Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azaz a korábban prognosztizáltnál picit drágábban
már megszoktuk :)

lesz emberi színben is?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) .mf

.mf
(PH! addikt)

>>"A négy (fehér, kék, rózsaszín és barna) színben megjelenő Aspire one"

Fekete? :(

Nem néz ki rosszul, bár ez az oldalt-gombos tapipad nem tudom, mennyire használható...
Kiváncsi vagyok, mikor kerülnek ezek nálunk is piacra.

(#3) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hmm, egész szimpi...

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#4) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben a cikkben olyan pofás mint a Dell...

a szomszédban egy másik szemszögből és színben nem annyira pofás, de azért nem rossz:

(a fehér bill színe kicsit nem az igazi nekem ezen)

1 giga ram, 80 giga winyó igazán kellemesen hangzik... ssd is szép lenne, csak kicsit kicsi ... annak idején érdekes tesztek lesznek ha összehasonlítjátok az ssd és hdd változatokat működés közben :)

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#5) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Ennyit arról hogy az acer szuperolcsón adja, és majd elad 6 milliót belőle...háthogyne. Semmivel nem jobb mint az eddigiek, és tegye a kezét a szívére aki acert venne dell vagy asus helyett.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#6) azbest válasza Bibby (#5) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ne keverd a dollárban és az euróban megadott árakat :)
Ha jól emlékszem van amelyik euróban adta meg...

más cikkben olvastam hogy az intel 250$tól saccolja a legalapabb gépeket (2-4gb flash és 256mb ram)

[ Szerkesztve ]

(#7) G^zC^mp€r válasza Bibby (#5) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

nekem ez speciel rohadtul tetszik :))

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#8) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

egész jó ára van főleg ha vámmentesen sikerül hazahozatni
de hiányolom a fekete szint

(#9) mgzsolt

mgzsolt
(fanatikus tag)

Maga a rendszer az Intel új Atom N270 processzora köré épül, rendszermemóriája 512 vagy 1024 MB kapacitású, a háttértár pedig választhatóan egy 8 GB-os NAND flashmodul vagy egy 80 GB-os hagyományos merevlemez. Különösen az előbbinél fontos, hogy tárterület rugalmasan bővíthető egy SD kártya segítségével.

hm ... ez nem veszélyes vagy csak információ maradt ki a cikkből? Ha a mezei SD kártyát úgy használja a rendszer mint egy NAND flashmoduilt, akkor nem hogy pár hét alatt (legalábbis sokkal hamarabb mint az ember akarná) tönkremegy mert nincs rajta SSD-khez hasonló elektronika ami segít az élettartam növelésében?

working as designed

(#10) HavocS válasza mgzsolt (#9) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Természetesen ez csak azt hivatott jelezni, hogy van SD olvasója is. Értelemszerűen nem vonja össze a rendszer SSD-jével :)

Nekem amúgy nagyon tetszik, csak a színe... ez a kék-fehér, broáf. Nekem elegáns, konszolidált minilaptop kell, ami nem feltűnő... és ebbe még a fehér se fér bele.

Finally S-PVA!

(#11) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem kék színben nagyon tettszik! Elfogadnék egy ilyet. :DD

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#12) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

várható megjelenés? :))

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#13) mgzsolt válasza HavocS (#10) üzenetére

mgzsolt
(fanatikus tag)

[link]

ezzel csak azt akartam mondani - kérdezni - hogy akkor te is úgy gondolod (meg a többiek) hogy ugyan két kártyaolvasó is van benne, de ettől függetlenül mindegyiket csak kvázi mint mass storage és nem mint rendszerpartíció használja?

... oké :) a te véleményed világos :-)

esetleg vkinek valami más háttérinfó erről?

working as designed

(#14) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Szerintem (legalabb is a kep alapjan) kellemes szine van a kek gepnek is (szeretem a kek szineket).
Remelhetoleg 100 ezer local credit alatt marad az ara XPvel.

(#15) DarkByte válasza Bibby (#5) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is tetszik, a kék egészen szimpatikus. Gondolom a HSDPA modemmel egybeépített SSD-s változat lesz az egyik legdrágább a lehetőségek közül. :(

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#16) Antibazsi válasza DarkByte (#15) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Sztem sem csúnya ez a kék (nem úgy mint a ferrari piros modellek),de kiváncsi leszek a barnára is.Az ára is nagyon barátságos,úgy tűnik össze is van rakva rendesen,sőt a Dell-el ellentétbe ennek megvan az F sora is.Bár mielőtt azt mondanám ilyenem lesz azért megvárom az összehasonlító teszteket.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#17) bandus válasza Bibby (#5) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én az msi helyett viszont ezt választanám, bár megindokolni nem tudom.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#18) Nyugdíjas válasza bandus (#17) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nekem is szimpi. Eee-hez volt már szerencsém többször is, jó cuc,de ez valahogy szimpatikusabb...

Ha bejönnek ezek a cuccok, és szépen lemegy a kezdő áruk, én biztosan lecserélem az "öregecske" HP-t,mert ugysem csinlok rajta semmi erőforrásigényeset. Viszont ezek azért jobban hordozhatóak

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#19) Hebry

Hebry
(senior tag)

Na meg mennyi lesz, mire ideér?
Mert szerintem nem 400 dollár alatt.

(#20) Olasza válasza twollah (#14) üzenetére

Olasza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ez szörnyű! 350 dollár az kb. 55e szép magyar Forint, mi itt meg bízunk benne, hogy 100e alatt megkapjuk, egy 4 ezer forintos XP-vel.

