700 EURO? 
Annyiért ajándék. 
Védd az állatokat! Egyél embert.

700 EURO? 
Annyiért ajándék. 
Védd az állatokat! Egyél embert.
3.6 kg? Akkor már sokkal olcsóbban veszek magamnak súlyzókat és azokkal edzek.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Ez kinézetre tiszta MSI, csak fehér, meg Belinea lesz ráírva.
Ennyiért télleg jó áron lesz.
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------
Mellékelt Assassin's Creed játék: na, ezt max asztali PC-n fogja futattni a user, erre ez a gép szvsz kevés...
Így aztán sok értelme van.
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

A 700 Euro valóban jó árnak tűnik,viszont az a kérdés,hogy ennyi pénzért milyen minőséget kap a vásárló és milyen a szervízháttér??
Erősen olcsó húsnak híg a leve érzésem van!
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Egyetértek maximálisan!!!
'A világon csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.'' Albert Einstein

Ember! Láttál már sokkal könnyebb 17"-os notebookot, vagy csak benyögtél valamit?
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
Miért ne lenne ez jó asztali gép helyett?
Nem kell rajta a Crysist Full HD-ben nyomni és máris jó helyette.
Aki csak ritkán játszik és nem a 3dmark pontszámokra gyúr annak jó ez asztali helyett... És odébb tudja vinni pl.
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
170k magyar píz
tényleg nem sok egy ilyen gépért
Sometimes you win, sometimes you learn.
Nagyon jó ára van a tudásához képest..
Egyedül a "névnélküliség", esetleges támogatás, szerviz kérdése lehet elgondolkodtató...
LEMONS. Perfect for orangejuice.
Névnélküliség?
Belinea monitorokról mi jut az eszedbe? Nekem az hogy jó és nem drága.
Volt is, pakoltam is elegt, és ha leejtetted, nem tört össze, hanem pattogott és utána működött. 
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
ezért írtam idézőjelben
Monitorok, egyértelmű, elég megbízhatóak voltak.
LEMONS. Perfect for orangejuice.

nem csak kinézetre, hanem gyakorlatilag is egy MSI GX700-ra épül szvsz (pont ilyenem van), a csatik elhelyezkedése, maga a hardware minden ugyanott és ugyanaz.. belinea valszeg csak csomagol ezesetben..
a 175k-ra még jön az 1.2-es szorzó is..
de még így is versenyképes lesz a többivel. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
Ja, bocs, nem figyeltem...

Nekem L735 van és az is így néz ki, azért is írtam.
Persze h jó vétel lesz, mint az MSI -k is azok 
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------
Ennyiért bombavétel. Mivel Mogyorószagon valóban rányomnak még vagy 40%-ot, így megéri elgondolkozni az osztrák webshopokon keresztül történő beszerzésen. Rájön még vagy 5000 Ft postaköltség, de cserébe két év a garancia, és ott a 700 EUR az 700 EUR, nem 999...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Bestbuy. Azonnal veszek egyet.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

En most vettem dell laptopot, core2duo 2Ghz, 3g ram, 17", 160hdd,8600m gt 256,win vista business,stb. Mindenestul (kiszallitassal) volt 665 euro.
Csak a miheztartas vegett..
OK
Ember! Láttál már sokkal könnyebb 17"-os notebookot, vagy csak benyögtél valamit?
Kevesebb sört igyál, akkor nem böfögsz ilyeneket.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

nekem is egyszerre az en "kis" notim ugrott be a keprol 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

Proci lehetne kicsit erősebb de amúgy tök jó. Ha asztali gépnek is ajánlják akkor a dvd irót nem oldalra kellene tenni hanem a front oldalra, előre. Nem?
Hihetetlen hogy mennek le a laptop árak.

15"-osban is jó lenne. Ha tv-re kötjük nem kell a 17". Talán olcsobb is lenne vagy ugyanezért az árért erősebb procit kapna, ami nem ártana.

Valóban nem volt sok értelme a hozzászólásodnak.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Mint annyi más ember hozzászólásának sem. Itt a stílus ("benyögtél valamit") volt ultraparaszt, erre reagáltam.