A címben szerepel, hogy opcionális 3G modullal lesz rendelhető a gép, viszont a cikkben egy szó sem esik róla... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
kalman51
(újonc)

Devid_81
(PH! kedvence)
Szép és jó ez a mini "olcsó" note csak épp ha ember nem alapot akar akkor itt is 100k nál vagyunk....emlékeim szerint olyan embereket céloztak meg anno ezekkel a gépekkel akik kispénzűek stb.Persze van 60k ért is vmi notebook szerű képződmény....csak kérdés mire használják...
Mert majdnem arra sem alkalmas, hogy oprendszer települjön rá....gondolok itt a kis kapacitású ssd-s gépekre 
.::www.megadanceradio.hu::.
A Bluetooth és 3G modul opciósan rendelhető 
miniapu: De, javítva.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods.

miniapu
(újonc)
Idézek a cikkből:
"kommunikációról három Ethernet csatlakozó és WLAN (802.11 b/g) gondoskodik."
Három? Nem keverték ezt össze az USB-vel?
ne a vistabol indulj ki, hanem normalis oprendszerbol, es maris eleg 
az en 4G-s eeePC-men rajta van a full oprendszer, minden segedprogrammal (videolejatszo, office, jatekok, stb), es meg van is rajta hely egy-ket filmnek 
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

miniapu
(újonc)
"emlékeim szerint olyan embereket céloztak meg anno ezekkel a gépekkel akik kispénzűek"
Jól emlékszel. Valóban. Viszont rengeteg új és régi gyártócég jelent meg új termékkel. Sohanemlátott bőség kecsegtet. Biztos nem maradnak így az árak! 

Devid_81
(PH! kedvence)
doc & miniapu
Igazatok van!
Nem a Vistából indultam ki, isten mentsen meg attól mindenkit!
Csak tényleg soványka pl a 4g-s model, viszont van és kapható, persze nem is azt mondták, hogy olcsón lesz über gép 
Napokban volt kezembe egy ASUS EEEPC, nagyon jó pofa kis szerzemény, az egyik ULV cerkás volt a másik ATOM-os volt, pikkpakk bebootolt, alkalmazások is jól mentek rajtuk. 
.::www.megadanceradio.hu::.
en naponta hasznalom a legelso, 4g-s, 701-es eee-t es meg mindig teljesen meg vagyok vele elegedve, pedig ennel gyengebb netbook talan nincs is 
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"