vakuljon a paraszt!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Belépő szinten kínál PCI Express 3.0-t az MSI Z68MA-G43 (G3) alaplapHozzászólások
Váó, micsoda csoda lap. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Plazmacucci
(őstag)
Ez aztán kell a népnek. 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Ingyen van. Hármat kérek. 
Belépő szint az 10e forint, ez kb. annyit is ér.
Mondjuk végre kidöglött róla a PCI.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

sandsz
(újonc)
Túlságosan drága ez belépő szintnek. Még 25k Ft-ot is sokallok étre.

Milka 78
(őstag)
Isteni deszka
36 ropiért már lapot is lehet kapni.Ezt a kamu CF-et meg inkább hagyjuk is...16/0 vagy két kártya esetén 8/4-es felosztás?Igazán acélos egy darab
34-ért Asrock Z68 Extreme3(gen3)-as lapot lehet kapni ami valóban tud értelmes 8/8-as CF/SLI-t. Komolyabb tápszekció és ezzel arányos tuning potenciál,több csatlakozó,gazdagabb felszereltség jellemzi.Ez alap nem kicsit van túl árazva. Valahol 28 ropi körül kéne mérni...
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
36k Ft mióta belép szint? Mert azok olyan 12k környékén vannak.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
nem kicsit felrevezeto a cim. a z68 nem igazan a belepo szint, arra ott a h szeria, felette a p, majd jon a kettot otvozo z. az vicces, hogy a legolcsobb z68-as lapnal egy tizessel hosszabb az msi "belepo" megoldasa... ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
Hopp, ezt elfelejtettem.
Olcsóbb, és jobb.
Köszönjük meg a mai viccünket az msi-nek. 

Milka 78
(őstag)
Pedig tapasztalatból mondhatom,hogy faja lapokat gyártanak(igaz inkább felső kategóriában),de itt rendesen elvesztették a fonalat.Ezek a "belépő"szintű lapok elégé nyögvenyelősek...
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
Én sem azt írtam, hogy gagyi cuccokat gyárt az msi ,csak ez így ennyiért a hím ló nemi szervével egyenértékű. 

Chiller
(fanatikus tag)
A második PCIE-et ollózzák le, meg az árat felezzék meg, és már veszem is 
ugyanezzel a lappal szemezek, csak felment az ara sajnos illetve newegg-en doa-ra panaszkodnak 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Shing
(kvázi-tag)
Belépőszint.
A tudása az, de az ára nem. Még csak az 1600Mhz-es RAM-okat sem támogatja, csak OC-vel.

Találtgyerek
(fanatikus tag)
Szar Forint árfolyam ide-oda,ez akkor se olcsó,amúgy sem jönnek be a micro ATX-es lapok.
BF3:[V8]Talaltgyerek

naszvalo
(tag)
jó lap,de sajnos kis hazánkban a 35000ft nem nevezhető belépő szintnek,kb a felhsználók 90%-nak.

dlacika
(újonc)
Hi.
Nem tudjátok kapható már valahol az asus p8z68 deluxe gen3 ?
Ha már nativan támogatja a pci 3, és ugyan abba az árban lesz mint a mostani kaphatoz68 deluxe, akkor kivárnám.
Dlaci

SoundBird
(lelkes újonc)
Szerintem meg pont nem a legjobb a pci teljes elhagyása. Egy csomó komoly hangkari és wifi kártya ezt a felületet használja. Mondjuk talán mATXre nem olyan fontos, de egy ideig még szükséges csati szerintem! 
[ Szerkesztve ]

vanye
(fanatikus tag)
Sztem pedig oda a legfontosabb. Mert ha a villám úgy gondolja, hogy Neked holnaptól nincs alaplapi LAN és/vagy audio, akkor duplán szivacs, hiszen ilyenkor még a PCI-os bővítőkártyák sem játszanak.
Plusz miért dobjam ki a jó kis Audigy-m, ha nem muszáj? 
Stern des Südens!
"Belépőszint.
A tudása az, de az ára nem."
Egyetértek.
"Még csak az 1600Mhz-es RAM-okat sem támogatja, csak OC-vel."
Mutass már nekem olyan LGA1155 lapot, ami támogatja és nem O.C.-nek számítva? 
░▒▓GM▓▒░ - You don't get what you deserve. You get what you get.