Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Hm fini.
Bár még egy 64 és 128gb változat is elfért volna a nagyétkűeknek.

[ Szerkesztve ]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát azért már ideje is volt érintőképernyősíteni, a gombos megoldás igencsak elavult manapság.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik. Egy 16 GB-ossal ellennék egy darabig, komolyabb formátumot (ami sok helyet igényel) úgyse néznék rajta max ilyen live koncerteket. .flac támogatás: plusz 1 pont. Ébresztőóra, naptár..hmm...amúgy ez saját akksiról megy, vagy ceruza elemmel? Illetve hozzátenném, hogy remélem van vmi billentyűzár rajta, nem örülnék ha össze-vissza nyomódna (neadjisten megszólalna) a zsebemben.

(#4) Kopi31415 válasza Kendek (#2) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elavult, de jó dolog a gomb, nem kell mindig képernyőt bűmulni, ha valamit állítani akarsz, hangerő, szám léptetése, stb.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#5) origamihl válasza Kopi31415 (#4) üzenetére

origamihl
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Igazad van ! A legrosszabb az egészben, hogy minden gyártó ilyen irányba megy. Egyedül a Sonynál volt eszük a mérnököknek, mert tettek rá dedikált play stop next previous hang fel és le gombokat, annak ellenére, hogy érintőképernyős az x széria.

(#6) attika89 válasza origamihl (#5) üzenetére

attika89
(senior tag)

Cowon S9-nek is vannak dedikált gombjai! ;) :P

Sony Xperia S \,,/

(#7) Warpig

Warpig
(tag)

Vmilyen szöveges formátumot nem támogat?

Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)

(#8) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jópofa masina.

Kíváncsi vagyok ebben a topicban min fog összeveszni a kedves nagyérdemű:D

(#9) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem rossz cucc :K

Mondjuk mikor megláttam a címet, azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon milyen hang(fal)cucc lehet már érintős :D Aztán felfigyeltem jobban a ZENedoboz szóra :DDD

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#10) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

Várható volt, hogy a Creative is lassan bemutatja saját "Touch"-os zenélődobozkáját...
Sajnos design a szokásos, egyszerű, elegáns, de semmi újat felvonultató...

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#11) attika89 válasza Elijah Baley (#10) üzenetére

attika89
(senior tag)

Igen sajna a Creative mostanában valahogy olyan ingerszegény lejátszókat készít. Ahogy én látom a ZEN Vision M óta nem nagyon volt forradalmi előrelépés (jó a vinyókat leváltotta a flash) az X-Fi technológia "beépítésén" kívül. Nekem van egy zvm és még mindig szépen dolgozik, de még nem jött ki olyan lejátszójuk azóta ami miatt kitartottam volna a Creative mellett, de ami késik az nem múlik, majd meglátjuk. Magával a minőséggel azonban nem hiszem, hogy gond lehet
Ami a lassúságát illeti, azon szoft frissítéssel lehet javítani (és persze sok minden máson is, ha kell)

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S \,,/

(#12) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Addddddjad neki tácccsszkríín. :Y

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#13) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon terjed mindenfelé az érintőképernyő. Úgy tűnik, valóban ez lesz az itány a fejlődésben. Jó lett a cucc. :K

PH semleges

(#14) <Adamsky> válasza stevve (#13) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Én ezt nem nevezném fejlődésnek...
Bármit akar az ember csinálni (számléptetés, pillanat állj, hangerő), elő kell venni a lejátszót. Az érintő kijelzőnek egyetlen előnyét látom (a vakulj paraszt faktoron kívül). Abban az esetben, ha a lejátszó tud videót lejátszani, akkor pillanatok alatt a film adott jelenetéhez lehet ugrani (mondjuk igaz ez a hosszabb mix-ekre is). A gond sokkal inkább az, hogy a zenelejátszók kezdenek kihalni, és ma már csak vagy minimál player-ek vannak (kijelző nélkül, vagy használhatatlan kis "csík" kijelzőkkel) vagy "válról indítható", féltégla méretű PMP-k.

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#15) ovecs

ovecs
(senior tag)
LOGOUT blog

Én már meg is rendeltem a 8 gigásat, max hétfőig megérkezik a fedex-el. Igény esetén csinálok róla eg ygors bemutatótesztet :)

Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik * telefonteszt.hu*

(#16) nexus6 válasza ovecs (#15) üzenetére

nexus6
(kvázi-tag)

igény lenne a tesztre...
engem a divx és felirat lejátszás érdekelne

Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)

(#17) nexus6 válasza ovecs (#15) üzenetére

nexus6
(kvázi-tag)

szio, első vélemények?
ez is érdekel, meg még tetszik a samsung yp-m1, és az archos internet tábla 5 :)

Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.