Most hogy van chipset az Isaiah-hoz. Vajon mikortól lehet kapni ilyen cuccokat? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Várhatóan csak a Computex (június 3-7) után kerülnek piacra ilyen termékek.
(#3) drizzt1666
Na ez már innováció kérem. A zöldek példát vehetnének
Még akkor is két külön szegmens 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

nyunyu
(PH! kedvence)
Mar csak az a kerdes, hogy ha az arabol levonjuk mondjuk az Intel D201GLY arat, akkor a maradek osszegbol hany evnyi villanyszamlara fussa.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

nyunyu
(PH! kedvence)
Ha 20W-tal csokkenti a fogyasztasat az ember, az 50 ora alatt 1kWh villany (ami most 43Ft), szoval orankent alig 86 fillert sporol az ember.
Via megoldasai meg nagyon nem koltseghatekonyak, mondhatnam kevesbe finoman fogalmazva ugy is, hogy irrealisan kurv@ sokba kerulnek.
24/7-es uzemmodban, orankent 86 filler sporolassal 2422 napba kerul ledolgoznia a +50k-s price tag kulonbseget, ami 6.6 ev...
De meg az is kerdeses egyaltalan, hogy 20W-tal kevesebbet fogyaszt-e, mint a D201GLY2, meg abban sem vagyok biztos az itthoni Epia arakat elnezve, hogy "csak" 50k-val lenne dragabb.
[ Szerkesztve ]
Számomra csak az az érdekes hogy jelenleg még DDr memóriával akarják megváltani a világot, tudom, tudom, nem rosz, de azért már a DDR2 is az utolsókat rúgja, és már a zabványos sebességek is szépen a feledés homályába merülnek...
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

nyunyu
(PH! kedvence)
El is felejtettem a heten, hogy az Epiakba meg DDR kell, meg jo, hogy az aruert meno kollega rakerdezett a nagykerben, hogy a melle rendelt DDR2 belemegy-e 
(#8) Maestrohun
Remélem a végén azért teljesítménye is elfogadható lesz az alacsony fogyasztás mellett. És még olcsó is legyen. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

Godefroy
(senior tag)
Mennyit fogyaszt az Intel D201GLY2?
Nekem itthon nem sikerült megmérnem...
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
Nekem még nem sikerült olyan PC-t összehoznom ami a 230V-os hálózatból ne venne fel legalább 30W-ot. Gondolom az Intel D201GLY2 se jobb...
szerk.: A normál méretű és teljesítményű laptopok fogyasztása is 30W felett van...
[ Szerkesztve ]

Godefroy
(senior tag)
Én itthon ezt a Intel D201GLY2 probálgatom, de nem sikerült megmérnem, mert a mérőben kifolyt az aksi és csak azzal megy.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "