A Giada nagyon is tetszik, kíváncsi leszek majd az árára.
Bár egy optikai meghajtós (bluray, dvd kombó) is nagyot ütne szerintem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A Giada nagyon is tetszik, kíváncsi leszek majd az árára.
Bár egy optikai meghajtós (bluray, dvd kombó) is nagyot ütne szerintem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Már így is elég ütős ez a platform pláne az Atom után.
Biztos az 50 ezres árcédula környéken lesznek kaphatóak ezek a kis gépek. Alapot már kapni 25-30 körül is. De még 50ért is simán megérné.
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

Ez nagyon jól sikerült, remélem a Llano se lesz rosszabb.
DaveJr Én úgy tudom hogy 30k lesz mindenestől, de ez attól is függ hogy milyen az alaplap.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Csúcs. 
Llano-ra várok már én is, ennél csak jobb lehet, meg drágáb. 
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
Ahogy olvastam hírteen megörültem hogy jönne egy erősebb apu is de sajna nem.
Az a Giada A50 nagyon tetszetős, kíváncsi vagyok mennyi lesz és hogy itthon megjelenik-e. 
szerk: egyébként a LIanoról nem ejtettek pár szót, információ morzsát?
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

300 dolcsi a plafon, gondolom az a 4 magos full cucc lesz, nem tűnik vészesnek.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
A 30K a 2 magosra vonatkozik? 
(annyiért bestbuy lenne, tekintve, hogy csak a lap 25K most)
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

+1
nekem is nagyon tetszik
igen a 2 magos alaplap annyi az Asus kerül 150 euroba
Itt a komplett gépre vonatkozik a kijelentés.
Azért értetlenkedek.
Milyennapvan?

Itt csak komplett gépről beszélhetünk hiszen a proci az alaplapra van forrasztva, az Asus tetszik a legjobban , természetesen nem az lesz a legolcsóbb.
[ Szerkesztve ]

de rég hallottam már alaplapos körökben ezeket a neveket:foxconn,ecs,sapphire....
[ Szerkesztve ]
Azért egy komplett gép nem csak ebből a kettőből áll 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Na igen de mindenki tudja miről beszélek, aki meg nem annak most mondom hogy proci+alaplap+APU.
[ Szerkesztve ]
Tarolni fog a Fusion, az tuti!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Nézd meg csak menyit rendeltek meg a neves gyártók belőle, ha a Llano is így bejön nagyot tarol az AMD , talán a Buldozer nem is annyira lényeges, az Intel is rengeteget keresett az atomon pedig egy nagy kalap tr@gya.
[ Szerkesztve ]

Nem jó a felsorolás. Nincs külön proci és APU!
Si vis pacem, para bellum.

Hát ez így 100% igaz,nem tom miért biggyesztettem oda, hisz a lényeg hogy egybe van.
[ Szerkesztve ]
abukám nem leszünk így jóban, hogy egyszer sem szerepel a "kiszivárog" szó, vagy valami képzett formája a hírben. 
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
Ez a komplett gép:
Amiről te beszélsz az a lap+procc. 
Milyennapvan?

Hja, a táp, a ház, a HDD meg csak smafu 
A hírverés már mióta megvan, a gyártói érdeklődés és termékbejelentés is, én viszont már végre termékeket szeretnék látni. Hány Fusionos netbooknak meg kellett volna már jelennie a papír szerint, ehhez képest még most is csak a hírek vannak a neten, nem pedig a konkrét termékek webáruházakban, tesztekben, stb...

