nemis olyan drága(a többihez képest)
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
nemis olyan drága(a többihez képest)
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
Kellett ez, mint egy falat kenyér.
300W-ig passzívba elviszi a gépet? Mert akkor jó áron van.
Egyébként meg 2Gb GDDR2 tipikus esete...
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Én ellennék egy darabig vele. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
single rail
végre nem 4 meg 6 12v-s ág.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Na a tuningosok örülhetnek
Végre 1db 12-es ág...
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Még egy értelmetlen felesleges termék. 
hát igen... ezek tényleg csakis úgy értelmes dolgok mint amit a kollega mond, hogy kb annyiba kerül mint egy fsp zen... ha képes passzívan menni 300W-on akkor jó!

jóárasított 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

Értelmes áron van, mi maradt ki belőle? 
.::www.megadanceradio.hu::.

Megawattosok es gigawattosok klubja mikor lesz? 

"A mai naptól kezdve a Nexus is elmondhatja magáról, hogy rendelkezik 1 kilowattos tápegységgel"
Anyám, de nagy dolog. És akkor most mi van? Több tápot vesznek tőlük, mert beléptek a kilowattosok klubjába?
Anyám borogass. Inkább egy 400W tápot csináljanak Gold minősitéssel, na akkor majd komolyan fogom venni őket...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Egy darab 12-es ág,
!
De csodálkozom, hogy nincs hátoldali venti, ami természetesen nem igazán kell.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Villamos mérnököknek már van. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Inkább, ne tette volna.....
Viszont az ára, többihez képest jóval alacsonyabb, tán FSP bél?Csak nincsen korlátozva a 12V-os ág.....bár itt sokan elájultatok, más kilowattosok is leadnak 25-30A-t egy ágon, az emg már fogalmam sincs melyik procihoz vagy VGA-hoz nem elég....
Blooody Steve SLI edition, összekapcsolható 1500w teljesítményű tápoökkal ? 
Méjó? Nem arra való. Te betennéd várva, hogy mikor kapcsol le? Tökmindegy hogy 10perc, 1 óra, 1nap, 1hét, vagy egy hónap, tod kit szivasson meg egy táp azzal , hogy fogja magát és lekapcsol... akinek passzív kell az vegyen passzívat.
Ennek ide aztán tényleg semmi értelme. Aki olyan hülye hogy betesz két darab, vagy mégtöbb 2 GPU-s léghűtéses VGA-t egy gépházba az meg is érdemli, hallgassa csak, de oda aztán nagyon kell a halk tápegység
A csúcskártyák vízhűtéses verzióját meg nem is forgalmazzák itthon mert ú az drága. Aki meg megveszi a csúcskártyát léghűtéssel, aztán rendel hozzá itthon vizesblokkot külön duplaáron ráadásul mindekettőből kettőt az úgyis az a típus akinek ez túl olcsó táp.
Nem kérdés, viszik majd, mint a cukrot. Kilowattos kis kötsög, kilóówattos 
Hardverlesen

Nem értem minek az egy kilowattos táp, ha lényegébe csak egy vga-t tdusz rákötni, az egy 6-os ill egy 6+2-es csati miatt, ha jól vettem ki.
Telefonszámom, adatlapomon is megtalálható: 06-70/572-36-13

ba az télleg'jó lenne, ugyanis a 300 W-os FSP ZEN-ek kukaszökevények
akárkivót'tevótá

45k-ba szerintem nagyon jó vétel. 
Ha a többi 1kw-s tápokhoz viszonyítjuk.
cars1dA

160$, nem lesz 45K míg ideér, szerintem 35K max 40K körül majd meg lehet venni.És valóban jó ára lesz 1kw-s társaihoz képest, persze azért várjuk meg biztosra hogy mi van benne, továbbá hogy szerepel majd a teszteken.

Ha a gyári adatokat hozza akkor esélyes a "bestbuy" kategróriára az 1kw-sok között.
cars1dA

hát igen... ezek tényleg csakis úgy értelmes dolgok mint amit a kollega mond, hogy kb annyiba kerül mint egy fsp zen... ha képes passzívan menni 300W-on akkor jó!
Miert, a ZEN kepes passzivan vinni 300W-ot? 
Na ne probalj kabitani...
Fel ev utan hangosabban nyekeregne a trafoja, mint egy 2000-en porgo ventis tap 
Legalabbis nalam masfel ev alatt 2/2 ZEN failed, pedig csak 200W-ot kaptak 24/7-ben az arcukba.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Viszont az ára, többihez képest jóval alacsonyabb, tán FSP bél?
Tul rovid a doboza, igy biztos, hogy nem modularis, tehat eleve nem kerhetnek annyit, mint a konkurencia.
1 agon 75A-t viszont nem ertem, mivel a legtobb tapgyarto 2db 500W-osat szokott osszeragasztani a kilowattos szornyeikben, tehat eleve nem lehet 1 ag.
Belen mar en is gondolkoztam, hogy mi lehet:
Enhance 1000-esen 80A van 6 agon, de a Zalman fele reinkarnacioja minimum 3-4 centivel hosszabb, mint ez a Nexus.
CWT 1000-eseinel 2x40A van, raadasul minimum 82+-osak (bronz), sot az uj mar 87+ (arany), Nexus viszont csak sima 80+.
Enermax 1000-ese sem ferne bele ebbe a dobozba
Seasonicnak (meg) nincs 1000-ese.
FSP Everest 1010-nel 82A van 4 agon (jeee, ennek ugyanilyen rovid a doboza, es modularis!)

160$, nem lesz 45K míg ideér, szerintem 35K max 40K körül majd meg lehet venni
Cikkben 160€ van irva, nem zoldhasu...
Tehat 45k+25% sarc lesz, mire ideer.

Villamos mérnököknek már van. 
Megawatt nekik sincs, hacsak nem valami eromuben dolgoznak.
(BME tanreaktora "csak" 100kW-ot tud, de ritkan jaratjak ennyin.)
[ Szerkesztve ]

Ez a táp moduláris, de ez benne is van a cikkben.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

6, és 6+2-ből is kettő van rajta
és moduláris, de ezek mind benne vannak a cikkben...
Akkor meg elég baráti főleg h single rail 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Utolsóra tippelek.....
(#24) nyunyu: Valóban elnéztem euroban van megadva az ára, bocsi, de igy meg aztán már nem nagy durranás főleg ha az az 1010W-os FSP bél van benne, emrt azokkal már akadnak problémák is......sőt kábé annyiba is fog kerülni, sőt még talán drágább is lesz.
Teljesen felesleges, nagy táp. Miért mondja mindenki, hogy egyágas 12V-os ág, teljesen felesleges. 18A min. van minden nagyobb tápon, egy ágon, az mire nem elég? Nem hiszem hogy lenne értelme a tápnak, nagyon nehéz elképzelni olyan szituációt, ahova egy 850-es Corsair se elég...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Vagyon védelmi szempontból, nem csípem az egyágas tápkat, Stol felvilágosított, miért, nem olyan nagy számok....
Továbbá mia herére nem elég 22-25A-er?Mert beza a mai tápot peaken leadnak ennyit....de hosszabb távon 18-20A-t is....nem tudom melyik procinak/vga-nak kevés 240W....
PL: 2 HD2900XT CF-ben 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Ja csak egy ekkorra tápnál, a VGA tápcsatik már külön ágon vannak....
2900XT CF-t meg a Vx450 elvitte, C2D-vel itt ph-n megtalálod a tesztet....
De 25A-t nem eszik meg 2db 2900 xt
[ Szerkesztve ]