Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

soha nem voltam ennek az átnevezésnek híve. szerencsére itt mindig megkapom a megfelelő infókat ilyen témában is, hogy ne dőljek be. köszönöm PH! :DDD

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#2) CocooN-z válasza hyperspace (#1) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

8800 > 9800 > 250....nyam nyam nyam

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#3) redbull86

redbull86
(fanatikus tag)

Egy indok hogy miért is adják drágábban,. vagy úgymond új modell ként,.. maximum pici variálás!

Core I3-550 3.2Ghz Dual chanel 2X2Gb Geil 1333Mhz Kit Asrock H55 + 1TB hitachi Crosair CX430v2

(#4) Sondi1986

Sondi1986
(tag)

AMD-s pletyka: 7000M

(#5) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fejlesztés helyett átneveznek, aztán meg csodálkoznak, hogy nem rohan mindenki megvenni az "újat"... ezek tényleg a saját ellenségeik.
(Ez most nem kifejezetten erre a hírre, hanem úgy általánosan a GPU-s sírásra vonatkozik.)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) BotaN válasza Male (#5) üzenetére

BotaN
(senior tag)

...és mivel "új" így persze új árcédula is jár hozzájuk. Gusztustalan.

[ Szerkesztve ]

(#7) redbull86 válasza BotaN (#6) üzenetére

redbull86
(fanatikus tag)

Ami valóban meg is fogja dobni,.. a notik árát!

Core I3-550 3.2Ghz Dual chanel 2X2Gb Geil 1333Mhz Kit Asrock H55 + 1TB hitachi Crosair CX430v2

(#8) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nesze (majdnem) semmi, fogd meg jól!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#9) RapUGround

RapUGround
(tag)

Szerintem az van, hogy a VGA piac csökkenése kisebb bevételt eredményez, amiböl az következik kevesebb anyagi forrás áll rendelkezésre a fejlesztésekre. Továbbiakban lehetséges, hogy VGA-k fejlődése lelassul. Ezért jön az hogy egy generációból csinálnak majd kettőt is. De ki tudja? Én így gondolom.

(#10) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No, megint?

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#11) GaborGh válasza Móci (#10) üzenetére

GaborGh
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem ezeket az átnevezett brutál teljesítményű BF3 gyilkos vga-kat két v. háromszoros áron fogják adni legalább... :W

(#12) Angel1981 válasza hyperspace (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

+1
És ha 10 évvel fiatalabb lennék (híján az ilyen jellegű információknak), még én is bedőlnék neki... :(((

(#13) ATtIs_80 válasza GaborGh (#11) üzenetére

ATtIs_80
(fanatikus tag)

Reméljük, nem lesz igazad. :)

(#14) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Határtalan leleményesség, ilyenről most hallok először és ha nincs ez a cikk át is vernének vele. :W

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#15) GaborGh válasza ATtIs_80 (#13) üzenetére

GaborGh
(őstag)
LOGOUT blog

A régit meg persze adják féláron nekünk, így mindenki jól jár :D

(#16) redbull86 válasza GaborGh (#15) üzenetére

redbull86
(fanatikus tag)

Van benne valami :P

(#17) Televan

Televan
(senior tag)

Nekem elég GT555M is. Jövőre nem fogok új notit venni, az mobil geforce miatt. :D

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#18) Male válasza BotaN (#6) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, bár ezeket a noti gyártók vásárolják... most komolyan azt hiszik, hogy a noti gyártók is bedőlnek egy átnevezésnek :F A notira meg hiába írják ki, a vevők 99%-a nem hogy nem tudja mi az a GT 635M, de mégcsak el sem olvassa az adatlapon. (a diszkrét VGA ilyen szempontból nagyon más, az kint van a polcon, és csak azt tartalmazza, nem egy "melléklet")

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#19) MongolZ válasza pusszycat (#14) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Egy csecsemőnek minden új...
(no offense)

(#20) Móci válasza GaborGh (#15) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lassan már karácsonyfadíszként is eladják a selejtes gpu-kat. :DDD

(#21) pusszycat válasza MongolZ (#19) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Ne szívas má` Mongolz bácsi… :DDD :DDD

Samsung Wave GT-8500

(#22) MongolZ válasza pusszycat (#21) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Ez csak egy mondás...

