Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Himym

Himym
(senior tag)

Nem roasz nem rosz de mit fogunk játszani Máriót? :U

(#2) rudymester

rudymester
(senior tag)

Gyönyörű szerkezet! Simán le fogom cserélni a DSLite-omat. Végre nem csak a nagy N címei lesznek MGS, AC... Szuper, ez oda fog verni a piacnak megint.

Hymim: Lesz rá új Resident Evil is és elég sok cég fejleszt 3DS-re. Természetesen ami biztos lesz szerintem: Mario, Zelda, Pokemon, tamagocsi variánsok... :DDD

[ Szerkesztve ]

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#3) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

A videó meggyőzött. Nem tudom a DS mit tud, de a 3D-s lufik igen lekötötték a tekintetem :)

(#4) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a videó engem csak arról győzött meg, hogy az ilyen termékbemutatókon a legmagasabb az 1 négyzetméterre jutó jó csajok száma. Már megvan, hogy hova kell menni csajozni. Elkaptam volna azokat a szösziket! :Y :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#5) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

azért a Nintendo elég nagy név ebben a szegmensben :K anno nagyon sokat függtem MK-t meg Mariot ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#6) szuper-t válasza Himym (#1) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

A címek között megtalálható az Assassin's Creed és a Metal Gear Solid is.
csini :D ejj de elfogadnám:D kis okosítással ..:D

(#7) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Hát én biztos inkább a csajokat nyomogattam volna :C

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Jó kis cucc ez :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) Madárpók

Madárpók
(tag)

A nagyobbik 3,53 colos képernyő képes a 3D-s tartalmak szemüveg nélküli megjelenítésére :C

(#10) chubii válasza Jhonny06 (#4) üzenetére

chubii
(senior tag)

:DDD :DDD

Mellesleg nem is rossz ez a kütyü.... sima ds-t biztos nem veszek, de ezen biztosan elgondolkodnék........ csak nekem nincs szükségem ilyen portable playerekre..... játszani ott van a playstation...

It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

(#11) evone válasza Himym (#1) üzenetére

evone
(őstag)

Sajnos a krájziszed nem fog rajta futni. Ugyhogy vissza is alttabolhatod es verheted a diretiksz80ra, ugyis az adja a játékélményt.

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#12) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha egyel elszaladtam volna,akkor az enyém a hozzádrótozott suna is? ;]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#13) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, nem rossz, de nekem nem tetszik. :N

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#14) zazahoho válasza Jhonny06 (#4) üzenetére

zazahoho
(őstag)

úgy látom jobban lekötött a csajok száma ill megjelenése,mint a ds3 :D ,de azért a márió volt -van-lesz :C

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#15) zazahoho válasza Jhonny06 (#4) üzenetére

zazahoho
(őstag)

úgy látom jobban lekötött a csajok száma ill megjelenése,mint a nintendo 3ds :D ,de azért a márió volt -van-lesz :C

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#16) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk kinézetre nagyon olyan mint egy retro konzol :D.

(#17) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép kis kütyü, tetszik, hogy nagyon egyszerű a kinézete :K

Lehet kipróbálom majd :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#18) vegytek

vegytek
(fanatikus tag)

kár, h a hardverről még semmit se tudni :(

amúgy 3 kamera van a 3DS-be: 1 belül, 2 kívül a 3D-s képek készítéséhez.

Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

(#19) pekfiu

pekfiu
(fanatikus tag)

fasza ez a szemüveg nélküli 3D, de azt nem úgy oldják meg, hogy fix a távolság közted és a kijelző között (ergo tudják hova kell küldeni a két különböző képet)? mert egy portable gépnél elég ritkán van fix távolság a szem és kijelző között. :F

[ Szerkesztve ]

szerintem

(#20) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tetszik a nintendo ötlete, ha befűzöd a lányt akihez hozzá van kötve a 3DS, akkor megnyerted a konzolt is. :DDD

Milyennapvan?

(#21) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Csajok rendben vannak a videón :)
A cucc meg szükséges plusz kategória, egyébként kíváncsi lennék rá mit is tud.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#22) Quan-Chi válasza D1Rect (#20) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

kár hogy ez nem így van , pedig vinném a masina+csajszi kitet ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#23) Komplikato válasza pekfiu (#19) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"... kézikonzol oldalán egy speciális tekerő található, mellyel a sztereó 3D mélysége állítható ..."

Close the World ..... Open the Next!

(#24) Bgs válasza Komplikato (#23) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Egy kezi cuccossal te centire ugyanugy tartod a kezedet es a fejedet is akar egy oraig is? :Y

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#25) moli.hu válasza Bgs (#24) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

vagy 3d-szemuveget hordasz a buszon.
vagy egyszeruen lekapcsolod a 3d-t.
vagy hagyod a fenebe az innovaciot, mint a sony move.

[ Szerkesztve ]

(#26) Viktor77 válasza moli.hu (#25) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

"vagy hagyod a fenebe az innovaciot, mint a sony move."

Így van, említs meg valamit, ami semmilyen formában nem kapcsolódik a topichoz, de flamekeltésre tökéletesen alkalmas.
Az adatlapod elnézve, értem én, hogy védened kell a Nintendo-t, csak ne tedd ilyen feltünően, mert a hsz-ed elveszti az objektivítást, így minden amit mondani szeretnél, megkérdőjelezhetővé válik.

Bazinga!

(#27) alvarezlopez

alvarezlopez
(újonc)

Érdekes lehet, de amíg nem próbálja ki az ember, nehéz ítéletet mondani. 3d kíváncsivá tett, de ez akkor sem olyan forradalmi, mint az érintőképernyő a maga korában. A látvány jobb lesz, de a játékélményen nem sokat növel. És szerintem az utóbbi a fontos!
Ha a gép PSP teljesítménnyel fog rendelkezni, akkor szerintem mindenféleképpen siker várható :)

OFF: Viktor77, felesleges itt piszkálódni. Szerintem nem annyira ügyetlenek a fórumozók, hogy ne tudnának egy ilyen mondatot kezelni.

Hazám a világ, vallásom a tudomány.

(#28) moli.hu válasza Viktor77 (#26) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

es ez engem rettentoen izgat.

[ Szerkesztve ]

(#29) geezer válasza Viktor77 (#26) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem számít neki az objektívitás. Csak úgy kitört belőle, mint a "nyolcadik utas"... :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.