Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#2) mulidesign

mulidesign
(újonc)

"Aki szeretne ennyit kifizetni érte, annak várnia sem kell, ugyanis az összeállítás már megrendelhető az iBUYPOWER weboldalán."

We currently ship systems within the USA (includes Hawaii, Alaska and Military APO address) and Canada only. http://www.ibuypower.com/Support/FAQ.aspx

[ Szerkesztve ]

...az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene...

(#3) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szívesebben néztem volna olyan képeket, ahol az összeszerelt, "benépesedett" házikó látható.
Nameg nem értem, hogy mért nem tudnak végre már egy olyan összeállítást, ahol nem az nvidia kártyái vannak eröltetve, hanem az 5xxx szériás ATI-k.. :U

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y nagyon durva ez a ház

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#6) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jézusom :Y
ez de igénytelenül ronda!

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik ez a ház. Végre felébredt régi álmából pár igazi tervező, akik korábban is brillíroztak már tudásukkal a TT-nél :K

Szerintem nagyon kellemes és exkluzív ház

True Success is Blonde

(#8) bandras0226 válasza Barthezz2 (#3) üzenetére

bandras0226
(tag)

Ja, meg a szutyok Intel helyett mé nem AMD :P

Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

(#9) aero. válasza Barthezz2 (#3) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tessék

http://pc-style.hu

(#10) Sennalacy

Sennalacy
(tag)

Fessék rózsaszínre, és akkor tehetnek bele még gyengébb cuccokat! :D

Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

(#11) Barthezz2 válasza bandras0226 (#8) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem azt mondom, hogy szutyok intel, meg nvidia, de azért most egy 5xxx szériás ati "korszerűbb", mint egy nvidia kari, mégsem nagyon látni efféle összeállításokban.. :U

aero.: :R
Bár azt még mindig nem látom át, hogy pl a winyókat hogy hűtik.. Azt írja 2db 60mm-es venti hűti őket, nade hol? Én azt látom, hogy azok a keretek szinte full zártak, amibe a winyók mennek, az előtt/mellett/mögött hol van venti, aminek a légáramlata hozzájuk is eljut? :U

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#12) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

A ház 21 kiló és 800 dollár :DDD :N

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#13) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Piszkosul tetszik! :K

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#14) Stoto

Stoto
(fanatikus tag)

Összeraktam álmaim konfigját ebben a házban:
Estimated Total: USD $10,297.00

(#15) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nekem egyáltalán nem tetszik ez a ház nagy és nehéz :N Most ha valaki ezzel akarna beállítani egy lanparty-ra érdekes lenne, két ember cipelné csak a gépházat ;]

Az összeállítás az nem rossz, de kinek kell ide 975-ös proci, egy közepes 920-assal is simán el lehet érni 4GHz-et értelmes feszek mellett. Léggel meg ezt sem küldheti meg az ember sokkal jobban :DDD
A három GTX285-öst meg szintén hülyeségnek tartom mindenki tudja hogy a harmadik kártya nem sokat hoz :U Most azért a pár + fps-ért kiadni annyi pénzt. Persze "Vér Pistikének" jó jön ha vagizni akar a haverok előtt :DD

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#16) zbence

zbence
(fanatikus tag)

Ez nagyon komoly ház! :C

(#17) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

komoly ház :F lehet,de akkor sem kellene :K ingyen talán :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#18) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Csecse cucc, de szerintem a két átépített Dragonommal nem kel majd versenyre ;]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#19) Bcy+

Bcy+
(kvázi-tag)

DE miért GTX 285 ?? miért nem ATI ?? DX10 / DX11 és azért az hosszab életű lenne :)

||| Wayteq xTAB 70i |||

(#20) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Ez a ház még mindig vadul néz ki.
Kár, hogy cirka 700 dollár...

CSS (Hun)Bloodkiller

(#21) fanuc válasza Cyberpunk (#15) üzenetére

fanuc
(újonc)

"Most ha valaki ezzel akarna beállítani egy lanparty-ra érdekes lenne, két ember cipelné csak a gépházat " Nem hiszem el hogy nem bírsz el 20 kilót két kézzel vagy akár eggyel. :U

(#22) soundsonic

soundsonic
(újonc)
LOGOUT blog

ezt inkább súlyzónak ajánlom :N ,bár 850 dollárért szerintem komolyabb kondi gépet is lehet venni. Többnyire tetszenek a futurisztikus dolgok, de ez nem.. csúnya számomra

(#23) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

A CM Stacker után nem tudtam volna elképzelni, hogy más házat vegyek. De ez, ez nagyon tetszik. Csak kár, hogy a Stacker árának 4x-esébe kerül...

