Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érdemes elolvasni a cikket előbb még mielőtt valaki benézne a fórumba: [link]

"Érdekes hibajelenségről számolt be az AMD, mely bizonyos konfigurációk mellett jön elő az új generációs Radeon HD 5700 és 5800 kártyák esetében."

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#102) Ottoka válasza Oliverda (#101) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Ehhez hozzátartozik hogy egyre többen jelentkeznek a fórumban, és nem csak az 5700 és 5800-as sorozattal.

Mezőhegyes

(#103) Oliverda válasza Ottoka (#102) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mutass legalább egy valakit akinél HD 5450-nel jelentkezett a probléma.:)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#104) lsc válasza Ottoka (#102) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ami érdekes, mert a 48xx topicok meg konganak az ürességtől, ha gond lenne biztosan ide írnának nem oda :U .

Az élet kegyetlen .

(#105) Ottoka válasza lsc (#104) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Tehát mindenki csak azért ír, mert nem tud magával mit kezdeni igy szombat este.

Segítek: azért írnak most, mert látják hogy ez másnál is probléma. Eddig otthon küszködtek, állítgattak, próbálkoztak, ezt-azt cserélgettek hátha az a ludas, nem gondolták hogy ez másnál is gond, azt hitték az ő gépükkel van gáz. De amint látják hogy nem csak egyedi esetről van szó, persze hogy írnak. És még többen írnának ha kitennék a főoldalra, mint ezt valaki már megjegyezte. Nemcsak a cikket, hanem a hozzá tartozó fórumot is.

Oliverda: pontosan tudod hogy most jelent meg, igen kevés embernek van még, majd jelentkeznek azok is nyugi.

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#106) lsc válasza Ottoka (#105) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha olvasnád mondjuk a 4850/70 toipcot nap mint nap nem ezt mondanád, de nem gond ez végre lehet atit is fikázni. Sokkal kisebb gondokért szoktak írni, így derült ki a xfx 4850 xxx szériahibája is /meg még nem egy dolog/, de gondolom eddig csak erre a topicra vártak, most majd jól megírják. Igen, ez így teljesen hihető :U .

Az élet kegyetlen .

(#107) Skodry válasza lsc (#99) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Látom nem vagy egy műszaki típus.
Mindegy hogy mit írnak rá ,bit rengeteget számít.
Ha az nincs akkor a teljesítmény is elvész!

[ Szerkesztve ]

|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

(#108) lsc válasza Skodry (#107) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még szerencse hogy műszaki beállítottságú vagyok, de hát tévedni emberi dolog. Utoljára, ha nem akarod megérteni akkor nem is fogod, akárhány teszttel bizonyítom amit állítok, ellenben veled. De ez már csak egy ilyen dolog, ha a tények elfogynak /vagy nem is voltak/ akkor már csak a találgatósdi marad .
Mindegy hogy mit írnak rá ,bit rengeteget számít. Ez a mondatod meg aláírás gyanús, de hát én mint "nem műszaki" ezt úgysem értem. Egyébként elfogadnám amit mondasz, ha alá is tudnád valamivel támasztani, anélkül azért nem megy.
Részemről ennyi, süllyedj csak tovább egyedül.

Az élet kegyetlen .

(#109) Skodry válasza lsc (#108) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Nyugolam!
Teszteket nem tudok
De ezt találtam róla ha valaki ezt le tudja fordítani

128 bit vs 256 bit Confused. : \
a 128bit bus would cut down the bandwidth a fair bit, i can't give you any numbers but normally this means a much higher performance hit at higher resolutions and with AA applied.

|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

(#110) Skodry válasza Skodry (#109) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

sikerült ! Találtam egy mondatfordítót :DD
Szóval akkor igazam van:

128 vsöket zaboláz meg 256 megharapta Confusedot. : \
egy 128 bit busz leszokna a sávszélesség egy vásár harapott, nem tudok neked adni semmilyen számokat de általában ez azt jelenti, hogy egy sokkal magasabb előadás magasabb határozatoknál ütött és AA jelentkezett.

(#111) believil válasza Skodry (#110) üzenetére

believil
(tag)

:) Aranyos kis fordítás. :)

(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87

(#112) vanhalen válasza Ad-m (#44) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

"számomra felfoghatatlan, h miért raknak 1 giga ramot egy ilyen vga-ra... a ddr2esről nem is beszélve. sztem még az 512 is sok egy ilyen gyengusz kártyára."

