Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A JMicron chip SATA-ját egyáltalán nem használják ki? Én persze eSATA-ban reménykedek, két csatlakozó ráhegesztése nem lehet több 100 Ft-nál Kínában...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#2) MZsoltee válasza erdoke (#1) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akarod mondani 10FT, szépek ezek a lapok, de szerintem maradok a P35nél nem kell nekem G :D

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#3) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

mATX-re 6 sata csatlakozó? tudom,hogy miért ne de most komolyan?

(#4) erdoke válasza cannibal (#3) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megnyitsz egy hátsó kivezetést, és kifér rajta 4 db kábel a külső SATA-hoz, kettő meg maradhat bentre (HDD + ODD). ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#5) max-pain

max-pain
(senior tag)

Realtek ALC883 :(

Mar igazan rapakolhattak volna az ALC889A-t...

(#6) lapa

lapa
(PH! kedvence)

elfogadnám úgy érzem. optikai spdif vajon legalább az alaplapra dugaszolható?

www.lapanet.hu

(#7) cannibal válasza erdoke (#4) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Okés odáig rendben van csak ne feledjük hova szánják ezeket a mATX deszkákat. Mert szerintem se irodában se htpc-ben nem feltétlenül szükséges az esata. Oké befejezem a szörszálhasogatást éljen a sok csatlakozó :DDD

u.i.: amúgy nekem az otthoni gépemben is mATX lap van,de csak azért mert ráizgultam a méret és hangcsökkentésre :))

(#8) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A sors fintotora :DDD Jelen esetben a cf!

cannibal: irodai v htpcbe nem kell cf. Ez amolyan lanpartys házba lanpartys lap. :K

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#9) core quad válasza Gyuri27 (#8) üzenetére

core quad
(újonc)

Nem rossz!!

Asus P5K,Asus 8800gts 640mb(2006-2010).Zotac Gtx 260 896MByte ,Intel Core 2 Dou E6550,OCZ DDR2 2x1 Special ops Urban Elite Edition KIT 800mhz(4-4-3-12),Seagate750GB,NorthQ 450w,RaidmaX Sagitta 2 (2007-ben épült)

(#10) .mf válasza cannibal (#3) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

RAID5? :) Házi fájl- és médiaszervernek.

(#11) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nagyon örülök ennek a lapnak, de tényleg, mindazonáltal még mindíg sajnálom, hogy a lan-party-kra alkalmasabb mérető deszkékra csak G-s chipeket tesznek. Nekem P5B-VM-em van, és nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy tuningra FOS!
Alap 200MHz ugye (D930) 220-felett nem tud/nem hajlandó visszaosztani a RAM-nak. 220-ig akár 533-on is járathatom a 800-asokat, de 220-felett csakis és kizárólag 1:1-be...
Szegény ramok meg nem akaródznak 1040MHz felett működni...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#12) glutamin

glutamin
(őstag)

Na majd a Gigabyte tesz rá rendes hangchipet. Újabban nekem szimpatikusabbak a Giga lapjai mint az Asus noha nem vitatom h jó márka (jé pont ez kettő van a gépeimben). Szüleimnél már egy mATX-es gépet használok amin a kussolás és arelativ kis méret a szempont.

Ha minden igaz ezen az X3500-ason pár éves játékok is már eldöcögnek.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#13) applause

applause
(tag)

Semmi változás, csak ez a két lap van (ATX,mATX) G35-el?

Sony Vaio VPC-SE2F1E

(#14) birozoli7800

birozoli7800
(senior tag)

Mi a véleményetek az ilyen g35-s lapokról? Hogyan tuningolhatóak benne a procik?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.