Igen, igaz. Csak tolnák már ki a gyárból a kis MSI Windet Brazos-szal szerelve. 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Ja hat igen egy ilyen csodáért sokat lehet kérni, jobban jársz ha magad állítod össze, lehet még élményed is lesz.
APU és a CPU között mi a különbség? A cache vagy az utasításkészlet?
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Lényegében egybeintegrálva a CPU és VGA. Nagyon nagy vonalakban.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

APU=CPU+IGP durván.
Értem, tehát az APU végzi el a CPU és az GPU-nak küldött parancsokat, tartalmazza mind két egység utasításkészletét. Akkor itt gondolom komoly "thread" kezelés van. Mekkora Cash tartozik ezekhez az APU-khoz?
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
Csak a Llano is ekkorát szóljon!
Szeretném már megépíteni életem első amd gépét. 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

"Szeretném már megépíteni életem első amd gépét." Nem vagy egyedül !
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

Hallod, szívemből beszéltél... korábban gondolkoztam AMD-s gépen, de akkor meg elkezdték nyomni a Fusiont, gondoltam kivárom... Szóval jöhetne már az a bizonyos Bulldozer!!
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Mintha írtak volna róla korábban, de mi is lesz akkor ha egy APU mellé feldugunk a PCI-E-be egy AMD VGA-t?

ott sokmindent nem kell epiteni, csak radugod a tapot, ramot, meg a sata cuccokat, es berakod 1 hazba.
DMG: nem piskota mi minden nem fer be neked 
[ Szerkesztve ]

Asrockéknál ez a megoldás sem rossz...és drágának sem nevezném
:
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

Ha a bulldozert ebédre várnám akkor éhen halnék 
Ha elégedett voltál az adásvétellel, kérlek értékeld itt: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/friss.html (be kell linkelni az apróhirdetést is)
hát amennyiben APU olyan úgymond 'alternatív' beállítottságú, hogy szereti a PCIE-ébe dugdosnak fel VGAkat, akkor simán. 
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
Miért? Mikorra van bejelentve? Csúszik az érkezése?
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx
~aprilis
marakujás kőbányai

Lama kerdes, tudom, de a PowerColor lapon melyik "csomag" az APU, jobbos, vagy balos?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Ha jól tudom a kisebb, jobb oldali chip az APU.

Mikor és hol lehet már végre Fusionos netbookot kapni? Mert már annyi bejentés hír jött, de sehol nem kapható, neweggen sincs egy darab sem 

Vicces. 
De most komolyan. 
lehet, persze nem hiaba van ott a foglalat, semmi ilyesmi tiltas nincs.
marakujás kőbányai

A Buldozer nem tartalmaz APU-t, az csak a Llanoban lesz, viszont a Llano sokkal izgalmasabb mert szerintem már unalmas hogy kapunk egy új procit ami a tavalyinál 2x erősebb de a tavaly előttit sem használta ki csak 1% a vevők közül, viszont a Llano képes lekapcsolni a diszkrét VGAt nettezés közben és kapuzza a nem használt magokat.
smkb Egyelőre lenyúlják a gyártók és oda küldik ahol több a lé.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

11.6" ~450$ 

kb. 100e sok egy ilyen notiért?

Lesz az még olcsóbb is...
[ Szerkesztve ]

100.000 Ft ra gondolsz akkor egyáltalán nem sok, most vett valaki egy 120.000Ft Celeron szutykot amit máris a kukába dobna.

Remélem ez már elő fogja segíteni az AMD piaci erősödését a netbook szegmensben. Kár hogy nekem most éppen nem aktuális (Atom-osat vettem tavaly) de legközelebb már biztosan AMD alapon fogok vásárolni. 
Itt egy teszt az Asrock lap teljesítményéről:
http://www.tomshardware.com/reviews/asrock-e350m1-amd-brazos-zacate-apu,2840-8.html
Mondjuk nekem a lapon nem tetszik az a pici ventilátor. Láttam már mini ITX-en hasonlót és nem tetszett a hangja.
Tetszik ez a fusion. Asztali gép gyakorlatilag csak internetezésre megy, amiben soknak érzem a 65W TDP-s Core2Duo-t. Ha nálunk is lesz Fusion tuti veszek egyet, de előtte megvárom a Liano-t.
[ Szerkesztve ]