sok? 
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

sok? 

Ez egész egyszerűen:
Jelenleg nem is tudom mi kéne még bele ennyi pénzért. Szerintem igencsak korrekt gép ezért az árért. 
(#1) Typhoon47: sok?
Nem tudom ennyi pénzért milyen teljesítmény fér még bele. Mindjárt körbenézek, akkor.
Körbenéztem gyorsan egy kedvelt webáruházban. 100ezer Forintos határig csak kettő 15.4"-os kijelzővel megáldott gépet találtam, a többi mind 8"-9"-10" volt. A két gép:
FUJITSU-SIEMENS Amilo La1703
FUJITSU-SIEMENS Esprimo V5535
Szerintem reális az ára, az viszont tény, hogy 250-es Euro-val tényleg jobb lenne. 
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Szerintem meg annyit kérnek érte mint amennyit valójában is ér.
+ csekélyke kis profit. Igazából nekünk akkor érné meg ha az euró ismét 250 forint környékén mozogna...és nem 299-en mint ma is.
(#5) rootkiller
Celeron, SiS, stb. Szerintem nem kell ragozni hogy egy kacat, hiába olcsó.

Nem játékra találták ki, de nem is arra kell használni... A hír címe is elárulja, hogy mi az érdekessége a gépnek. 90K-ért lehet venni egy 15.4"-os gépet ami bőven elég netezni, szöveget szerkeszteni, dvd-t írni, filmet nézni és nem kell a kis 10"-os kijelző előtt szenvedni.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Pontosan. Emiatt akár főgépként is megfelel a felhasználók többségének. Aki netezni akar, néha elvinné a gépet fotót mutogatni a rokonsághoz, vagy csak nem elég jó már a szeme a netbookokhoz, annak ez az álomgép. Egy webkamera meg egy Linux mondjuk még beleférhetne...
Sis lapkakészlet mellé Chrome9... ennél jobban már nem is lehet spórolni. A kategória egyébként nem új, a válság előtt ennyiért még választék is volt a 2,1-es Celeronos gépekből (a 220-as Euró idejében). Egy webcames Acert (Pebble design) be is vadásztam 85000-ért, és máig szépen muzsikál fateréknál.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Hát azért nem estem hanyatt tőle, ilyen konfiggal kb ennyit is ér.
Talán a 2 év garancia ami kicsit érdekesebb.
Szerk: azt azért hozzáteszem, hogy jelenlegi árakhoz mérve jó a dolog, csak itthon közel sem 300 júró lesz...
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.
az igen. 15,4-es és majd' 3 kiló??? az széép teljesítmény. az enyém 17-es de csak 2,36 kilót nyom a mérlegen... 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
De 3x annyit fogyaszt.
Milyen geped van neked? Az en 15,4"em 2,8 kg a legkisebb aksival.
Nem is rossz a kulseje, de a belseje se rossz ennyiert, ez nincs tularazva
.
powerd by mango, no more droid
Épp celeron proci és SiS chipes lap társaságából írok, bár ők már 6-7 évesek lehetnek
Nem tudom mi rossz benne... 2 év garral ennyiért jó ez a noti.
New world...old thinking...IBM T60;)

Itt valami nincs rendben, a SiS chipset mellett hogy lehetne integrált S3 VGA? Diszkrét sem lehet, mert akkor nem ennyibe kerülne a cucc. Szóval... most mi van? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
hát én inkább egy Vr630X-et vennék az MSI-től, abba nvidia és AMD van és 109K, de márka
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

semmi.
[ Szerkesztve ]

Hát ez abszolút reális ár, sőt, szerintem meglepően olcsó. A netbook úgysem fog elterjedni leginkább a kis mérete és az ehhez társuló nagy ára miatt, de ennek már van esélye. 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Jah hát igen, az se rossz cucc.
(#16) T-unit: Belinia azért nem egy szar márka ám.
Anno voltak olyan CRT monitorjai, hogy kívánni se lehetett jobbat azon az áron. FS-t meg sztem hagyjuk ki. 
[link] nem jár az ember jobban egy ilyennel? picit több pénz de normális, XP-re való gép
és még jobban is néz ki igaz ez 16-os(ami sztem +)
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Nem szar,csak kb. ez az első laptopja amit láttam.
HP akkor is jobb sztem még asisba is vagy használt thinkpadok (pl T42-es) is léteznek ám ennyibe,ami kisé nagyobb név, de ez meg az én szvsz véleményem.Csak annyit mondok: olcsóbb lesz,jó lesz ez. 
üdv.

Akkor inkább melléteszek egy 5-öst és ezt veszem 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

épp ezért néztem be én is kommentekhez, mert nekem ez sántított. De Chrome9 még így is jobb lenne mint a MirageIII ami benne lehet 
emberek... "fan" és nem "fun"...
kinek a pap, kinek a papné... ennyi

az irány, amit megcélzott Belinea, az nem rossz
csak mint említettétek is, az első notebookja
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Na akkor még hagyom őket gyakorolni... 
Milyennapvan?

Én is azt hittem, hogy ez az első notebook-juk, de közel sem. 
[ Szerkesztve ]

Annyira lementek mostanra a notebook árak, hogy szinte már olyan lesz, mintha csak egy mobilt venne az ember.
Az akasztott embert még az ág is húzza

jogos, nem az első
lehet h hiper-szuper, csak mi még nem tudtunk róla
az összeállítás/ár tényleg szuper, csak bírja is a strapát 
Van valakinek tapasztalata velük? Milyen minőség?
Milyennapvan?

Hát azért laptopot sajnos pár ezresért még nem vágnak hozzánk újonnan.
De tény hálisten már ez sem egy "elit" termék.
üdv.