(#21) zabcs80

zabcs80
(tag)

Ami amcsiknál 379 dollár az európában 379 euro. :Y

Eladó Fizik Gobi XM nyereg

(#22) Sefter

Sefter
(őstag)

várjuk a teszteket... :)

(#23) sNORh válasza Olasza (#20) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

hát az még szép is lenne, talán még én is befizetnék egyre..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#24) atee

atee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A barnára kiváncsi leszek! Na meg az árára! Eddig az MSI wind volt nálam a befutó ez esetleg szóba jöhet majd helyette!

atee

(#25) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

monitor meg mindig iszonyatosan pici :( nomeg csak az en szemem siklott el felette, vagy tenyleg nincs RJ-45 rajta? :U

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#26) szesa

szesa
(senior tag)

a monitor az legyen is kicsi, az egesz dög legyen kicsi, es olcso, monitort meg ra lehet kötni, ugyis par ev es jönnek a kihajtogatható papirvekony monitorok.

Végre hogy beindult ennek is a piaca, mar miota varom (5 éve kb :) ) hogy legyen egy mini laptop olcsó igenytelen nem olyan mint az idóta sony vájók - jó aláirom perfekt szuper csucsmodellek és kicsik minden de könyörgöm ezekre nagyobb szükség lesz mint gondolnak, - és nem észerekere van szükség! - par ev es midnekinek ilyenje lesz akarhova megy viszi magaval kis hijjan oltonyzsebbe férnek majd, es nem holmi palmok meg kulon fejelsztésu hw-swk, amiket par ev alatt el lehet felejteni!

Hajrá!
Atomotnekik:)

Nem is ertettem egyebkent a hw gyartókat hogy milyert nem dobnak mar piacre egy olyan notebookot ami fele akkora mint a mostani dögök (fele akkora beepitesi anyagköltséggel, mert az elektronika ugyis ugyan az kisse összezsúfolva).

Az Asusra 2 év gart adnak, Acernal mennyi jar 1?

Azmeg erdekes mondjuk de lehet hogy bevalik, hogy ilyen 10 eves gyerekeknek ajanlgatjak ezeket :)

ˇ7ˇ - out of office -

(#27) szesa válasza szesa (#26) üzenetére

szesa
(senior tag)

észerekre = ékszerekre :)

ˇ7ˇ - out of office -

(#28) baddewil

baddewil
(újonc)

Nekem bejön....:)

(#29) dekoninck

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy egyik subsubnoti cikk se említette meg, hogy Távol-Keleten a Kohjinsha már legalább másfél éve piacon van egy nagyon pici handheld PC/tablet géppel. Az is igaz, hogy drágább, mint az Eeee és társai, nyilván ez a különbség, nagyjából a HP-val van egy szinten az ára.

AMD Geode >>> Intel A110 proci, XP >>> Vista fut ratjuk!

(#30) MichaelSD

MichaelSD
(őstag)

Ez tetszik, eddig ez tetszik a legjobban.

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#31) Guruka

Guruka
(senior tag)

Szimpatikus darab és ha tényleg olcsó lesz, akkor meg is veszem. :)

www.pcgear.hu

(#32) bandus válasza dekoninck (#29) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tűnik valami elterjedtnek, szerintem európában nem is lehet ezt kapni sehol. ennek az lehet a magyarázata, hogy európai embert elég nehéz rávenni, hogy egy kohjinsha nevű valamivel mászkáljon :) ha megfigyeled a nálunk is ismert távol-keleti gyártóknak európában is kimondható nevük van.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#33) dekoninck válasza bandus (#32) üzenetére

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez igaz, de a hírek beszámolnak olyan dolgokról, technikai érdekességekről is, amik sose jutnak el hozzánk. Ilyenkor szoktak a fórumokon értelmetlen nyálcsorgatások és gyerekes "de jó lenne egy ilyen, bár nincs rá pénzem" beszólások megjelenni...
Más néven meg simán piacra dobható lehetne (persze lehet, hogy nem akarják). A Toshiba Portégét pl. Japánban hiába keresed, mert az Toshiba Dynabook ottan.

(#34) dekoninck

dekoninck
(senior tag)
LOGOUT blog

Tényleg nem tudtam erről a Clevo-ról, amiről ma jelent meg a hír:
A Clevo egy csúcskategóriás minilaptopot mutatott be. A TN71M-nek hét colos az érintőkijelzője, akkumulátora nyolc óráig bírja, Atom processzor van benne, Intel US15W chipset, persze wifi, kártyaolvasó, ujjlenyomatolvasó és két megapixeles kamera.

A többi kép alapján is tök olyan, mint a Kohjinsha, még a VGA csatlakozó elhelyezése is.

Sokszor megérzem előre, hogy mi történik az it hardver-piacon. :)
Lássuk csak.... úgy érzem, az AMD-nek nem sok van hátra :(

(#35) Polllen válasza anulu (#25) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A másik oldal:

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#36) sszasza

sszasza
(újonc)

hát igen...
Sokkal letisztultabb és elegánsabb az utóbbi.. :K

(#37) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért lol már... :W
"A linuxos változat ajánlott bruttó ára 80 ezer forint lesz, amikor szeptember környékén a boltokba kerül, a windowsos verzióért 95-100 ezer forintot kérnek majd." [link]

Vajon lesz képük 100ft -os dollár mellett is ilyen árakat adni forintban a kereskedőknek?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.