amd mellé ati csipszet?
még ha sokkal nem is erősebb
True Success is Blonde
amd mellé ati csipszet?
még ha sokkal nem is erősebb
True Success is Blonde

Ez a 100ezres alapár még jól is hangzana. De sehol nem találni hogy ez pontosan mit tartalmaz. Amcsiból meg van erröl már augusztusi review is és abban 800$ monitorral a konfig, de az 500GB-os vinyót és 4gb ramot ir.
By(e) Tothbe
AMD/ATi oldalról erősebb HD-s int vga-val még olcsóbb is lehetne, szar kombináció. B2 és a Wlan pedig örvendetes dolog lenne, nem hiszem hogy 1 eccerű wlan vezérlő annyira megdobná az árát... 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

Én ezt nem értem, ez már az n+1-edik nVidia alaplapra építkező multimédiás AMD PC, miért nem 780G? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Allandoan csak a nyafogas kedves forum elvtarsak.
Ez van es kesz.
Higyjetek el az Acer magasrol lefossa, hogy mit sirnak ossze, vissza a forumokon a megmondo emberek.
A WLAN egy USB adapterrel megoldhato a Bluetooht is.
Engem inkabb az a sok M$ software zavar amit a Vista melle adnak meg pluszba.
az x1200-asokat már hónapokkal ezelőtt bemuatták, de még azok sem értek ide.... 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html