Laptop az tetszetős 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Laptop az tetszetős 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Tetszetősek a gépek is, a nagyobbikat szívesen letesztelném itthon!
Végül is, ha normális minőségű monitort pakolnak a géphez, annyira nem is lesz drága a cucc.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Szép vékonyak ezek az LCD-PC-k.
"így egyszerűen, a saját ujjaink segítségével is vezérelhetők" - mért ha másvalaki ujjait használom, akkor azt nem érzékeli? 
<-ƘƘ-> Rendszerment

nemrossz a nagyobbik lcdpc, elfogadnám. bár én továbbra is eg 16:10-es, *VA, vagy IPS panelos verziót várok 
A vér nem válik VAZZE!™

szimpatikusak a gateway termékei, de nem nagyon találom őket itthon :S

Itthon nem is fogsz kapni!
Sajnos!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Jajam, a Gateway gyártja szerintem a legjobb gamer laptopokat is, és egészen elárhető áron... Ha egyszer lesz majd egy kis megtakarításom, letesztelem élőbe is a márkát!

Végre van egy normális kártya az egyik(ZX6800) Lcd pc-ben.
CSS (Hun)Bloodkiller

és ha nem 23" -os volna hanem nagyobb 27" vagy 30" már rendelném is...
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
a kisebb (20"-as) 130-140 között meg is érné, csak kár h magyarországon ennyiért nem lehet hozzájutni szerintem... pedig mennyivel jobb mint egy asus eee top? (szerintem sokkal)
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

Jól látod, hogy ennyiért nem lett hozzájutni itthon, mert effektíve nem lehet kapni itthon Gateway termékeket! Tudtommal...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
ugy gondoltam, hogyha külföldről rendeled, több lesz a díjak miatt... :::
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D