Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

De mentem volna shoppingolni egyet :P

(#3) Góliát

Góliát
(senior tag)

Grat. és jó volt. Köszönöm. :C :)

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#4) Thunderzolee válasza GIJoe (#1) üzenetére

Thunderzolee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahan.. az USB-s kütyüknél én is el tudtam volna időzni akár órákat is.. :P

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#5) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

(#6) Góliát válasza tiborandras (#5) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Bitang nagy. ;]

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#7) Kopi31415 válasza tiborandras (#5) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg mellette egy kisebb is, meg két shift egymás szomszédságában...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#8) Socket A

Socket A
(kvázi-tag)

A középső lány szép :~)

... this is an emergency, can you call my enemy... get into reality, i have lost control of me...

(#9) eszterencs válasza tiborandras (#5) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LOL! :D Ez fel se tűnt!!!

(#10) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Eléggé bolhapiac hangulatú hely... Sok neves márkát nem láttam.

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#11) tiborandras válasza eszterencs (#9) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

megkovetem magam: az nem billentyu, hanem a caps lock visszajelzo led-hez tartozo felirat

unalmas az f1, igy beleastam magam a temaba :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#12) eszterencs válasza adamssss (#10) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert a _gyártókat_ nem ismerjük név szerint... :)

(#13) Neurotoxin válasza adamssss (#10) üzenetére

Neurotoxin
(fanatikus tag)

Jah csak a végén kiderül, hogy ezek a "nagy" márkák beszállítói ;]

A T1 pendriveok min 5 éve léteznek, a totalcaron is lehetett nyerni valamikor..Amúgy vannak 5letesek. Ha beindul a forgalmazása az ilyen hangszórós mobiltokoknak, komolyan nem fogok inkább tömegközlekedni. Így is minden kissrác meg főleg a jagellók kezében üvölt a Flo Rida max hangerőn.....jáj

A lányok amúgy meg :C

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#14) lujó55

lujó55
(őstag)

Ecset végű beviteli eszköz...
Óriási. :U

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#15) Tamás88

Tamás88
(tag)

No én is megnéztem volna a kínálatot. Apropó! Nem tudja valaki, hogy mikor lesz a Budapest Games Show? Mert ott is lehet ám vásárolni + nagyon szép hostess lányok is vannak. :)

Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk.

(#16) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

fúúú aki azt a szilokonos billt gyártja... felégettem volna a standját:D használhatatlan, billeg, két ujjal se lehet rajta gépelni, nem hogy 10-el...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#17) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Hát, nekem egy informatikai "Tigrispiac"-nak tűnik... :D
Jó kis élmény lehetett!

[ Szerkesztve ]

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#18) Destructo válasza Tamás88 (#15) üzenetére

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Létezik olyan is?:D Biztos elmegyek ha lesz! :)

Köszi a cikket!

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#19) radi8tor1 válasza adamssss (#10) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Jaja, nekem is ezt tűnt fel.

TRON addict

(#20) Warpig

Warpig
(tag)

Kihangosítós tok?? WTF??
Péklapáttal tarkón verni azt, aki kihangosítva hallgatja a zenét az utcán! Nem hogy még gyártani neki egy ilyen szart! ÁÁÁÁ! :O

[ Szerkesztve ]

Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)

(#21) ronson válasza radi8tor1 (#19) üzenetére

ronson
(senior tag)

A középső csaj tényleg qrva szép.

adamssss: aki nem ismeri átfogóan az elektronikai piacot annak valóbban annak tűnhet. Igazából sok neves márka itt csemegézik, mit tudna a saját márkanevét ráíratva értékesíteni ezek közül. Gyakorlatilag ezek OEM gyártók.

[ Szerkesztve ]

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#22) szp1

szp1
(őstag)

A lányok tényleg szépek. Különösen a középső.

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#23) fi:zi'k válasza tiborandras (#5) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De legalább nem ütsz mellé. ;]

eszterencs
A China Music show-n nem voltál egészen véletlenül?

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#24) StLui válasza Tamás88 (#15) üzenetére

StLui
(senior tag)

Azt hittem nagyon szép hostess lányokat lehet ott kapni majd :D

gamertag: StLui

(#25) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A középső és a jobb oldali adja:D..posta játszik?
Egyébként a hangszórós tok jó cucc de rühellem az utcán a hangos zenélést a telefonokról...

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#26) Recon666 válasza tiborandras (#5) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y :DDD
A kiállítás jó lehetett, voltak érdekes dolgok. :K

[ Szerkesztve ]

(#27) eszterencs válasza fi:zi'k (#23) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem voltam. Menjek? :DDD Én beszámolok nagyon szívesen bármiről, csak valaki vigyen oda. ;)

(#28) fi:zi'k válasza eszterencs (#27) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom tart-e még egyáltalán. Legalább 4 napos volt elvileg. :D

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#29) Tamás88 válasza StLui (#24) üzenetére

Tamás88
(tag)

Kaphatsz is, csak el kell kérned a telefonszámukat, de inkább a nevüket írasd bele a telefonodba, ha nem írják bele a számukat, akkor rákeresel a FB-on.

Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk.

