soha nem voltam ennek az átnevezésnek híve. szerencsére itt mindig megkapom a megfelelő infókat ilyen témában is, hogy ne dőljek be. köszönöm PH! 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
(#1) hyperspace

soha nem voltam ennek az átnevezésnek híve. szerencsére itt mindig megkapom a megfelelő infókat ilyen témában is, hogy ne dőljek be. köszönöm PH! 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

8800 > 9800 > 250....nyam nyam nyam
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

Egy indok hogy miért is adják drágábban,. vagy úgymond új modell ként,.. maximum pici variálás!
Core I3-550 3.2Ghz Dual chanel 2X2Gb Geil 1333Mhz Kit Asrock H55 + 1TB hitachi Crosair CX430v2
Fejlesztés helyett átneveznek, aztán meg csodálkoznak, hogy nem rohan mindenki megvenni az "újat"... ezek tényleg a saját ellenségeik.
(Ez most nem kifejezetten erre a hírre, hanem úgy általánosan a GPU-s sírásra vonatkozik.)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

...és mivel "új" így persze új árcédula is jár hozzájuk. Gusztustalan.
[ Szerkesztve ]

Ami valóban meg is fogja dobni,.. a notik árát!
Core I3-550 3.2Ghz Dual chanel 2X2Gb Geil 1333Mhz Kit Asrock H55 + 1TB hitachi Crosair CX430v2
Nesze (majdnem) semmi, fogd meg jól!
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
(#9) RapUGround

Szerintem az van, hogy a VGA piac csökkenése kisebb bevételt eredményez, amiböl az következik kevesebb anyagi forrás áll rendelkezésre a fejlesztésekre. Továbbiakban lehetséges, hogy VGA-k fejlődése lelassul. Ezért jön az hogy egy generációból csinálnak majd kettőt is. De ki tudja? Én így gondolom.
No, megint?
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Remélem ezeket az átnevezett brutál teljesítményű BF3 gyilkos vga-kat két v. háromszoros áron fogják adni legalább... 

+1
És ha 10 évvel fiatalabb lennék (híján az ilyen jellegű információknak), még én is bedőlnék neki... 

Reméljük, nem lesz igazad. 

Határtalan leleményesség, ilyenről most hallok először és ha nincs ez a cikk át is vernének vele. 
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol
A régit meg persze adják féláron nekünk, így mindenki jól jár 

Van benne valami 

Nekem elég GT555M is. Jövőre nem fogok új notit venni, az mobil geforce miatt. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Igen, bár ezeket a noti gyártók vásárolják... most komolyan azt hiszik, hogy a noti gyártók is bedőlnek egy átnevezésnek
A notira meg hiába írják ki, a vevők 99%-a nem hogy nem tudja mi az a GT 635M, de mégcsak el sem olvassa az adatlapon. (a diszkrét VGA ilyen szempontból nagyon más, az kint van a polcon, és csak azt tartalmazza, nem egy "melléklet")
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Egy csecsemőnek minden új...
(no offense)
Lassan már karácsonyfadíszként is eladják a selejtes gpu-kat. 

Ne szívas má` Mongolz bácsi…

Samsung Wave GT-8500

Ez csak egy mondás...

Es én ezt honnan tudhattam volna hisz egy csecsemőnek minden új… 
Samsung Wave GT-8500
Érdekes, erről megint nem volt hír, pedig csak a cégek neveit kelllett volna felcserélni. 
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib
Be tudnád linkelni az AMD oldaláról az új termékeket?
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

az nvidia bekaphassa keresztbe....már elnézést.
Az Optimus baromi jó feature lenne, de ezek a szerencsecsomagok driver szinten tiltották le a multimédiás alkalmazások használatánál a választható VGA-t, tök mindegy hogy akksiról vagy hálózatról megy a gép, így a majd 300 ezres high-end gépemen nézhetem a fullHD filmet az intelHD-vel, annak ellenére, hogy ott figyel benne az 540M is.....ez még nem is volna gond, ám az iHD-nek klasszisokkal szarabb a DXVA támogatása, látványosan gyengébb a képminősége, és azért beletekerésnél van hogy sikerül 2-4 mpercre beakasztani a HD videók képét.
Majd amikor 3! ticketet nyitottam az nvidia supportnál, hogy WTF, ezt hogy a brébe gondolják, mindhárom ticketet válasz nélkül törölték a rendszerből.....elmennek a p*csába.
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

rosszul látjátok, ennek örülni kell, milyen jó volt régen, még gef2 idején, hogy 3évente kellett vga-t cserélni és minden játék hála a kiforrott drivereknek tökéletesen üzemelt.. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
Nem, de a kolléga linkje elég részletes leírást tartalmaz, nem hiszem, hogy sokat változik mire a kedves AMD frissíteni fogja a honlapján. 
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

