Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz éppenséggel a kicsike. Tulajdonképpen van egyáltalán olyan szabály, hogy netbook=atom (meg ilyen chipset olyan ...)? Nem kell éppen hatalmas különbségeknek lenniük szerintem köztük, főleg, ha teljesítményben meg felszereltségben ugyanazt hozzák. Minek ez a határ? Ár alapján besorolódnak aztán kész. Mindenki eldöntheti, hogy mit vesz. Funkcionalitásilag talán azért kicsit jobbak ezek a CULV-s minigépek, ha meg árban lejjebb jönnek, nekem megfelel. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) Duree

Duree
(PH! addikt)

Az Acer gépek egyre jobbak

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem rossz cucc, de sztem kicsit drága az az ár, amicsban nincs 600$ a legerősebb Timeline

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem tetszik :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Egyszeruen nem tudok kiigazodni ezeken a CULV-s gepeken, hogy melyiknek nagyobb a teljesitmenye.

(#6) rudi válasza twollah (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig elég egyszerű:

Celeron - 1 MB L2 cache, 1 volt fölötti minimális fesz
Pentium - 2 MB L2 cache, 1 volt fölötti minimális fesz
Core 2 Solo - 3 MB L2 cache, 1 volt alatti minimális fesz, virtualizáció
Core 2 Duo - ugyan az mint az előbbi, csak két maggal.

Akkor lesz majd kavar, ha tényleg lesz kétmagos ULV-s Pentium, mert az gyorsabb lesz mint a Core 2 Solo. Egyébként az L2 cache olyan sokat nem számít, ergo órajel szerint sorakoznak fel az egymagosok. Tesztem azt egy 1,40 GHz-es Celeron alig lesz lassabb mint az 1,40 GHz-es Core 2 Solo, többet fogyaszt majd, de lehet hogy jóval olcsóbb lesz.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) twollah válasza rudi (#6) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Es gondolom a lista szerint gyorsulnak valamennyit a CPU-k.

(#8) hackeeeee válasza twollah (#7) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát, Cache-ek terén biztos. De amúgyis.

Pl. Cerka kontra C2D... :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#9) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább ez, mint valami nyetbook, még ha Acer is.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10) EarL 007 válasza hackeeeee (#8) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De a Celeron is Core architektúrájú. A + cache és az extra utasításkészletek növelhetik a teljesítményt.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#11) hackeeeee válasza EarL 007 (#10) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jó az oké. :) Csak azért úgymond abszurdan kisebb a teljesítmény ugye a kevesebb cache miatt. Dehát ezért olcsóbb.

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#12) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jöhetne már 120k körül az a fránya 1810T

True Success is Blonde

(#13) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Core 2 Duo SU4100 1.30 GHz 2M 800MHz 45nm 10W Penryn
ez egy fasza kis proci lesz SU2700 2magos változata lesz :d
okt környékére ígérik

idén lesz egy rakat ULV proci még

(#14) Hardboy

Hardboy
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen 1810TZ-t, tapasztalataim itt olvashatóak.

AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2

(#15) smkb

smkb
(senior tag)

Nos, külföldön már megjelengetett eme kis remek szerkezet a 2 magos celeronnal SU2300, 1.2 ghzen... $399-$439 áron... ha ide is ennyiért jönne... uhh...

(#16) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

hdmi-n rakotbe egy fullhd monitor csak kozepen jeleniti meg a kepet 1368x768-ban, korulotte nagy fekete keret. hol lehet allitani a scalinget?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.