Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Baba kis házikó, jöhet... :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) ^Clown válasza Sicilian (#1) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem annyira nem fogott meg, de a dupla tápos megoldás érdekessé teszi.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) szuper-t válasza ^Clown (#2) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

A dupla tápos megoldás nekem is bejön bár a winyó tartó rekeszt tolhatták vola előrébb is mert ha csinálnak egy hosszabb vga-t akkor ott bajban lesz a gazdi:D

(#4) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm... nem rossz ránézésre. Kíváncsi vagyok az anyagminőség milyen.

(#5) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nemigazán tetszik ez a ház.
Drága és szerintem semmi különleges nincs benne.
Ennyi pénzét felülre csinálhattak volna helyet egy dupla vagy triplaradinak.
Úgy talán a vizeseknek is jó alternatíva lett volna.

(#3) szuper-t - 59cm mély a ház, szóval szerintem azért oda lehet nagyobb vga-kat is bepakolni :)

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#6) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ronda, foleg az oldallap :( :DDD :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#7) szuper-t válasza Probber (#5) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

kicsit megtévesztő volt deitt egy beépített ház:)

(#8) Probber válasza szuper-t (#7) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ez nem ugyanaz a ház mint ami a hírben van, viszont ha jól látom akkor kettő élére állított radiátor passzívan "befér" a házba. Egy felül a táp mögött, egy pedig alul az alaplap alatt. Ez arra elég lehet, hogy egy processzort passzívan lehűtsön az ember, de másra nem. Ha valamit még rákötnének a körre, akkor már meg kéne támogatni a radikat ventivel is, aminek már itt sincs nagyon hely. Sőt ha jól látom ezek nem is szabvány radiátorok.
Egyébként ez valami IKONIK prezentáció?
Csak mert a táp és a vízhűtés is a márka nevét viseli. :D

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#9) xtremer

xtremer
(kvázi-tag)

Inkább A CM HAF 922 lájkolnám.....de ez se néz ki rosszul...

www.r-pc.hu :: Számítástechnika felsőfokon!

(#10) szuper-t válasza Probber (#8) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, ez egy régebbi változat jó a meglátásod:D
de alapokban majdnem ugyan az a méret így tényleg el lehet benne férni :C

(#11) Probber válasza szuper-t (#10) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, a kártyákkal nem lesz baj. De azért az érdekes, hogyha megnézzük ezt a házat és a hírben említett házat is, a 120 eurós árba az IKONIK-nak még az sem fért bele, hogy az alaplaptálcán lyukakat vágjanak a kábelek elvezetéseinek...

(#12) Sicilian válasza xtremer (#9) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Na igen, az a másik :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#13) szuper-t válasza Probber (#11) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Most hogy mondod. eddig nem nagyon tűnt fel:D

(#14) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem se jön be, bár anyaghasználat nem lehet rossz, de ára is van.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#15) zsigus válasza Probber (#11) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha megnéznéd egy picit jobban látnád, hogy van hely a kábeleknek, az alaplap tálca háta mögött el lehet vezetni a kábelt és vissza a csatlakozó mellett. Nem olyan mint egy csiftek, vagy egy NZXT de attól meg lehet oldani, csak picit gondolkodni kell. Én most fogok venni egy Tt V3-at ott is ugyanez a helyzet de megnéztem egy pár képet és rájöttem hogy lehet megoldani.

[ Szerkesztve ]

(#16) Angel1981 válasza ^Clown (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Félek, láma kérdés, de hogy kell "összehangolni" a két tápot?

(#17) zsigus válasza Angel1981 (#16) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

Az egyik alaplap, brutál proci, a másik videókarik. Nem kell összehangolni, csak lehetőség van nagyon komoly gépet csinálni, nem kell hozzá 50ezerért 1,5kW-os táp. Hanem 10+10ezerért két normális 4-500W-os.

(#18) Angel1981 válasza zsigus (#17) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Az elosztást sejtettem, a kérdésem arra irányult, hogy hogyan tudnak szinkronban működni?
Ezek szerint elég csak simán rákötni a videókarikra a másikat, és automatikusan az is elindul bekapcsolásnál?

(#19) Jim Tonic válasza zsigus (#17) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért ez nem így van. Alap, hogy a GND-nek ugyanannak kell lennie, és a feszültségekben sem lehet nagy eltérés.
Arról nem is beszélve, hogy valahogy kapcsolnod kell a második tápot.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#20) zsigus válasza Jim Tonic (#19) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

igaz de valószínűleg adnak hozzá valamilyen toldó-converter akármicsodát amivel ezt meg lehet oldani, nem hiszem, hogy kapni lehetne kereskedelmi forgalomban ilyet, vagy csak cégek részére jó drágán, egyébként valószínűleg ez a ház is céges felhasználásra készült.

Egyébként tényleg nem gondoltam erre sorry :F

(#21) Ste válasza ^Clown (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg pofás, de nekem tetszene, ha pl az első vinyókeretek nem lennének és az egyik táphely helyére lehetne tenni egy vinyórekeszt, amit a táphelyre illeszthető venti tartana hűvösen.

A gyártó nagyon ismert a házgyártók körében? Elég bátran indítanak ami az árazást illeti.

True Success is Blonde

(#22) Ste válasza Jim Tonic (#19) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 24 pines fő tápcsatalakozót kell közösíteni, s utána már nem lehet nagy gond. A fesz értékek nem nagyon fognak különbözni - legalábbis amit az alaplap kap - ráadásul egyszerre be is kapcsol a két táp.
Valahogy így [link], [link]

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#23) Angel1981 válasza Ste (#22) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Akkor mégsem vagyok láma - nem olyan magától egyszerű. :)
Ilyesmire tippeltem.

(#24) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem praktikus a belseje szerintem, amúgy rendben van :)

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#25) Eddie141 válasza Komcsi (#24) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem sem, sőt egyáltalán nem :)
Bár én már mindent (érthetően) a jelenlegi házamhoz mérek, így ez nagyon nem jön be.
Vicces, hogy annyi igény nem volt a kép előkészületeivel foglalatoskodó illetőben, hogy lefújja a hátlapi lemezt feketére, és úgy odabiggyessze, mert azért úgy jobban nézett volna ki, bár csak részletkérdés :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#26) Jim Tonic válasza Eddie141 (#25) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Már bocs, de az az alaplaphoz tartozik, nem szokott fekete lenni.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.