Szerintem az OpenCl miatt, meg úgy tudom bizonyos oprendszerek régebben is "használták" a VGA memóját (pl. Osx)

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#113) Csaszykj

Csaszykj
(tag)

Venti ügyileg tényleg hm, szépek, de inkább egy passzívat vállalnék be, ha lenne HTPC-m :DDD

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

(#115) priti válasza stevve (#10) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is ez jutott eszembe, ha már ez a kategória én is a passzívat venném, filmezni jó, mondjuk arra a 4350 is tökéletes, az meg újonnan van kemény 7k :U

Hardverlesen

(#116) Skodry válasza priti (#115) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

vagy egy x1650pro/XT ami használtan 5000 és ,még játaszni is lehet vele mert igaz csak 256 MB de ddr3 650/1400körül mozog...128bit!!!
:)

[ Szerkesztve ]

(#117) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Ezek a vicc kategóriába esnek dx11-esek na hagyuk :C

(#118) skitzoo

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

cf be kéne kötni őket de ahogy elnéztem nemlehet :( :(

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

(#119) Skodry válasza skitzoo (#118) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Cf-nek itt nincs értelme..sőt még a középkategóriában sincs sok.
Nekem van dx 10es inegrált HD3100es..
Pont semmit nem tud dx 10be de még a dx9 el is eggyűlik a baja

(#120) skitzoo válasza Skodry (#119) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

azért én nyomnák egy tesztet.
majd most 2 5770et fogok nyúzni :R

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

(#121) skitzoo

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

ja és szerintetek 3d mark vantagéban mennyi pts-t kapnána? :C :C

(#122) daa-raa válasza skitzoo (#121) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Kit érdekel úgy egyáltalában bármilyen szintetikus retek?

Si vis pacem, para bellum.

(#123) skitzoo válasza daa-raa (#122) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

ha ez nekem akart volna jönni akk nemértem :F :F

(#124) daa-raa válasza skitzoo (#123) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szintetikus retek pl az összes háromtrémárk. Semmit nem mond a gép vagy annak komponenseinek valós teljesítményéről, így totálisan irreleváns mit is "mér".

Si vis pacem, para bellum.

(#125) skitzoo válasza daa-raa (#124) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

oké és bocsánat hogy nemértettem :O

(#126) Skodry válasza skitzoo (#125) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Necsicskulj!!!

Toljad csak azokat a teszteke,vannak itt 3tré márk fórumok

(#127) skitzoo válasza Skodry (#126) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

akkor gondolom kíváncsi leszel rá?
lesz egy kis vga 5450-es meg 5770cf be
szerinted 5450-es mennyit kap? 3-4k?

(#128) skitzoo

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

valakinek kell még rajtam kívűl 5450? (valszeg holnaprendelek 10db-t nagykerböl)

(#129) Skodry válasza skitzoo (#128) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Természetesen érdekel,bár nem lesz ponteső az tuti :DDD

Írj pm be egy árat hogy mi az ára...kiváncsi vok.

[ Szerkesztve ]

(#130) moha21 válasza Skodry (#109) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze emellett még érdemes megemlíteni a frekvenciát is. Mert 500Mhz 256 bit == 1 Ghz 128 bit. És ez csak az elméleti memória sávszélesség, egy VGA még rengetek más paramétertől is függ.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#131) Skodry válasza moha21 (#130) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Igazad van végre megjött a fény! :D
Pixel és vertex egységek is sokat nyomnak a latban,lényeggében 6600GT -től 7600GT-ig csak ezek változnak meg néhány órajel is persze,de ezek is sokat ütnek.
CSak sajnos sokan nem tudják és beleugranak egy 1gigás kártyába ami egy 64megás titánium szintjét talán hozza:)
most aki a dx 11el jön annak azt kívánom hogy élvezze a dx11et mert még nem látott olyat 64bittel biztos nem :DDD

[ Szerkesztve ]

(#132) moha21 válasza Ottoka (#100) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyire nem kellene NV kampányba menni. :((( Nyiss logouton topic-ot és kedvedre szapulhatod, ez nem az a fórum. :(

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#133) priti válasza skitzoo (#127) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 5770CF van, ugyanaz mint a 4870X2, csak pár játék motorja úgy megeszi, hogy valami kegyetlen mit megy, COD6-ban megveri az 5970-et :), amúgy úgy átlagosan tök ugyanaz, mint az X2 volt, csak tudja a DX11-et, trémárkban is 80 pont a különbség.

Hardverlesen

(#134) Skodry válasza priti (#133) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

amugy halkan mondom x1950proval kipörgetem a cod6 fullon:D

(#135) skitzoo válasza priti (#133) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

jó is az 5770 cf be majd nyúzni fogom őket :C :C

(#136) Isee válasza Skodry (#134) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ugyanezt csináltam egy x1950xt-vel 256/256 :)

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#137) Skodry válasza Isee (#136) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Így van ez szegény ember vizzel főz

(#138) believil válasza Skodry (#134) üzenetére

believil
(tag)

Jaja... vicces, de igaz! :)

(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87

(#139) nuke7 válasza Skodry (#134) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

"a 128bit bus would cut down the bandwidth a fair bit, i can't give you any numbers but normally this means a much higher performance hit at higher resolutions and with AA applied."
ez azt jelenti, hogy a 128bites busz levág a sávszélből egy jo adagot, és pontos számok nincsenek, de a kisebb busz esetében a teljesítmény csökkenés általában magasabb felbontásnál és nagy AntiAliasing beállításoknál jelentkezik. :K

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.