Hát az MSI aztán nagy márka...főleg notebook téren.

"mindehhez 15,4 hüvelykes kijelző társul, ami a méretéből adódóan nagyban megkönnyíti a munkát. A hordozhatóság és az akkuteljesítmény természetesen némileg korlátozottabb lehetőségeket teremt, de a Belinea biztos abban, hogy rengeteg vásárló szeretne méretben ideális, de olcsó mobil számítógéphez jutni."
Mennyiben könnyíti meg a munkát?
És a szállítást?
Ha 14.1" lett volna vagy esetleg 13.3", és evvel 2kg, akkor még azt mondanám, hogy ok, de így, hogy 15.4" és 2.8kg?
Méretben ideális? Nekem a 15"-es noti is már batárnagy, képe életlen és hordozhatósága, tömege elfogadhatatlan (11.1" gyorsan elkényeztetett... néha induláskor ellenőriznem kell, hogy tényleg betettem-e a táskába a notit
). Nálam méretben a következőnél 13.3" lesz a maximum, 15.4" már szóba sem jöhet hordozható/hordozandó laptopnál (DTR más tészta)...
Ráadásul a nagy kijelző mellé EIST nélküli Celeronnal, tehát kemény 2-2,5 órát mehet akkuról, jó esetben...
Ez tehát legfeljebb árban versenyezhet, esetleg marketing-sallang mennyiségében 

Jah lehet jól titkolják a minőséget.
(#29) D1Rect: Kerestem, de nem igen találtam róla tesztet sehol.
Én sem merném megvenni így elsőre, teszt nélkül.
Szinte teljesen ilyen kiépítésű a 2,5 éves Amilo L7320-am.(SIS+Unichrome;15,4;40Gb)
Csak az anno 135k volt
Viszont akinek egy alap gép kell netre,officera annak ez olcsó alternatíva. Sokan nem engedhetnek meg maguknak drágább gépet. Mondjuk én speciel nem vennék mégegyszer ilyent... 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
miért? a belinea nagyobb márka?
sztem a kettő közül inkább msi
belinea régen (kb bő 10éve) nagyon nagy márka volt crt téren... aztán jött pár szériahibás termék: pl 15"-os 10 20 10-esek talán... (...és meginogott a beléjük vetett bizalmam) egyik ismerősnek is olyan volt és időnként remegett rajta a kép... de több helyen is volt vele gond... utána kevesebbet hallottam már róluk... fura h laptop téren is be akarnak jönni most... kíváncsi lennék én is a minőségre és a tapasztalatokra, mert valamikor asszonynak kellene olcsón tűrhető noti... de az amiloktól félek eléggé... :S ebben az árkategóriákban meg azok vannak... esetleg olcsóbb toshibák... de szívem szerint inkább valami normálisabb msi-t vagy dell-t szeretnék... de hát azok drágábbak is 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
"De 3x annyit fogyaszt."
Valamint majd' haromszor olyan nehez es haromszor olyan konnyen torik (a netbookok baromi masszivak a kis meretbol eredo kis erokarok miatt, az ilyen nagy tepsiknel meg ez pont forditva van).
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Ahogy érzed...
Kettő közül talán inkább MSI mert van itthon szervize,de ha lehet inkább egyik se 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

mondjuk most vett vater egy EX720-ast, ha látnád azt a gépet megváltozna a véleményed, igaz az más kategória, talán ezért vagyok msi párti
meg talán azért mert összevetve a HP pavilionnal ami drágább, az Msi-nek szebb a képe

Másfél évig volt ACER-em, most fél éve cseréltem MSI-re egy laptop szervizben dolgozó ismerősöm javaslatára. Mondjuk úgy h vannak gyártók, akiknek a gépei nagy kupacokban
állnak a polcokon. Akkor ezt volt számomra a kiindulópont, ilyeneket nem....
Bár hamar rájöttem h az MSI kicsit jobban össze van rakva.
ON: most már csak min. 6-12 hónappal a kiadás után veszek valamit, ha az idő alatt nem jönnek elő a széria hibák, akkor már van esélyem rá, h nem fog szétesni működés közben.
[ Szerkesztve ]
90 ezer forintért nem mondanám olcsónak
ilyen árban már lehet venni fujitsut, made in germanysat 
vagy acert
"ilyen árban már lehet venni fujitsut"
Ami szinten hulladek.
"vagy acert"
Meg az is.

Ez egy elég korrekt alap laptop. De semmi extra. Amúgy tényleg olcsó, de abban se kiemelkedő. Szerintem.
Az egyik barátom barátnője vett nemrég egy FuSi laptopot, ami hasonló paraméterekkel bírt kb., na az is kapható már 90 kHUF-ért is. Ráadásul azon van webkamera is. Igaz, csak FuSi
.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?
Családban 2 MSI van: egy Wind és egy EX600X. Előbbi egész jópofa kis cucc, utóbbi viszont nagyon melegedős és a ventije is néha iszonyat hangokat ad ki.
Én júniusban akarok Thinkpad T400-at. Na az már talán más ketegória. 

már több helyen is olvastam, de sejtelmem sincs mi a bajotok acerrel
rengeteg van ismerősöknél és többet el is adtunk, de összvissz egynek volt újonnan badsectoros vincsije (ami szintén nem acer hiba).
fusiról többet tudnék már mesélni.. 
emberek... "fan" és nem "fun"...
Nem annyira a markarol, mint a kategoriarol magarol van szo: melegedo, nehez, ormotlan, nem tul strapabiro gepek.
Túlságosan a teljesítményre vannak kihegyezve a minőséget kevésbé preferálják. A szerviz meg hajlamos hülyének nézni...