Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A kombinált kijelző technológiai szempontból nagyon érdekes, kíváncsi vagyok, telefonokba mikorra jut el, illetve milyen hátrányai vannak.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#2) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

"A tollak érzékenységi fokát 512-ről 1024-re emelték a belépő szintű Bamboo Pen kivételével."

Masodjara olvastam ezt a reszt mire leesett, hogy nem Ramboo az a Bamboo, pedig meg a Rambo Touch egesz jol hangzana :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#3) JanR válasza Devid_81 (#2) üzenetére

JanR
(őstag)

ElBamboo-ta' ? :DDD

www.oaziscomputer.hu

(#4) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

hű, asszem megvan hugom karácsonyi ajándéka. Addigra talán kapni is lehet őket :K

(#5) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

ezeket valyon lehet már kapni? a 200 dolcsis FUN egész használhatónak tűnik :)

[ Szerkesztve ]

(#6) Geönczy válasza Devid_81 (#2) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Ramboo touch az a robbanós nyílvessző. :)

CSS (Hun)Bloodkiller

(#7) waverider

waverider
(senior tag)

ha megkreálnának valami bluetooth kapcsolatost is, nemcsak vezetékest, már rendelném is...

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#8) lexxa83 válasza waverider (#7) üzenetére

lexxa83
(újonc)

Áh. Bluetooth... felejtős. Magához a táblához, főleg az 1024 dpi érzékenység miatt, másrészt a sok programozhatóság miatt, harmadrészt maga a Bluetooth létéhez komolyabb eneriga kellene, amit kétlem, hogy gombelemmel meg lehet oldani. Az USB-s kapcsolattal viszont ez az enerigakérdés meg van oldva. Nekem is van egy "bambuszom" és engem nem zavar a kábel. Ellenben egy komolyabb méretű aku már zavarna. Ne is várj tehát bluetoothra egy jóideig. Másrészt megintcsak minek? Hiszen ha rajzolsz, a monitort nézed, tehát nem vagy tőle messze. Akkor meg miért lehetne egyszerűbben kábellel megoldani.

Minden mellett egy tipp: CSAK WACOM-ot vegyetek. A többi márka selejt.

(#9) banán007

banán007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

sziasztok!
sztetek jó a waqcom bamboo pen? (várom a válaszokat)
most nagyon egy ilyenre fáj a fogam, de még nagyon tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
VALAKI TUD MONDANI ERRŐL A TÍPUSRÓL TAPASZTALATOT?
kössz a válaszokat :C

[ Egy Torrent Oldal hsz. ]: BRAVO ASSHOLE! This is an antivirus, BUT my laptop is crashed!.....

(#10) banán007 válasza waverider (#7) üzenetére

banán007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

már vannak olyan típusok , amiben van wirelles . de azoknak komoly áruk is van.
de nem tom mii a bajod a vezetékkel :W ha jól eltudod vezetni, akkor nincs semmi gond :D

[ Egy Torrent Oldal hsz. ]: BRAVO ASSHOLE! This is an antivirus, BUT my laptop is crashed!.....

(#11) banán007 válasza banán007 (#9) üzenetére

banán007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

klnben lexxa83nak igaza van az energiaellátással kapcsolatban :U

(#12) banán007

banán007
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nincs itt senki???!!!!!!!!!
aki itt van , , kérem adjon vmi tippet , mert igy nemtom mit vegyek mit nem vagy h miket ajánlottok :O

(#13) Xhavael

Xhavael
(újonc)

Emberek, lehet, én vagyok hülye, de az alábbi videóban a Touch-hoz azt írja a gyártó: használható tollal, csak akkor pirosan világít a led, nem fehéren.
Most akkor mi a rákos rettenet van? én vettem egy touch-t, nem tájékoztatott előtte senki, hogy mit is tud, mit nem...aztán itthon derült ki, hogy cerka az nuku. rendeltem egy cerkát, de most cure-vára megoszlanak a vélemények: a gyártó azt mondja, használható, másik 2-3 oldalon is ezt írják, viszont 5-6 oldalon meg hogy nem...
MI A RÁK VAN?! :(

TRUST NO ONE

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.