Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

amd mellé ati csipszet? :U
még ha sokkal nem is erősebb

True Success is Blonde

(#2) tothbe

tothbe
(PH! addikt)

Ez a 100ezres alapár még jól is hangzana. De sehol nem találni hogy ez pontosan mit tartalmaz. Amcsiból meg van erröl már augusztusi review is és abban 800$ monitorral a konfig, de az 500GB-os vinyót és 4gb ramot ir.

By(e) Tothbe

(#3) Reac^ válasza tothbe (#2) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AMD/ATi oldalról erősebb HD-s int vga-val még olcsóbb is lehetne, szar kombináció. B2 és a Wlan pedig örvendetes dolog lenne, nem hiszem hogy 1 eccerű wlan vezérlő annyira megdobná az árát... :U

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#4) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Én ezt nem értem, ez már az n+1-edik nVidia alaplapra építkező multimédiás AMD PC, miért nem 780G? :F

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#5) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Allandoan csak a nyafogas kedves forum elvtarsak.
Ez van es kesz.

Higyjetek el az Acer magasrol lefossa, hogy mit sirnak ossze, vissza a forumokon a megmondo emberek.

A WLAN egy USB adapterrel megoldhato a Bluetooht is.

Engem inkabb az a sok M$ software zavar amit a Vista melle adnak meg pluszba.

(#6) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az x1200-asokat már hónapokkal ezelőtt bemuatták, de még azok sem értek ide.... :(((

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#7) waverider

waverider
(senior tag)

szép :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.