Nem roasz nem rosz de mit fogunk játszani Máriót? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Himym
(senior tag)
(#2) rudymester

rudymester
(senior tag)
Gyönyörű szerkezet! Simán le fogom cserélni a DSLite-omat. Végre nem csak a nagy N címei lesznek MGS, AC... Szuper, ez oda fog verni a piacnak megint.
Hymim: Lesz rá új Resident Evil is és elég sok cég fejleszt 3DS-re. Természetesen ami biztos lesz szerintem: Mario, Zelda, Pokemon, tamagocsi variánsok... 
[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor
A videó meggyőzött. Nem tudom a DS mit tud, de a 3D-s lufik igen lekötötték a tekintetem 
Ez a videó engem csak arról győzött meg, hogy az ilyen termékbemutatókon a legmagasabb az 1 négyzetméterre jutó jó csajok száma. Már megvan, hogy hova kell menni csajozni. Elkaptam volna azokat a szösziket!

[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

Quan-Chi
(őstag)
azért a Nintendo elég nagy név ebben a szegmensben
anno nagyon sokat függtem MK-t meg Mariot ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
A címek között megtalálható az Assassin's Creed és a Metal Gear Solid is.
csini
ejj de elfogadnám
kis okosítással ..

Chiller
(fanatikus tag)
Hát én biztos inkább a csajokat nyomogattam volna 

Sicilian
(őstag)
Jó kis cucc ez 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Madárpók
(tag)
A nagyobbik 3,53 colos képernyő képes a 3D-s tartalmak szemüveg nélküli megjelenítésére 

chubii
(senior tag)

Mellesleg nem is rossz ez a kütyü.... sima ds-t biztos nem veszek, de ezen biztosan elgondolkodnék........ csak nekem nincs szükségem ilyen portable playerekre..... játszani ott van a playstation...
It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

evone
(őstag)
Sajnos a krájziszed nem fog rajta futni. Ugyhogy vissza is alttabolhatod es verheted a diretiksz80ra, ugyis az adja a játékélményt.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
ha egyel elszaladtam volna,akkor az enyém a hozzádrótozott suna is? ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Nem rossz, nem rossz, de nekem nem tetszik. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

zazahoho
(őstag)
úgy látom jobban lekötött a csajok száma ill megjelenése,mint a ds3
,de azért a márió volt -van-lesz 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

zazahoho
(őstag)
úgy látom jobban lekötött a csajok száma ill megjelenése,mint a nintendo 3ds
,de azért a márió volt -van-lesz 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Mondjuk kinézetre nagyon olyan mint egy retro konzol
.
Szép kis kütyü, tetszik, hogy nagyon egyszerű a kinézete 
Lehet kipróbálom majd 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

vegytek
(fanatikus tag)
kár, h a hardverről még semmit se tudni 
amúgy 3 kamera van a 3DS-be: 1 belül, 2 kívül a 3D-s képek készítéséhez.
Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

pekfiu
(fanatikus tag)
fasza ez a szemüveg nélküli 3D, de azt nem úgy oldják meg, hogy fix a távolság közted és a kijelző között (ergo tudják hova kell küldeni a két különböző képet)? mert egy portable gépnél elég ritkán van fix távolság a szem és kijelző között. 
[ Szerkesztve ]
szerintem
Tetszik a nintendo ötlete, ha befűzöd a lányt akihez hozzá van kötve a 3DS, akkor megnyerted a konzolt is. 
Milyennapvan?

Devid_81
(PH! kedvence)
Csajok rendben vannak a videón 
A cucc meg szükséges plusz kategória, egyébként kíváncsi lennék rá mit is tud.
.::www.megadanceradio.hu::.

Quan-Chi
(őstag)
kár hogy ez nem így van , pedig vinném a masina+csajszi kitet ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Komplikato
(PH! addikt)
"... kézikonzol oldalán egy speciális tekerő található, mellyel a sztereó 3D mélysége állítható ..."
Close the World ..... Open the Next!

Bgs
(senior tag)
Egy kezi cuccossal te centire ugyanugy tartod a kezedet es a fejedet is akar egy oraig is? 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

moli.hu
(senior tag)
vagy 3d-szemuveget hordasz a buszon.
vagy egyszeruen lekapcsolod a 3d-t.
vagy hagyod a fenebe az innovaciot, mint a sony move.
[ Szerkesztve ]

Viktor77
(MODERÁTOR)
"vagy hagyod a fenebe az innovaciot, mint a sony move."
Így van, említs meg valamit, ami semmilyen formában nem kapcsolódik a topichoz, de flamekeltésre tökéletesen alkalmas.
Az adatlapod elnézve, értem én, hogy védened kell a Nintendo-t, csak ne tedd ilyen feltünően, mert a hsz-ed elveszti az objektivítást, így minden amit mondani szeretnél, megkérdőjelezhetővé válik.
Bazinga!

alvarezlopez
(újonc)
Érdekes lehet, de amíg nem próbálja ki az ember, nehéz ítéletet mondani. 3d kíváncsivá tett, de ez akkor sem olyan forradalmi, mint az érintőképernyő a maga korában. A látvány jobb lesz, de a játékélményen nem sokat növel. És szerintem az utóbbi a fontos!
Ha a gép PSP teljesítménnyel fog rendelkezni, akkor szerintem mindenféleképpen siker várható 
OFF: Viktor77, felesleges itt piszkálódni. Szerintem nem annyira ügyetlenek a fórumozók, hogy ne tudnának egy ilyen mondatot kezelni.
Hazám a világ, vallásom a tudomány.

moli.hu
(senior tag)
es ez engem rettentoen izgat.
[ Szerkesztve ]