(#24) Razermazer

Razermazer
(senior tag)

Akkor inkább egy Corsair obsidian 800D[link] ez is egy vaddisznó igaz ez nem futurisztikus csak letisztult formavilág és funkció dúsabb. Ez egy borzalom már bocsánat akinek a lelki és ízlésvilágát megsértettem. És nem is kerül annyiba bár nem is olcsó.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

(#26) Quan-Chi válasza Razermazer (#24) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

mind1 ha csúnya, csak limitált és rohadt drága ! biztos lesznek olyanok akiknek bejön :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#27) Dragon3000 válasza fanuc (#21) üzenetére

Dragon3000
(lelkes újonc)

Csak egy valamit felejtesz el, lanparty-ra nem üresen viszed el a házat XD

(#28) Cyberpunk válasza fanuc (#21) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát nem vagyok egy gyenge gyerek, de még a szomszédba se szívesen cipekednék át egy ilyen motyóval ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#29) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

botrány ronda, akkor se kéne ha fizetnének :DDD

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#30) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom mit nyavajogtok, ez kb egy notebook kategóriás cucc! (Súlyban, és méretben is!) :DDD

Trolololololol | Steam: thomahu

(#31) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, nem tudom, de nem annyira exklúzív a belső. Nem hiszem, hogy hasra lehet esni tőle. 2500 dodót meg ésszerűbben is el lehet költeni. i920 :F ..6 gb ram :F , egy ssd meg egy hdd? :F ..egy vga? és egy ODD..háát..akkor itt a PH-n is egy csómó exklúzív csávó van..:DDD.

Nem vbeszélve arról, ha ezt egyszer belepi a por, akkor az tényleg nagy szívás..:DD.

[ Szerkesztve ]

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#32) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is ronda és még drága is..

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#33) dezz válasza Barthezz2 (#11) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Bár azt még mindig nem látom át, hogy pl a winyókat hogy hűtik.."

A vinyók szűk, vastagfalú fém fiókokba mennek, azokkal több oldalon érintkezve, és ugyebár a fém vezeti a hőt. A fiókok között hűtőbordák vannak.

(#34) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

elviszik a limitált példányszám egy részét, és beleraknak evidiát :S pedig nekem is kéne ilyen ház :) csak a vörös ventillátorokhoz illően vörös tartalommal :)

(#35) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem tetszik ez a ház :B , egy megfelelő stílusú szobában kifejezetten jól mutathat.

Milyennapvan?

(#36) Quan-Chi válasza oPalRx7 (#34) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

gondolom ezért a lépésért az Nvidia rendesen fizetett :K
az ATI-nak meg nincs szüksége erre :N

[ Szerkesztve ]

(#37) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez kell a magyarnak ;] :K a démász is szívesen látna ilyet minden háztartásban, gondolom...

New world...old thinking...IBM T60;)

(#38) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzem lenne megnősülnék...

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#39) bajuszati

bajuszati
(tag)

aki kiad érte 4500 dollárt az elmebeteg.....de biztosan vannak fanatikusok, főleg a jóhírű USA-ban...

(#40) runner 125 válasza Lenry (#6) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nekem sem bejövős. :N

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#41) Archer

Archer
(őstag)

Ha lenne egy ilyen akkor nem lenne mert rég eladtam volna vagy meg sem veszem :DDD

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#42) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

ennek Darth Wader nagyon örülni fog ... azt a régi nagy ledes Side panelt ami a mellkasán van erre fogja cserélni :K

(#43) Bling95

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

nekem nagyon tetszik :C
de brutálisan drága ;]

(#44) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Rettenetes. A kinézete és a tartalma is... :Y
Inkább egy Corsair Obsidian! :B

Alléz Olympique de Marseille!

(#45) Petiqe

Petiqe
(tag)

Hát nekem marhára nem tetszik ez sem,mint szinte egyik új sem,sokkal kevesebbért egy HAF 932 sokkal jobb szerintem.

Okos pilóta nem katapultál alagútban...

(#46) urdongo

urdongo
(tag)

Lehet élőben megnézve változna véleményem...de így a képeken keresztül nekem továbbra is egy multifunkcionális szappantartó jut eszembe erről a házról.

(#47) Quan-Chi válasza Petiqe (#45) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

HAF932 -es házat mindenki vehet magának ... de ilyet nem sokan, státusz szimbólum :K

(#48) urdongo válasza Quan-Chi (#47) üzenetére

urdongo
(tag)

Ezért a javaslatom: minimal modding + HAF 932 vagy bármely másik ház = státusz/ szimbólum / egyediség. :)

(#49) yakuza.tora válasza Quan-Chi (#47) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

A Tt mint státusszimbólum brand? :U :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#50) D1Rect válasza yakuza.tora (#49) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt inkább ne firtassuk. :DDD

Milyennapvan?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.