Hát ebben egyedül az a jó hogy moduláris mind, de kb 20ezer lesz a 430-as ahogy számoltam
És ennyiért még csak nem is 80+ Gold...
Ennél még az FSP Aurum 400 is olcsóbb, bár az nem moduláris.
Jó tápok lennének, csak az áron kéne finomítani.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Bemutatkozott a be quiet! Pure Power L8 tápcsaládjaHozzászólások

T_Stark
(senior tag)
jók is csak nem a mi pénztárcámnak 
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

MMIX
(őstag)
Be Quiet Pure Powe CM BQT L8 CM-430W 80PLUS Bronze
19.579 Ft
Be Quiet Pure Powe CM BQT L8 CM-530W 80PLUS Bronze
24.094 Ft
Be Quiet Pure Powe CM BQT L8 CM-630W 80PLUS Bronze
29.011 Ft
Be Quiet Pure Powe CM BQT L8 CM-730W 80PLUS Bronze Teszt TechPowerup
33.034 Ft
Be Quiet Pure Power BQT L7-630W 80PLUS Bronze
24 980 Ft
Be Quiet Pure Power BQT L7-730W 80PLUS Bronze
29 450 Ft
Ezek mind HEC Compucase belesek és nem FSP
[ Szerkesztve ]

TeeBee73
(őstag)
Azért az L7 630-ast bevállalnám 75€-ért. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

T_Stark
(senior tag)
Az tényleg nem drága, viszont az meg már nem moduláris.
Úgy vettem észre hogy legtöbbször a moduláris tápokat árazzák szépen túl.
Legalábbis nekem nem érne meg annyival többet a lecsatolható kábel, amennyivel drágábbak a hasonló fix kábelesektől.
Akkor nem nyerőek.

BotaN
(senior tag)
Remélem ők nem cseréltek belet mint az Enermax 
Annyira nem meggyőzőek ezek a tápok.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Srodney
(senior tag)
az mekkora poén volt,gondolom akinek a gépébe olyan volt az annyira nem röhögött....uhh... 

lexandro
(kvázi-tag)
L7-et raktam a szerverembe, az asztali megkapja majd az L8-at 
Robi

Angel1981
(PH! addikt)
Én pont hogy meglepően olcsóknak találom őket... 
Én inkább egy Corsair TX750-et vennék, ha kellene.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i
Nevettséges. Ennyi pénzért Corsair-t kapok. De 20eFt-ot én egy tápért alapból nem adok.
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

rsf
(kvázi-tag)
Én meg pont a tápon nem spórolok. 20eFt-ot nem sajnálok egy jó tápért mivel egy tápot általában 5 évig használok. De 30-40eFt-ért már nem vennék az biztos.
Sajnos láttam már gépet amiben a táp hibája miatt nem maradt egy épp alkatrész sem.
Ha megnézed az adatlapomat látod, hogy nekem is minőségi van, 15ért vettem anno a VX450-emet. Annyit még kiadok egy tápért.
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
a vx450 egyedi esett
ha megnézed a mostani árakat nem nagyon találsz olyan árban normális tápot
főleg nem 5 év garival, seasonic belsővel

T_Stark
(senior tag)
De most is lehet viszonylag olcsón jó tápot venni, pl 12-13 körül egy Chieftec CTG500 tökéletes.
nem mondom hogy sz@r de ha vx450 hez hasonlítjuk ég és föld
ez így igaz 
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

TeeBee73
(őstag)
Sajnos, a V2-es széria nem remekel hang terén. 
Egyébként, maximálisan egyetértek. 
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Keresem is méltó utódját