Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Azért az LG is nyomul rendesen. Csodálom, hogy nem a Samsung jött elő ilyesmivel először.
Igaz ők el vannak foglalva a Bada-val.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#2) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Nagyon szép készülék!

(#3) erdoke válasza Quasi_modo (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerintem ez egy enyhén módosított eXpo, semmi több, pl. a kijelzője el sem éri az eddig hangoztatott minimum méretet (3,6" a QWERTY nélküli és a kicsúszó QWERTY-s készülékek esetében). Majdnem biztos vagyok benne, hogy az első WP7S LG készülék nem ilyen lesz, bár az könnyen meglehet, hogy ők adják majd ki elsőnek.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Sejteni lehet a specifikációt :)

(#5) dedike

dedike
(PH! addikt)

Kövezzetek meg nyugodtan, de ez tetszik nekem! :B

Jó szerencsét!

(#6) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nekem is tetszik. Mar varom a MA tesztet :)

"There is nothing permanent except change"

(#7) erdoke válasza JanFe (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Már csak bő fél évet kell aludni. ;) :))

(#8) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Hááát... Majd ha lesz teszt. Azaz jó sokára...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#9) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha minden igaz ez készülék ilyen formában nem fog megvalósulni...

Samsung I9000 l jön majd de még ráérnek bejelenteni, de mar kiszivárgott hogy lesz I9000 es modell.

Note 2 ?

(#10) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ez így szerintem sem fog megjelenni, bár nem elképzelhetetlen, hogy gyors lesz az LG.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#11) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

kivancsi leszek mennyire lesz stabil a rendszer, szerintem sok bug lesz...

rejtett számot nem veszek fel!

(#12) erdoke válasza RandomGosu (#11) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A stabilitást mindig a gyatrán megírt külsős programok rontják, amikből eleinte nyilván nem sok lesz. A pletykák arról szóltak, hogy az Apple Store-hoz hasonlóan próbálja majd kontrollálni a MS a programok minőségét. Meglátjuk.

(#13) Brianiac

Brianiac
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:Y Egy LG ami tetszik...

Xperia X8

(#14) HyP3b0y válasza erdoke (#12) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Jobban is teszik a szortíroznak, csak aztán legyen mit...

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#15) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon jól nézz ki.
egész kecses ahhoz képest hogy kicsúsztatható qwerty van benne
tesztet én is szívesen látnék :)

(#16) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A billentyűzet látványra jó, más kérdés, hogy pötyögni milyen rajta. Esetleg egy 5. sor is mehetett volna.
Ellenben ezzel a csillogó fekete műanyaggal nem bír megbékélni a szemem. Zavar.

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#17) vehement69

vehement69
(senior tag)

erdoke: nem okoskodásból, de Apple Store != (Apple) AppStore! ezt csak azért, mert engem párszor már megkevert egy-két hsz emiatt. előbbiben Maceket iPodokat etc árusítanak, az utóbbi az alkalmazásbolt

qrva jól néz ki ez a készülék, mégiscsak lesz mezőny novemberre jeszjeszjesz (akkor tervezek telefont cserélni) :D

szerk: egy ötlet csak, de jó lenne itt a mobilarenan egy olyan cikk, amely az egyes márkákat nem featureök/kezelhetőség alapján versenyeztetné, hanem megbízhatóság, általános összeszerelési minőség (persze kategóriákra lebontva), használhatóság, szervizszolgáltatások stb. alapján hasonlítaná össze. nekem az LG félig még mindig gagyi márkaként van elkönyvelve, jó lenne egy ilyen összehasonlító teszt is, az elmúlt 4-5 évben sokat változott minden téren a helyzet. azért lenne hiánypótló a cikk mert kis túlzással az összes teszt által szállított infok helyettesíthetők azzal, ha valaki veszi a fáradtságot és negyed órát nyomogatja az adott készüléket, míg ezekre csak vásárlás után jóval/persze ritkább esetben, de a baj megtörténte után kap választ az ember fia/leánya

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#18) erdoke válasza vehement69 (#17) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

OK, igazad van, én az AppStore-ra gondoltam, és nem azt írtam. Túl sok már a store...

(#19) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szemben kicsit i8910 fíííling, amúgy meg egy mai trendeknek abszolút megfelelő modell...Különös innovációt nem látok benne - hacsak az oprendszert nem vesszük annak...De nem tűnik rossznak maga a telefon :)

(#20) vehement69 válasza rizso (#19) üzenetére

vehement69
(senior tag)

"Különös innovációt nem látok benne - hacsak az oprendszert nem vesszük annak"

LOL, pont ez a lényeg, erre várt kb mindenki (mármint aki követi a mobiltelefóniát) legalább 3 éve és nincs különösebb innováció? :DDD meg nem kell mindig mindenben nagyon újat csinálni, elég ha az amit beletesznek a csomagba úgy működik és úgy is néz ki ahogy az a kor színvonalához képest elvárható, illetve kielégíti a célcsoport igényeit puff puff

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#21) rizso válasza vehement69 (#20) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"De nem tűnik rossznak maga a telefon" - nem is írtam, hogy egy fos ;)
Abban is egyetértek, hogy nem kell mindig valami újat kitalálni, én is megvagyok a mai szolgáltatásokkal/megoldásokkal...
A WP7-re is kíváncsi leszek, hogy miben lesz innováció :U Nem hiszem, hogy olyan nagy dolgokat hozna, amik eddig még nem voltak...Az elmúlt 3 év meg túl hosszú idő, és közben is voltak újat hozó megoldások(pl. 6.1, 6.5, 6.5.x) ;) Mondjuk a 2000-ben uralkodó állapotokhoz képest biztosan hatalmas innováció ;] ;]

(#22) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kéne... most :DD

(#23) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Nem láttam még élőbe a Motorola droidját, de nekem elsőre az ugrott be róla...

(#24) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egész szép, de azért megvárom a nagy Win7 dömpinget.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#25) .bableWes válasza vehement69 (#17) üzenetére

.bableWes
(őstag)

a megbizhatoság azért kétséges mert ugy tudom, hogy egy hétnél tovább nem nagyon használnak egy telefont.
ilyenekre ott vannak a forumok...

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#26) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Szép kis készűlék nagyon kiváncsi leszek az árára..
A WM 7-re meg pláne kiváncsi leszek..

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.