(#30) Alchemist válasza tiborandras (#5) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Még egy korábbi billentyűzetemen annyira zavart a Caps Lock, hogy kipiszkáltam a helyéről. :)
Azóta már a KeyTweak-kel szabadulok meg tőle.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#31) Kopi31415 válasza ruzsabazsa (#25) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, ha tudsz ekkora dobozt keríteni, amibe mindketten beleférnek három havi hidegélelemmel...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#32) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Persze nem szabad ezeket lebecsülni, egyrészt lehet, hogy ami most még csak egy kis sarok, 10 év múlva a kiállítás felét fogja elfoglalni, "

ja. 10 év múlva jön a vá'ság v3.0, és úgy összemegy a kiállítás, hogy a pár asztalka és vitrinke tényleg elfoglalja majd a kiállítás felét. :DDD

(mint a BNV az elmúlt időszakban, még akár a '80-es évekhez képest is. ha egyáltalán még van...)

(#27) eszterencs
ezt már egy tavalyi, (az is valamilyen ázsiai?), beszámolódon pedzegetted, hogy bárhonnan írsz, ha összedobják, és befizetnek rá... :K :D

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#33) Zso2

Zso2
(őstag)

A billek nagyon tetszenek,de azokat a design hangdobozokat nem venném meg 2 Ft-ért sem...
A felhozatal amúgy nem igazán érdekelt volna.

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#34) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

annyira látszik, hogy kínai az egész... :W

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#35) KAMELOT

KAMELOT
(őstag)

Van ám itt kreativitás. Jó lett volna ott bóklászni egyet. De én akkor is csak ezt az egyet vittem volna haza. :B :B :B megvan otthon hozzá mindenem. A játékvezélőtől kezdve minden! :B

[ Szerkesztve ]

[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate

(#36) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

köszi a beszámolót és külön köszi a lányokért, szépek :R
az usb -s kütyük engem is lekötöttek volna

megyek blogot olvasni :K

KAMELOT:
:DDD

[ Szerkesztve ]

(#38) MrTwister válasza KAMELOT (#35) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mármint a botkormányra gondoltál ugye? :DD Játszanál rajta hentai gamét mi? :))

8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

(#39) KAMELOT válasza MrTwister (#38) üzenetére

KAMELOT
(őstag)

igen van botkormány és joystcik is. Lehet irányítani a dolgokat vele :D :D :D

[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate

(#40) MrTwister válasza KAMELOT (#39) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nono vigyázz! A te csatlakozód kompatibilis a hongkongi szabvánnyal? :DDD Jól nézd meg hova csatlakoztatod azt a joystickot! Na jó fejezzük be mert ez itt már lassan erősen 18 plussz :DD

(#41) KAMELOT válasza MrTwister (#40) üzenetére

KAMELOT
(őstag)

Ezek a külső irányítók rev. 3.0 frissített verziók. Tehát kompatibilisek a világ minden táján. :DDD Sőt ezek a csatlakozók kompatibilisek mind a 3 bemenettel ami található ezeken a hardwareken. :DDD :DDD :DDD

(#42) MrTwister válasza KAMELOT (#41) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nono ha "csatlakoztatod" akkor az már belső irányító nemde bár? ;] :B A bemeneteket meg meg ne próbáld USB hubbal bővíteni mert lehet, hogy a delikvens nem fog neki örülni! :DD

(#43) KAMELOT válasza MrTwister (#42) üzenetére

KAMELOT
(őstag)

Csatlakozáskor a csatlakozott port jelet kap így attól kezdve a másik hardware veszi át az irányítást. Bizonyos feldolgozott instrukciók alapján végzi el az egyes feledatokat. Esetleges hibák kiküszöbölésére I/O kommunikáció folyik foylamatossan a két csatlakozott hardware közt. :D :D :D
Frekvenciákat és a feszültséget folyamtosan méri egy műszer.

[ Szerkesztve ]

(#44) blackrulz válasza KAMELOT (#43) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nálam plug and play van. gáz? :D

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#45) benczeb válasza szp1 (#22) üzenetére

benczeb
(tag)

+1 :)

(#46) wii90 válasza GIJoe (#1) üzenetére

wii90
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Gratulációm! Jó kis írás izgalmasnak hangzik. :)

...Azért nézek BluRay filmeket hogy megszünnyön már a másolt VHS minőségű DIVX filmek kora... JATEKAIM.HU --> BluRayKing a nevem.

(#47) kovacszolt

kovacszolt
(újonc)

Ez nagyon piacos, fa mintázatú, meg lakat formájú pendrive miatt kiállítást szervezni ez tényleg csúcstechnika.

(#48) Titagyerek

Titagyerek
(kvázi-tag)

szívesen megnéztem volna élőben v agy hasonlót
kár hogy Magyarországon nincsenek ilyenek vagy csak én nem tudok róluk

“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan

(#49) Tamás88 válasza Titagyerek (#48) üzenetére

Tamás88
(tag)

Mondom én, hogy ott a Budapest Game Show (vagy régebben volt a Mobil Show), ott szép Magyar hostess lányokat láthatsz, fotózkodhatsz, és akár még számot is cserélhetsz. (A puszit a legtöbb lánytól megkaptam :D )

(#50) Titagyerek válasza Tamás88 (#49) üzenetére

Titagyerek
(kvázi-tag)

hát a 2010-es budapest games show -on ott voltam de az inkább a játékokról szólt meg ami miatt ott voltam az a mod tech hall -on versenyzőként voltam

“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.