(#23) pusszycat válasza MongolZ (#22) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Es én ezt honnan tudhattam volna hisz egy csecsemőnek minden új… :C

Samsung Wave GT-8500

(#24) Löncsi válasza Sondi1986 (#4) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes, erről megint nem volt hír, pedig csak a cégek neveit kelllett volna felcserélni. :DDD

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#25) Abu85 válasza Löncsi (#24) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Be tudnád linkelni az AMD oldaláról az új termékeket?

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#26) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

az nvidia bekaphassa keresztbe....már elnézést.

Az Optimus baromi jó feature lenne, de ezek a szerencsecsomagok driver szinten tiltották le a multimédiás alkalmazások használatánál a választható VGA-t, tök mindegy hogy akksiról vagy hálózatról megy a gép, így a majd 300 ezres high-end gépemen nézhetem a fullHD filmet az intelHD-vel, annak ellenére, hogy ott figyel benne az 540M is.....ez még nem is volna gond, ám az iHD-nek klasszisokkal szarabb a DXVA támogatása, látványosan gyengébb a képminősége, és azért beletekerésnél van hogy sikerül 2-4 mpercre beakasztani a HD videók képét.

Majd amikor 3! ticketet nyitottam az nvidia supportnál, hogy WTF, ezt hogy a brébe gondolják, mindhárom ticketet válasz nélkül törölték a rendszerből.....elmennek a p*csába.

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#27) helkis

helkis
(PH! addikt)

rosszul látjátok, ennek örülni kell, milyen jó volt régen, még gef2 idején, hogy 3évente kellett vga-t cserélni és minden játék hála a kiforrott drivereknek tökéletesen üzemelt.. ;)

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#28) Löncsi válasza Abu85 (#25) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, de a kolléga linkje elég részletes leírást tartalmaz, nem hiszem, hogy sokat változik mire a kedves AMD frissíteni fogja a honlapján. :)

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#29) MongolZ válasza Löncsi (#28) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

A különbség az, hogy az nVidia kártyái hivatalosak, az AMD-nek meg egyelőre nincsenek "új" kártyái.

(#30) Löncsi válasza MongolZ (#29) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Értem, akkor várjuk meg a hivatalos rajtot, remélem olcsón kaphatunk 800+ shaderes GPU családot, legalább 256-biten. :R

(#31) Loha válasza -=Libria=- (#26) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Mi lenne, ha hagynád a francba az egész DXVA-t, és simán CPU-n játszanád le a HD filmet?
SZVSZ a fogyasztás kb. ugyan annyi lesz, viszont a kompatibilitás és a tekergetés sokkal jobb lesz.

(#32) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Átnevezés forever! Nvidia, én így nem szeretlek!

(#33) MongolZ válasza Löncsi (#30) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Ámen :)

(#34) -=Libria=- válasza Loha (#31) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

az is egy megoldás, csak maga az üzletpolitika cseszi a csőröm, hogy a fél világot kiplakátoljk, az optimus mekkora kirlyság, csak éppen a 2 szabadon választható VGA val midnen lehet csak szabadon választani nem. Egyik ismerősömnek azt írták, energiagazdálkodási okok miatt vették ki ezt a featuret. Ha házimozira kötöm a gépet, vagy tápról használom 99%-ban, hol nem xarom le, mennyit fogyaszt, miért az nvidia dönti el helyettem ?

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#35) MongolZ válasza -=Libria=- (#34) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Energiagazdálkodás = energiatakarékosság. De egyetértek veled. De én inkább a proci gyenge képességeit okolnám...

