"zerverekbe "
Ez egy jó lépés az i7 ellen. Hajrá
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
"zerverekbe "
Ez egy jó lépés az i7 ellen. Hajrá
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Jó kis reklám, melyik játék nem megy el egy 2-3 magos procin maxban?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Supreme Commander: Forged Alliance
GTA4
Már ideje volt végre valami új chipset-et bemutatni mert a többi kicsit öregecske már kivéve a 785G de az is csak ráncfelvarrás, a 890GX pedig ahhoz képest hogy 100 dolláros itthon 35e Ft pedig jó lenne a kategóriájában de ennyiért már sok. Persze a 890FX sem lesz olcsó (sőt...) de ez már úgy látom meg is éri az árát 4 x16 PCIe durva. Bár ez már felesleges ugyanúgy ahogy a 6 mag de fejlődni kell! Csak azt nem értem miért nincs az AMD-nek olyan lapja amin 2 PCIe x16 van???? A 890GX-en 2 x8, a 890FX-en 4 x16! Amit még esetleg ki is használna valaki (2PCIe) olyan lap pont nincs! Pedig ha jó áron adnák vennék is!
Aha, a 6 mag, legtöbb felhasználónak feleseleges. Egyébként az előzetes tesztek alapján ( amik a neten keringtek ) az erősebbik 1090 valahol a Core i7 860, 930 körül van teljesítményben. 6 maggal 
Várjuk a teszteket, meglátjuk. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Az 2 x 16 nem 4 x 16.
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.
(#7) zsirfecske
1090T 295 dollárét azért elég jó.
6 mag az 6 mag (menő), az intel verzió árának töredékééért.

Ezt inkább ne körmölted volna ide, a 790FX is 2x16 és a 890FX is 2X16 lesz.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Turbo core: "Az AMD eljárása annyiból egyszerűbb az Intelénél, hogy nincsenek külön órajel-szintek megszabva egy vagy két, illetve több aktív mag esetén, sőt, a rendszer a processzor pillanatnyi hőmérsékletétől sem teszi függővé az elérhető Turbo Core órajel nagyságát. Az AMD inkább processzormodellenként korlátozza majd a maximálisan elérhető Turbo Core órajelet. Ez az eljárás lehet, hogy nem annyira kifinomult, mint az Intelé, de az AMD-nél nagyon bíznak a sikerben"
Most úgy probálják beérni az intelt hogy jól-rosszul koppintják a technológiát? 
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes

Vagyis a 890FX 4x16 elírtam, a 790FX miért öregecske? Mit nem tud amire feltétlen szükség lenne?
[ Szerkesztve ]
Bocs nem jól értelmeztem csak arra figyeltem, hogy 4 teljes hosszúságú de csak 42 csatorna! Azt hittem ez is olyan próbálkozás mint a nemrég bemutatott intel csúcs lapok 4 x16-al
2007-es a 790FX sztem öreg. Bár lehet, hogy mindent tud de én inkább ha bővítenék újabbat vennék.
Sztem csak 2x16 vagy 4x8 lesz
[ Szerkesztve ]
Ha teljesítményben nem is,de árban mindenképp odaver az i7-nek.Na meg persze a visszafelé kompatibilitásban,amivel még inkább kifizetődöbb az AMD platform.
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
Nem mondanám a 790FX-et öregnek. Megfelelő BIOS-al nem hiszem, hogy a 790FX tulajok hátrányt szenvednének a 890FX tulajokkal szemben. Ettől függetlenül szerintem sem érdemes már 700-as chipsettel szerelt lapokat venni, már csak a gyártók BIOS politikája miatt sem.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Hogy az a... Tegnap lett megrendelve az X4965... 
Vajon nálunk a Phenom II X6 1055T és az 1090T mikor lesz elérhető?
Mert van ahova az X3710 igenis kevés sajnos. Nem játékokra gondolok...
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

FSX
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT

95Wattal a 6 magos, az kell a népnek 
Azt hiszem megvan az utódja az E8400-nek.
De idén ebből még nem lesz csere, az már tuti 
.::www.megadanceradio.hu::.

Grat a regisztrációhoz 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Már lehet kapni! (elvileg)

"95Wattal a 6 magos, az kell a népnek"
Valszeg a teljesítménye is olyan lesz....
Meg gondold el Te is mosolyognál ha az új ferrarit 75 lóerővel és 5,5 literes fogyasztással reklámoznák. Aki 6 magos procit vesz nem nagyon zavarja a fogyija.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
a melegedés itt a lényeg, meg a környezettudatosság
esetlegf az is h csendesebben végezheti a dolgát a gép
mindnyjan tudjuk h 1 KWh 40 Ft
és igen valószínűleg gyengébb lesz az i7-nél, csak nem mindegy h 40-60 ezer vagy 240 ezer, így is nagyon erős az a 6magos[link]
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
De tunningban nem mindegy! Akkor többet fogyaszt a proci és ha max 125W-ot bír az alaplap és annyit eszik a proci akkor azt nem tunningolod az biztos!

A legtöbb felhasználónak meg a kórájhét felesleges amihez hasonlítod. Minden csak nézôpont kérdése. Ha 70 alá jönnek kifejezetten jó vételek lesznek. Mint te is mondtad a Core okkal pariban van és kb ugyanannyiba is kerül viszont az elôzetes tesztek szerint 4Ghz fölé húzható és kevesebbet eszik (6 maggal) mint a 930 vagy a 860.
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

Azért érdemes szétnézni az intel processzoraiban is, hogy azokban mennyi jelenleg az AMD licenc alapján "fejlesztett" feature. Van nem egy, jórészt a processzor alapvető működését befolyásoló megoldás...
Si vis pacem, para bellum.
Elég meggyőző a teszt bár azért látni, hogy a memória tesztekben az inlelnek már 3 csatornás a DDR3 az AMD-nél még csak 2! De nem rossz!!!! sztem, bár én most egy Phenom 955BE-nek is örülnék.

