Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

"Az eszköz szoftveresen Windows CE 6.0 alapokra épül, van benne TMC-vevő"

"A rendszer lekezeli a TMC információkat, persze miután csatlakoztatjuk a vevőt"

aham

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#2) berbatov2

berbatov2
(tag)

"IDE kattintva érhető el" Csak én nem találom?

(#3) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hm.
Érdekes - remélem ha viszem frissíteni az x850-et, akkor ezt rátolják... :)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#4) woros

woros
(lelkes újonc)

Sziasztok !

A sygicon kívül, a google maps navija tud több köztes úti célt hozzáadni (androidon) ? Az iGO egy nagy hibája, hogy csak egyet lehet hozzáadni (androidra).

Telefonon gyorsabb: 06 30/552 56 36

(#5) Gusztáv válasza plömplöm (#1) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Pontosabban a autós töltőt kell csatlakoztatni, mert azt használja antennának a PNA. Amit én hibának tartok, hogy a 960-nak a kijelzője nem egy síkban van a kerettel, hanem baljebb, így a sarokba kitolt (nem túl nagy) virtuális gombokat nehéz eltalálni (kicsit vastagabb ujjakkal), gyakori a félrenyomás. Az ára viszont tényleg nem rossz.

Laci

(#6) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Itt lenne az idő PNA fronton is átállni Android + kapacitív kijelző kombinációra..

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#7) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Használom a Sygic-et ZTE Blade-n és kiváló programnak bizonyult :), okosan tervez és gyors

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon

(#8) Bog válasza rep3at (#6) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És igen! Ma volt egy a kezemben, odacsap.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#9) Versus válasza Bog (#8) üzenetére

Versus
(senior tag)

Ezt kicsit bővebben mikor fejted ki ? :)

Premium Vintage

(#10) Bog válasza Versus (#9) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jövő héten megkapom tesztre a cuccot. Annyit elmondanék, hogy kapacitív, 5 inches, CortexA8-as proci, smooth, azonnal talál jelet, élettartam térképfrissítés FREE, és az egész pont annyiba kerül, mint egy tök átlagos PNA, csak éppen van benne WLAN, Bluetooth, Market, satöbbi. A WinCE sírját meg lehet ásni.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#11) plömplöm válasza Gusztáv (#5) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

ha lenne benne rds-tmc-vevő, akkor sztem nem lenne hozzá opcionális külső rds-tmc-vevő, márpedig van: [link], konkrétan ez: [link]. és antennának az ebbe dugható egy szál mazzagot használja, nem az autós töltőt.

az eddig látott wayteq pna-k kijelzői mind beljebb voltak a kerettől, azé is, amit én használok, de még sosem volt gondom abból, ha valamit el kellett találjak a sarkában vagy bárhol.

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#12) rep3at válasza Bog (#10) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Nahiszen :) Várjuk a tesztet!

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#13) Rusi

Rusi
(HÁZIGAZDA)

Javítottam a TMC-s elírást, illetve beletettem a két linket, amit kihagytam.

(#14) depmod válasza Bog (#10) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na erre kíváncsi leszek, vagyok, voltam :DDD

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#15) Versus válasza Bog (#10) üzenetére

Versus
(senior tag)

Jó hogy szóltál mert "hardcore" PNA felhasználó vagyok és éppen aktuális lenne a csere.
Annyit elárulsz hogy milyen szoftver fut a cuccon ?

Premium Vintage

(#16) grc999

grc999
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon ütősnek hangzik az alapján, amiket mondtál róla!

"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

(#17) sdd2

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lett a cikk :R

Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2

(#18) Duliee válasza Versus (#15) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

A leírtak alapján Android :)

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon

(#19) Gusztáv válasza plömplöm (#11) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor valószínűleg keverem, igazából 3 PNA is volt nálunk tesztelésen. A végén a Wayteq bizonyult a leggyengébbnek. Más navigációs programmal nem is volt problémás, de a Sygic-el többünknek is gondot okozott az ujjal vezérlés.

Laci

(#20) sdd2 válasza Bog (#10) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez durva. És a sima PNA ár alatt mennyit értesz? 50K kb :U Válasz megvan. :R

[ Szerkesztve ]

Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2

(#21) Apika válasza Bog (#10) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Jöjjön a teszt! :K

(#22) kolosanyi válasza woros (#4) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogy tud, a Google Maps Navigation elég primitív egy valami. Alkalmi, városi navigálásra tökéletes, de aki komolyan akar foglalkozni vele, az vagy vesz egy értelmes naviszoftvert, vagy egy PNA-t.

(#10) Bog
Hú, ez elég ütősnek hangzik. :C

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#23) f4lcon

f4lcon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem egy ideje ez navigál a Defy+-men, és egyáltalán nem szeretem annyira, mint a Primo-mat a PNA-mon. ellenben előnye, hogy mivel a telefon mindig nálam van igy nem kell a PNA-mat hordani...
a keresés ultragáz, az utcanévhez kell beirni a házszámot.... mire rájöttem :(
POI keresésnél (aminek a neve ÉP, ki fordította ezt? borzasztó máshol is a menü fordítása) nem lehet kategóriákra szűrni (repülőtér? ja az nincs, csak közlekedés, oszt találd meg)
szóval van mit fejlődni még... a 8-as iGO is felhasználóbarátabb volt ennél.

There are two kind of people out there: Those who like me, and those who can go to hell. Igy üzletelünk: http://goo.gl/FjoXF

(#24) opeter87 válasza Bog (#10) üzenetére

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon jól hangzik. Várom Várjuk a tesztet.

[ Szerkesztve ]

pdtdi

(#25) grc999 válasza opeter87 (#24) üzenetére

grc999
(tag)
LOGOUT blog

Jaja, remélem a héten kint lesz még :)

"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

(#26) tomzero

tomzero
(újonc)

Androidon próbáltam, mert nagyon szimpatikus volt a szoftver. Szebb, modernebb és igényesebb mint a társai. Viszont ami a legnagyobb hibája, maga a navigáció. Maga a térkép, teleatlas ugye és pl. az alternatív útvonalak hiánya nagyon zavaró. Az IGO mindig jobb és logikusabb útat tervezett, nemcsak itthon, hanem külföldön is. Sajnos ezek miatt számomra használhatatlan volt.

(#27) .:LoMAX:. válasza tomzero (#26) üzenetére

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)

+1

5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.