódnévhez mit szól a DC Comics?

Zipit Z2 idomár

(#31) andras87

andras87
(tag)

sak nem sikerült létrehoznia az nvidiának egy 1,5 ghz -es működő számolóegységet, ráadásul 4 maggal... :P

Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.