Pont ezt akartam én is írni. Ebben az iparban már rég nem lehet koppintani, itt már minden licenszvásárlás kérdése.
Maradok a sárkánynál... hiába erősebb az oroszlán. Majd váltok, ha megjön a következő állat... 
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

Szinte alig számít valamit... még single - dual channel se sokat, valós hétköznapi alkalmazásoknál.
és valóban egy 955 BE C3-al mindent meg lehet csinálni... Aktívan használom filmvágásra, 3D szimulációra és tervezésre... Novemberben vettem 35K-ért... Hőmérséklet se magas, igaz most leszabályoztam a ventit, de így is 35-45 fok kb. Erős terhelésnél max 55 fok. (Ja és még nincs is ráncigálva egyáltalán)
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!
Végigfutottam most a tesztet, de nekem a Core i7 tűnt a győztesnek.
Gondolom te csak a játékokat nézted, de ott is csak nagyobb felbontásban érte utol az X6 az i7-et, és csakis a 4,1re húzott változat.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

pl.

hm, 300$-ért elég baráti proci 
semmiképp nem fogok ilyet venni , de legalább remélem az Intel árait lejjebb tornázza ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

A Core i7 amire te gondolsz az melyik a tesztben szereplô 7 közül? Csak mert az 1095T nem egy alkalmazástesztben alapórajelen elveri a Core i7 965 öt ami egy 140-150k-s proci. A játéktesztekkel kapcsolatban meg annyit vegyünk figyelembe hogy 5870-el készült a teszt. Úgy gondolom kevesen vannak akik azért vesznek 5870-et hogy 1024x768 ban és 1280x1024-ben játszanak.
[ Szerkesztve ]
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
Az 1055 tényleg jó választás lehet, árilag nagyon korrekt.
A linkelt tesztben tényleg jól teljesít 4 Ghz körül, csak azt ne feledd a többi proci nem volt húzva, és ez a OC dolog meg nagyon szerencse dolga. A zip tesztekben tényleg nagyon jó, előjön a 6 mag. Fogyasztás némileg kevesebb, bár HT off akkor a Core i7 9xx is egész jó. 
Tény nagyon pariban van a Ci7-el. 
[ Szerkesztve ]
Az nem volt a cikkben mikor lesznek olyan 4 magosok amikből hatot lehet csinálni

New world...old thinking...IBM T60;)
nemsokára jön az x4 9xxT a t végződés elvileg azt jelenti hogy 6 magos butitva va 4-re legalábbis az eddigi infók szerint

Hidd el amire nekem kell, bőven tökéletes lenne.
Egyre jobban ellenzem a nagyon fogyasztó "felesleges" PC cuccokat.

Tetszetős procik!
Jó lenne látni néhány alapos tesztet róluk, monjuk a PH-n
A Homemade 6 magos AMDm 
[link]
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
azért a linkelt tesztben eléggé elverte az intel az AMD-t a memória résznél sztem valószínű hogy a 3 csatorna miatt! Már az intelnél és az AMD-nél is a prociban van a memória vezérlő és emiatt sem lehet más ok erre
hát ez kész 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
És a nagy kérdés, lesz ezekből 32nm-es verzió is vagy csak 45?
New world...old thinking...IBM T60;)
(#43) LackoMester válasza CsendesMark (#39) üzenetére
Nemrosssz. 
ha jól emlékszem akkor nemrég olvastam, hogy ezekből még nem csak majd később
ja igen majd jövőre amikor már VGA proci is lesz bennük.
[ Szerkesztve ]
Ez cool
Ideje volt mára friss chipset.. reméljük kiélesedik a verseny az intel is lép rá valamit ![;]](/dl/s/v1.gif)
és a végén piszok olcsón be lehet rá nevezni 

A probléma mindezzel csak az, hogy a memóriaalrendszer sebessége egy-két alkalmazást leszámítva lényegében egyáltalán nem befolyásolja a rendszer valós teljesítményét.
Szintetikus tesztekkel nincs értelme foglalkozni, közük sincs a valósághoz. Memóriateszt meg gyakorlatilag csak szintetikus lehet.
Egy esetben számíthat a memóriaalrendszer sebessége: ha RAMDrive-ot telepítesz. Ezt viszont nem tesztelik gyakorlatilag sehol.
Si vis pacem, para bellum.

Remélem mihamarabb hozzájutok egy x6-hoz, már nagyon kíváncsi vagyok
Ami a platformot illeti, nagy kár a vga-k mellett a brutális fogyasztású prociért. A nagyobbik tesó tuningra született, úgy meg simán beleszaladhat a 200W-ba.
Hátha a következő generációval ez is megoldódik. Mindemesetre várom, hogy feltűnjön az apró oldalain.
szerk:
Milyen friss chipset? Gyakorlatilag az előző generációt kaptuk új köntösben.
A legnagyobb bajom, a pci-e sávok elosztása. Rakhatnának a lapokra egy nf200-as lapkát.
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Ez karaj 
Csak nehogy vízzel hűtsd mert a végén kivirágzik 
ugyanezen agyalok én is... 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks