Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

inkább az akksik új generációján kéne dolgozni ehelyett:))

(#2) simonzé válasza Integra (#1) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem meg pont tetszik. Végre valami érdekesség a notik egyenvilágában. Én a színes notik új termékként történő beharangozását tartom szánalmasnak, ez viszont legfeljebb felesleges, de legalább érdekes.
Ja, a 14 collos kijelzőt végre betilthatná valaki!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#3) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

És a (karc)védelmével mi van ?
El tudom képzelni , hogy fog kinézni olyan tulajoknál , akiknél a normál noti fedele is egy okádék fél év használat után :DDD
Meg a ki-be pakolásnál sem lesznek útban a gombok .... még véletlenül sem fog beleakadni semmibe .

(#4) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

a "kéztámla" úgy néz ki mintha szálcsiszolt alumíniumból lenne(vagy tényleg az?)
valószínűleg rosszul látom

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#5) Foxi válasza simonzé (#2) üzenetére

Foxi
(senior tag)

Mi a baj a 14 collal?
Szerintem az egyik legjobb kompromisszum a méret és a hordozhatóság között.

(#6) .mf válasza simonzé (#2) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Mi nem tetszik a 14"-ben? Kisebb, mint a 15/15.1/15.4"-es, de nem szoktak (akkora) méret-felárat kérni, mint a 13.3"-esekért.

Raknak rá egy csili-vili sideshowt, de csak egy SiS chipsetet raknak bele SiS Mirage grafikával? Ez kb olyannak tűnik számomra, mint Ferrari-kaszni Skoda-motorral...

(#7) Bohus

Bohus
(kvázi-tag)

Küllemre nekem nagyon tetszik, a tenyértámasz tényleg szálcsiszoltnak tűnik, amit én személy szerint hiányolok, az a beépített webkamera.

Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.