A különbség az, hogy az nVidia kártyái hivatalosak, az AMD-nek meg egyelőre nincsenek "új" kártyái.
Értem, akkor várjuk meg a hivatalos rajtot, remélem olcsón kaphatunk 800+ shaderes GPU családot, legalább 256-biten. 

Mi lenne, ha hagynád a francba az egész DXVA-t, és simán CPU-n játszanád le a HD filmet?
SZVSZ a fogyasztás kb. ugyan annyi lesz, viszont a kompatibilitás és a tekergetés sokkal jobb lesz.

Átnevezés forever! Nvidia, én így nem szeretlek!

Ámen 

az is egy megoldás, csak maga az üzletpolitika cseszi a csőröm, hogy a fél világot kiplakátoljk, az optimus mekkora kirlyság, csak éppen a 2 szabadon választható VGA val midnen lehet csak szabadon választani nem. Egyik ismerősömnek azt írták, energiagazdálkodási okok miatt vették ki ezt a featuret. Ha házimozira kötöm a gépet, vagy tápról használom 99%-ban, hol nem xarom le, mennyit fogyaszt, miért az nvidia dönti el helyettem ?
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

Energiagazdálkodás = energiatakarékosság. De egyetértek veled. De én inkább a proci gyenge képességeit okolnám...
Az aztán a szép support... 
Mondjuk talán még mindig jobb a lejátszás nvidia alatt, mint az intel csodálatos grafikus lassítójával. Na ott szar a dxva, így hamar hanyagolva lett.

épp az a lényeg hogy az új driverekből ezt a funkciót vették ki
Sem így, sem az nvidia control panelből nem elérhető ez a választási lehetőség 
Móci: filmlejátszáshoz nem tudsz mást használni csak az intelHD-t. Semmilyen körülmények között, mindig az intel HD van és kezicsókolom ! Nem tudod a nagyteljesítményű VGA-t kiválasztani, nvidia eldöntötte hogy neked 3d bluray filmhez is jó lesz az intelHD !
[ Szerkesztve ]
Hát a jó édes út mellett álló anyjukat, azt! Na ez kicseszés a javából. 
Fel nem tudom fogni, hogy melyik barom állat találta ezt így ki...

A fent említett módszert használom,legújabb beta driverrel.De az előző bétával,és a legfrissebb WHQL-el is működött.
555M + 2630QM
[ Szerkesztve ]

hát nem tom nálam legfrissebb driver mellett is azt írja ki nvidia control panel h az iHD fut, ha jobb katt futtatással nyoamtom MPCHC-t

Nvidia panelben,tallózd a programot,exe file-t,és akkor engedni fogja az NV kártyát,most próbáltam ki,legújabb beta.

és ez az új driver melyik verzió, mert nálam az nvidia.com a 285.62t hozza fel legfrissebbnek, és nálam már az van fenn. Abban pedig nem működik

[link]290.36
Ennek semmi értelme így.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Már hogyne lenne? 
Valakiknek így sokkal jobban megéri... csak nem a vásárlóknak. 
░▒▓GM▓▒░ - You don't get what you deserve. You get what you get.

Notebookcheck már be is pozicionálta a GT635M -t. LINK 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Én mint user írtam, hogy semmi értelme ennek, számomra ez a lényeg. Egyszerűen nem erkölcsös.
A gyártónak nyilván az a lényeg, hogy új termékként tüntesse fel mindezt, új eladásokat remélve.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Legalább annyira képesek lehettek volna, hogy kiadnak végre egy 144 maggal ÉS GDDR5 rammal szerelt változatot! mevetséges, hogy a legtöbb középkategóriás grafika erősen memóriasávszél-limitált!
Mostmár látom azt is, hogy 40nm-en készült, ergo max a stepping a különbség, amit elég meredek dolog új néven eladni... Régebben legalább órajelet emeltek.
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html