"Az eszköz szoftveresen Windows CE 6.0 alapokra épül, van benne TMC-vevő"
"A rendszer lekezeli a TMC információkat, persze miután csatlakoztatjuk a vevőt"
aham
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
"Az eszköz szoftveresen Windows CE 6.0 alapokra épül, van benne TMC-vevő"
"A rendszer lekezeli a TMC információkat, persze miután csatlakoztatjuk a vevőt"
aham

"IDE kattintva érhető el" Csak én nem találom?
hm.
Érdekes - remélem ha viszem frissíteni az x850-et, akkor ezt rátolják... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Sziasztok !
A sygicon kívül, a google maps navija tud több köztes úti célt hozzáadni (androidon) ? Az iGO egy nagy hibája, hogy csak egyet lehet hozzáadni (androidra).
Telefonon gyorsabb: 06 30/552 56 36
Pontosabban a autós töltőt kell csatlakoztatni, mert azt használja antennának a PNA. Amit én hibának tartok, hogy a 960-nak a kijelzője nem egy síkban van a kerettel, hanem baljebb, így a sarokba kitolt (nem túl nagy) virtuális gombokat nehéz eltalálni (kicsit vastagabb ujjakkal), gyakori a félrenyomás. Az ára viszont tényleg nem rossz.
Laci
Itt lenne az idő PNA fronton is átállni Android + kapacitív kijelző kombinációra..
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر
Használom a Sygic-et ZTE Blade-n és kiváló programnak bizonyult
, okosan tervez és gyors
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon
És igen! Ma volt egy a kezemben, odacsap.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Ezt kicsit bővebben mikor fejted ki ? 
Premium Vintage
Jövő héten megkapom tesztre a cuccot. Annyit elmondanék, hogy kapacitív, 5 inches, CortexA8-as proci, smooth, azonnal talál jelet, élettartam térképfrissítés FREE, és az egész pont annyiba kerül, mint egy tök átlagos PNA, csak éppen van benne WLAN, Bluetooth, Market, satöbbi. A WinCE sírját meg lehet ásni.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
ha lenne benne rds-tmc-vevő, akkor sztem nem lenne hozzá opcionális külső rds-tmc-vevő, márpedig van: [link], konkrétan ez: [link]. és antennának az ebbe dugható egy szál mazzagot használja, nem az autós töltőt.
az eddig látott wayteq pna-k kijelzői mind beljebb voltak a kerettől, azé is, amit én használok, de még sosem volt gondom abból, ha valamit el kellett találjak a sarkában vagy bárhol.
Nahiszen
Várjuk a tesztet!
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

Javítottam a TMC-s elírást, illetve beletettem a két linket, amit kihagytam.
Na erre kíváncsi leszek, vagyok, voltam 
..., akkor a nyuszi b***hatja!

Jó hogy szóltál mert "hardcore" PNA felhasználó vagyok és éppen aktuális lenne a csere.
Annyit elárulsz hogy milyen szoftver fut a cuccon ?
Premium Vintage
Nagyon ütősnek hangzik az alapján, amiket mondtál róla!
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."
Jó lett a cikk 
Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2
A leírtak alapján Android 
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon
Akkor valószínűleg keverem, igazából 3 PNA is volt nálunk tesztelésen. A végén a Wayteq bizonyult a leggyengébbnek. Más navigációs programmal nem is volt problémás, de a Sygic-el többünknek is gondot okozott az ujjal vezérlés.
Laci
Ez durva. És a sima PNA ár alatt mennyit értesz? 50K kb Válasz megvan. 

[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2

Jöjjön a teszt! 
Dehogy tud, a Google Maps Navigation elég primitív egy valami. Alkalmi, városi navigálásra tökéletes, de aki komolyan akar foglalkozni vele, az vagy vesz egy értelmes naviszoftvert, vagy egy PNA-t.
(#10) Bog
Hú, ez elég ütősnek hangzik. 
[ Szerkesztve ]
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
nekem egy ideje ez navigál a Defy+-men, és egyáltalán nem szeretem annyira, mint a Primo-mat a PNA-mon. ellenben előnye, hogy mivel a telefon mindig nálam van igy nem kell a PNA-mat hordani...
a keresés ultragáz, az utcanévhez kell beirni a házszámot.... mire rájöttem 
POI keresésnél (aminek a neve ÉP, ki fordította ezt? borzasztó máshol is a menü fordítása) nem lehet kategóriákra szűrni (repülőtér? ja az nincs, csak közlekedés, oszt találd meg)
szóval van mit fejlődni még... a 8-as iGO is felhasználóbarátabb volt ennél.
There are two kind of people out there: Those who like me, and those who can go to hell. Igy üzletelünk: http://goo.gl/FjoXF
Ez nagyon jól hangzik. Várom Várjuk a tesztet.
[ Szerkesztve ]
pdtdi
Jaja, remélem a héten kint lesz még 
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

Androidon próbáltam, mert nagyon szimpatikus volt a szoftver. Szebb, modernebb és igényesebb mint a társai. Viszont ami a legnagyobb hibája, maga a navigáció. Maga a térkép, teleatlas ugye és pl. az alternatív útvonalak hiánya nagyon zavaró. Az IGO mindig jobb és logikusabb útat tervezett, nemcsak itthon, hanem külföldön is. Sajnos ezek miatt számomra használhatatlan volt.