Szerintem ez játékra is megfelel, átlagos monitor.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Szerintem ez játékra is megfelel, átlagos monitor.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
tetszik a letisztultsága
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Semmi felesleges csicsa
Kár hogy ez sem fér be az íróasztalomba 
Rakd a tetejére!

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Én csak azt nem értem, hogy mitől belépöszintű egy 279 eurós monitor.
Szvsz a belépőszint bőven a 200-as határ alatt van.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
Ezt én sem értem, ez így itthon 80k legalább
. Több mint egy éve vettem Acer1923s-t 72k-ért, ami mégiscsak P-MVA panelos. TN+film 5ms válaszidővel ennyiért, elnézték az évet vagy mi? 
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

Szvsz a címben van egy felesleges z betű, helyesen: Belépőszintű monitorok a NEC-től. 
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Baratsagos az aruk es van DVI bemenetuk is.
Hiába no , a "belépő" szintben van üzlet . A NEC meg szépen beállt a sorba .
TN ... és ?
10-ből 9 júzer ilyet vesz .
Lapos és a szemet se károsíccsa 
Elég kevéske az árához képest...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

és így? "...monitorok az [eníszítől]"
Jók a NEC monitor csak az áruk egy kicsit fölélőve tudásukn
Pl Philips hasonlo tudásu monitora PHILIPS 190C8FS Perfect panellal...sokkal oclsobb
Nem roszból,de enyniért jobabt is kaphatunk
Én is erre gondoltam...
Gondolkozzunk kicsit angolosabban néha...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Gagyi... igénytelen, technikailag elfogadható.
All Black...
Irodai alkalmazásra ajánlja a gyártó.
(#9) spirit007: "Lapos és a szemet se károsíccsa"
Hát szerintem jobban, mint egy xVA v. (S-)IPS.. (Vakító a fehér, bizsereg, mozdulatlanságra késztet.)
Egyébként meg ha nem venne 10-ből 9 ember ilyet, a többi ára is gyorsabban esne.
[ Szerkesztve ]

Jogos, elnézést, ez mellément. 
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Nem a TN-film panel lehordásán, hanem az árösszehasonlításon volt a lényeg, hogy ennyiért jobbat kapsz már sokkal
.
"irodai alkalmazásra" pl: Samsung 920BM 220$, kb egy tizessel olcsóbban ugyanaz. Ráadásul a Samsung szerintem még nagyobb név is ilyen téren.
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

Megőrülnék 4:3-as monitor előtt 
Liter
megőrülnék a rossz elosztású wide monitortól...
(max multimédiára)
</end.?>

próbáltad már? 
A vér nem válik VAZZE!™