Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Zsír.:F Legalább könnyen el tud kallódni és cseszheti az egészet a tulaj....

(#2) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

kicsit prison breakes, capsule miatt meg db :D (hülye sorozatok....)

[ Szerkesztve ]

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#3) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

h*jeség..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#4) core2 válasza CocooN-z (#2) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

:F Hogy jön ide Prison Break (Szökés) c. sorozat? :F

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#5) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Szerintem kifejezetten szép. :U

(#6) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes ötlet, szerintem ízlésesen kivitelezve. aztán hogy mennyi értelme van...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#7) Scalpel

Scalpel
(senior tag)

Szerintem meg vannak a piacon ennél sokkalta szebben kivitelezett pendriveok is.

Az a kérdés, a dekódert tartalmazó egység rögzítése meddig fogja bírni... :F

(#8) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nagyon "sterilek" ezek a képek,de akár még jól is nézhet ki élőben. De ez az összedugdosós téma nekem sem tetszik. Elhagyod vazze, azt cseszheted :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#9) lezso6 válasza Nyugdíjas (#8) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezért adnak rögtön hármat. Ha elhagysz egyet ott a másik kettő. ;]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#10) Nyugdíjas válasza lezso6 (#9) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jah, csak ha a kulcsot hagyod el akkor a másik kettőn lévő adataidat baxhatod...

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#11) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Lego... :U

alba gu brath

(#12) TK36

TK36
(tag)

És csak 3 dugható majd egymásba? Később nem lehetne növelni ezt a számot, hogy kígyó legyen? Legós verzió is lesz belőle? :DD
Egyébként jól mutat egy sötét szobában a számítógépbe helyezve. :DDD

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#13) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikor jön az első remek kalandfilm, ahol a 3. pendrájvdarabot keresi a szkszis főhősnő meg a macsós főhős?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#14) ígyvanferi válasza Nyugdíjas (#10) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Én úgy értelmezem, hogy mindhárom darab használható külön-külön pendrive-ként, viszont ha az valakinek a teljes kapacitás szükséges, akkor kell ugye nyílvánvalóan a három darab összedugva.

(#15) shadeofme válasza Nyugdíjas (#8) üzenetére

shadeofme
(tag)

Erre en azt mondanam, h nem kell elveszteni... De sajna en is hagytam mar el dolgokat. :S :D
Amugy bejon, otletes.
Egyebkent csak akkor kell meglegyen a kulcs resz, ha ugy tettel ra cuccot,h 1x-re a 3-ra osztottad el, ha kulon-kulon hasznalod oket, akkor tok mindegy. (Legalabbis en igy ertelmeztem.)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#16) Vertigo18 válasza simonzé (#13) üzenetére

Vertigo18
(fanatikus tag)

Vagy a 3 főhős 3 felé osztja az adatokat, és a bérgyilkos egyesével vadássza le őket, hogy összeálljanak az adatok... :D

Egyébként szerintem se egy csúnya darab, de a "kulcs"-ra nagyon kell vigyázni, nehogy azt hagyd el...

Kicsit mini... :)

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#17) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem sok értelmét látom, miért nem 1db nagy pendrive-t hurcol az ember, ami szükség esetén félig üres? Szerintem senkinek sincs azzal gondja, hogy nem tudja hova tenni a pendrive-ját.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.