Gondolom mindenki rohan haza a boltból, hogy gyorsan földhöz verje 
és azt is gondolom, hogy heteket teszteltek azon, hogy ilyen pontosan meghatározzák, hogy milyen magasságból ejthető le...
[ Szerkesztve ]

Gondolom mindenki rohan haza a boltból, hogy gyorsan földhöz verje 
és azt is gondolom, hogy heteket teszteltek azon, hogy ilyen pontosan meghatározzák, hogy milyen magasságból ejthető le...
[ Szerkesztve ]
A védelmükről sem feledkezett meg a gyártó, az eGo Power Grip külső borítás és a Drop Guard Extreme technológia segítségével akár 2,1 méter magasról is büntetlenül leejthetők.
Ez vajon mennyire igaz? Azért kérdezem, mert a WD Passport is hasonló és annak eléggé sérülékeny a felülete.
PH semleges

Tehát ha 2.2 méter magasról ejtem le akkor meg leszek büntetve?
Mindenesetre most pont jól jönne valami ilyesmi... a gyártótól gyári áron lehet megvásárolni, mert akkor már mennék is érte...
http://fafaragomuhely.freeweb.hu/
Akkor csak magadat bünteted és a pénztárcádat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Different songs for different moods.

Azért ha veszel egy ilyet nem próbáld ki... 

Nem fogom az tutti nem tenne jót az ego-mnak 
http://fafaragomuhely.freeweb.hu/
hát nem tudom
Nekem ez van
és nem 2m ről szoktam dobálni..
megint valami parasztvakítás..
mi?
ezek a cégek unatkoznak
"További extraként online adatmentési lehetőséget is biztosítanak a MozyHome Online Backup szolgáltatással. A meghajtók mellé 2 GB-nyi tárhely jár, ami havi 4,95 dollárért korlátlanná tehető."
Ez jól hangzik, de a MozyHome a maga 2GB-os tárhelyével, és mentőprogramjával minden "home" usernek ingyenes. Szóval ez nem extra, csak marketing.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
király
ha veszel tőlem valamit akkor kapsz ajándékba egy hotmail rendszerbe tartozó levelező fiókot
de azért rafináltak 1 picit..

Lehet pont erre vágyik 
Végülis igazat mondanak, csak azt felejtik el megemlíteni, hogy egyébként is járna.
Amúgy a piros határozottan szép.
Milyennapvan?
extraként, biztosítanak
Ez messze van az igazságtól, hacsak nem övék a Mozy.
[ Szerkesztve ]
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."