Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most hogy van chipset az Isaiah-hoz. Vajon mikortól lehet kapni ilyen cuccokat? :U

(#2) akosf válasza akosf (#1) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várhatóan csak a Computex (június 3-7) után kerülnek piacra ilyen termékek.

(#3) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Na ez már innováció kérem. A zöldek példát vehetnének :U Még akkor is két külön szegmens :P

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#4) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Mar csak az a kerdes, hogy ha az arabol levonjuk mondjuk az Intel D201GLY arat, akkor a maradek osszegbol hany evnyi villanyszamlara fussa.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#5) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Ha 20W-tal csokkenti a fogyasztasat az ember, az 50 ora alatt 1kWh villany (ami most 43Ft), szoval orankent alig 86 fillert sporol az ember.

Via megoldasai meg nagyon nem koltseghatekonyak, mondhatnam kevesbe finoman fogalmazva ugy is, hogy irrealisan kurv@ sokba kerulnek.
24/7-es uzemmodban, orankent 86 filler sporolassal 2422 napba kerul ledolgoznia a +50k-s price tag kulonbseget, ami 6.6 ev...

De meg az is kerdeses egyaltalan, hogy 20W-tal kevesebbet fogyaszt-e, mint a D201GLY2, meg abban sem vagyok biztos az itthoni Epia arakat elnezve, hogy "csak" 50k-val lenne dragabb.

[ Szerkesztve ]

(#6) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Számomra csak az az érdekes hogy jelenleg még DDr memóriával akarják megváltani a világot, tudom, tudom, nem rosz, de azért már a DDR2 is az utolsókat rúgja, és már a zabványos sebességek is szépen a feledés homályába merülnek...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#7) nyunyu válasza Kopi31415 (#6) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

El is felejtettem a heten, hogy az Epiakba meg DDR kell, meg jo, hogy az aruert meno kollega rakerdezett a nagykerben, hogy a melle rendelt DDR2 belemegy-e :))

(#8) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Remélem a végén azért teljesítménye is elfogadható lesz az alacsony fogyasztás mellett. És még olcsó is legyen. :DDD

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#9) Godefroy válasza nyunyu (#4) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Mennyit fogyaszt az Intel D201GLY2?

Nekem itthon nem sikerült megmérnem...

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#10) akosf válasza Godefroy (#9) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem még nem sikerült olyan PC-t összehoznom ami a 230V-os hálózatból ne venne fel legalább 30W-ot. Gondolom az Intel D201GLY2 se jobb...

szerk.: A normál méretű és teljesítményű laptopok fogyasztása is 30W felett van...

[ Szerkesztve ]

(#11) Godefroy válasza akosf (#10) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Én itthon ezt a Intel D201GLY2 probálgatom, de nem sikerült megmérnem, mert a mérőben kifolyt az aksi és csak azzal megy.

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.