Ez nem rossz, és még olcsó is a wii hez képest.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Ez nem rossz, és még olcsó is a wii hez képest.

Kell am egy PS3 gep is hozza. 
Jah, ami meg nem olcsó, a Wii-hez képest.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
A mostani E3 nagyon érdekes lesz. Move, Natal, esetleg egy új Nintedno bejelentés. Remélem ott már konkrét beta sw is lesz mindegyik platformra, nem csak ilyen pre alfa baromságok. Killzone 3 Move edition, és GoW3 Natal special. 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
GoW3 Natal special
Most elképzeltem, ahogy haverral gyakoroljuk a flawless fegyvertöltési mozdulatsort 
Sectumsempra - For Enemies
Jah, hát úgy már nem gyere be.
Mire Insane-en végigjátsza valaki olyan karja lesz mint Kalifornia kormányzójának fénykorában. 

ez mekkora
ha olyan jó lesz mint wii esetén biztos hogy benevezek egyre.
remélem kilehet majd próbálni valahol.
ROFL. 
Egyébként még TV is kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
"There’s a bit of hidden magic in every mistake. The magic is called learning." - Robert Kiyosaki
És warez sincs 
PS3+TV+Move+nincs warez: itthon nem lesz népszerű a cucc 
Viszont, a cuccnak akár még a barátnő is örülhet...
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Ez ilyen nyalóka forgato vagy mijez? 

hat ha legalabb olyan pontos/gyors lesz mint amilyen gusztustalanul kinez, akkor verni fogja a konkurenciat...rohadt randa...
Elképzelem ahogy a wow is kijön ps3-ra, és minden kocka a sötét szobában hadonászik majd ezzel a szerkezettel
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | HP TouchPad eladó! WebOS és Android ICS dual boot, ajándék gyári védőtok!

Kíváncsi vagyok milyen gamék támogatják 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Mi pénzt kaszálhat be ezután a Nintendo 
Fisting Simulator 2010 
Nem Fishing akart ez lenni? A Fisting kicsit mást jelent.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Szerintem direkt írta annak. 
Amúgy pihentek vagytok 

Nem tom de szerintem a Natal az életképesebb. Amellett, hogy ott is lehet valami a kezedben amit felismer a kamera. Láttam ezt korábban is de már akkor is hülyeségnek hatott. Igen amellett, hogy baromi rándá. 
Ennél az a veszély, hogy bele dobod a tévébe. A másiknál pedig, hogy lerúgod a tévét. 
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
Fúúúj. 
(#17) h-yle: 
[ Szerkesztve ]
"There’s a bit of hidden magic in every mistake. The magic is called learning." - Robert Kiyosaki
Ennél az a veszély, hogy bele dobod a tévébe. A másiknál pedig, hogy lerúgod a tévét.
Azért van a csuklópánt az alján, hogy ne nuncsakuzzad le a tévét. A Natalnál meg állj hátrébb 
Nem rossz, de PS3 nélkül nem nagy élvezet 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Lenne, ha nem lenne irdatlan sok a reagálási idő... És felismerné a kisebb ujjmozdulatokat is...
Azt a marketing fogja eladni és leginkább hétköznapi embereknek fog bejönni -- igazi játékosoknak a Move való (ha már mozgásról van szó)...
Wii: alap ~50k, Motion Plus adapterrel ~58k, Wii Fit >20k, szokványos kontroller +8k
PS3: ~70k (120GB) - azaz 20k a különbség az alap Wii-hez képest, de ez gyorsan le tud menni 0-ra, vagy épp mínuszba...

Igen a BUZZ! -t is hogy támogatták kb 5db programmal, megérte!
Vegyél Nintendo Power Glove-ot azt felismeri az ujjmozdulataidat 
Hány Natalos játék fogja támogatni? 

majd jön a reklám:
PlayStation Move: the way WiiMote should have been done in the first place...
Kreatív: "Köztudott rólad, hogy mindig nagyon elegáns vagy. A munkád miatt, vagy eleve fontos számodra az elegancia?" Schwarz Gábor (Ustream): "Ezzel azt kérdezed, hogy 'szarul áll a póló'"?
csak viddöltem...
Ez mitől lesz jobb a wiimotenál? hagyjuk már...

Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy a Sony és Microsoft ezt az irányvonalat véglegesen gondolja-e, vagy pedig csak az új generációig akarják így kibírni. A PC-s játékpiac érdekében örülnék neki, ha előbbi lenne igaz és játékstílusban a PC és konzol teljesen különválna.
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
hallod... ugyan ezt tudja a wiimote... a különbség a gépben rejlik, de mindent bele és csorgasd a nyálad a játékokra amiket csak 3 munkanapi melóval fogsz tudni megvenni...
Augmented reality-t eleve mikor tud a Wii? De ahogy elnéztem a Wii-s videókat, a precizitás sem ugyanaz.
Ja, meg valamire való game kínálat is, tehát ismét a PS.-nél vagyunk.
...Fortune favours the bold... Virgil: The Aeneid

Érzem hogy az első sorok között lesz a leírásban hogy:
"Ne nyalogasd a gömböt" 
A hülye amcsiknak úgy is mindent le kell írni mert még per lesz belőle. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4