Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) xuldar

xuldar
(őstag)

A szokásos TN+film :-/

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#2) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A játékosoknak LCD TV kell. :)

(#3) csellosi válasza (Kolombusz) (#2) üzenetére

csellosi
(tag)

Igy van. De nem mindenkinek van ra majdnem 2x annyi penze. :O

- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.

(#4) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én azért vagyok szomorú, hogy hiányzik egy kategória: 30-32"-on az 1920x1080-1200. vagy 27"-ig monitor, vagy 37-től tv van jelenleg. (tudom, van a 2560x1600 30", de nagyon pici pixelméret, és bazi drága). de én szeretnák egy még közelről nézhető monitort, amin fullhd-s filmet is tudok már nézni, mert ahhoz is elég nagy a képátló.
így marad az, hogy várok tavaszig, és veszek 250-ért egy 37"-os tv-t, de hogy miképp fogom elrendezni az asztal környékét, még nemtom... (mert ott monitornak használva kell kb 80-100 cm min.)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#5) nap válasza szab.tam (#4) üzenetére

nap
(őstag)

A 24" felbontása már 1920x1200. Én 15" monitort nézek kb 1 méterről. Ha ez vigasztal.

[LÁMAKÉRDÉS]

Miért is jó, hogy fekete kockák vannak a többi között? Nem villog így jobban?

[/LÁMAKÉRDÉS]

[ Szerkesztve ]

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#6) Lipton válasza szab.tam (#4) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Egy 37-es TV-t monitornak használni nagyon kényelmetlen lehet.

(#7) (Kolombusz) válasza Lipton (#6) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem is.

LCD TV konzolhoz, vagy géphez másodlagos monitorként jó, én legalábbis így gondolom és ha sikerül beszerezni egy 32"-os LCD-t valamikor, akkor így is fogom használni. :)

(#8) Godefroy válasza szab.tam (#4) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Vegyél 24" Samsung 245T az 85 pénz és 1920*1200.
Nemrég vett testvérem 2 db-t, most azon nézi a desktopot :K

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#9) xuldar válasza Godefroy (#8) üzenetére

xuldar
(őstag)

Szerintem valamit nagyon elnéztél. A 245T a 244T utódja, ami még mindig 200-at kóstál a boltokban, és a PH!-n sem kapsz belőle 140 alatt. Biztos jó típust írtál?

Közben látom, hogy te valószínűleg a 245B-re gondoltál. Hát az egy kicsit más minőségi kategória, mint a T sorozat :D

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#10) Godefroy válasza xuldar (#9) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Bocs télleg elírtam 245B vett meg, épp az árkülönbség miatt ami a 245B és a 245T között van sokáig nézegettük melyik mit tud de maradt a 245B amire kell tökéletes.
És 75 000 Ft volt nagykerben. :))
A többi infó stimmel :)

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#11) arty

arty
(senior tag)

játékosoknak ilyen felbontással? Nekem - játékosként - 1280x720as vagy 1366x768as 22"-24" kellene, azon legalább lehetne nativan tolni az ujabb játékokat, mert egy 1680x1050et egy mai 60-80ezres vga sem bir :(

ráadásul xboxhoz is passzolna... igy a legkisebb alternativa sokkal drágábban egy 26" LCD TV :(

[ Szerkesztve ]

(#12) CriticalHit válasza arty (#11) üzenetére

CriticalHit
(őstag)

Így van, ma még a 8800GTX SLI is megrottyan 1650x1050 feletti Crysis alatt, normális képminőségi beállításokkal.

Sokkal jobban kellene egy 4 ms -os nem széles 1280x1024-es I-PS/MVA/PVA panelos monitor játékra.

[ Szerkesztve ]

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#13) duron válasza arty (#11) üzenetére

duron
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

'Egy 'középkategoriás' vga egy XBOX360 ára.'

Ebben van valami igazság :K

Sajnos

duron

(#14) raskolnikoff válasza CriticalHit (#12) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

meg a 3as SLI is, ultrával...

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.