(#36) Móci válasza -=Libria=- (#26) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az aztán a szép support... :U
Mondjuk talán még mindig jobb a lejátszás nvidia alatt, mint az intel csodálatos grafikus lassítójával. Na ott szar a dxva, így hamar hanyagolva lett.

(#37) Loha válasza -=Libria=- (#34) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Nem tudod forceolni, hogy a videólejátszó az NV-n fusson? Így vagy így?

(#38) -=Libria=- válasza Loha (#37) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

épp az a lényeg hogy az új driverekből ezt a funkciót vették ki :) Sem így, sem az nvidia control panelből nem elérhető ez a választási lehetőség :)

Móci: filmlejátszáshoz nem tudsz mást használni csak az intelHD-t. Semmilyen körülmények között, mindig az intel HD van és kezicsókolom ! Nem tudod a nagyteljesítményű VGA-t kiválasztani, nvidia eldöntötte hogy neked 3d bluray filmhez is jó lesz az intelHD !

[ Szerkesztve ]

(#39) Móci válasza -=Libria=- (#38) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát a jó édes út mellett álló anyjukat, azt! Na ez kicseszés a javából. :W
Fel nem tudom fogni, hogy melyik barom állat találta ezt így ki...

(#40) Draco3D válasza -=Libria=- (#38) üzenetére

Draco3D
(újonc)

A fent említett módszert használom,legújabb beta driverrel.De az előző bétával,és a legfrissebb WHQL-el is működött.

555M + 2630QM

[ Szerkesztve ]

(#41) -=Libria=- válasza Draco3D (#40) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

hát nem tom nálam legfrissebb driver mellett is azt írja ki nvidia control panel h az iHD fut, ha jobb katt futtatással nyoamtom MPCHC-t

(#42) Draco3D válasza -=Libria=- (#41) üzenetére

Draco3D
(újonc)

Nvidia panelben,tallózd a programot,exe file-t,és akkor engedni fogja az NV kártyát,most próbáltam ki,legújabb beta.

(#43) -=Libria=- válasza Draco3D (#42) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

és ez az új driver melyik verzió, mert nálam az nvidia.com a 285.62t hozza fel legfrissebbnek, és nálam már az van fenn. Abban pedig nem működik

(#44) Draco3D válasza -=Libria=- (#43) üzenetére

Draco3D
(újonc)

[link]290.36

(#45) Iomega

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

:( Ennek semmi értelme így.

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#46) GribMate válasza Iomega (#45) üzenetére

GribMate
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Már hogyne lenne? :K
Valakiknek így sokkal jobban megéri... csak nem a vásárlóknak. :W

░▒▓GM▓▒░ - You don't get what you deserve. You get what you get.

(#47) Televan

Televan
(senior tag)

Notebookcheck már be is pozicionálta a GT635M -t. LINK :C

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#48) Iomega válasza GribMate (#46) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Én mint user írtam, hogy semmi értelme ennek, számomra ez a lényeg. Egyszerűen nem erkölcsös.
A gyártónak nyilván az a lényeg, hogy új termékként tüntesse fel mindezt, új eladásokat remélve.

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#49) t72killer válasza Televan (#47) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább annyira képesek lehettek volna, hogy kiadnak végre egy 144 maggal ÉS GDDR5 rammal szerelt változatot! mevetséges, hogy a legtöbb középkategóriás grafika erősen memóriasávszél-limitált!

Mostmár látom azt is, hogy 40nm-en készült, ergo max a stepping a különbség, amit elég meredek dolog új néven eladni... Régebben legalább órajelet emeltek.

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#50) GaborGh válasza t72killer (#49) üzenetére

GaborGh
(őstag)
LOGOUT blog

Álmodik a nyomor, az már túl költséges lett volna, a sima átnevezés költséghatékonyabb és Vér Pistikéék így is vinni fogják mint a cukrot, szóval az elvárt bevétel meglesz így is ... :DDD :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.